default image

FACEIT Stage 3-final, Dreamhack 26-28 november

Nu på torsdag är det dags för FACEIT Stage 3-finalen i Jönköping, där 8 av världens bästa lag gör upp om $250,000 (ca 2 179 725 kr). Det vinnande laget blir $100,000 (ca 871 890 kr) rikare. Från Sverige ser vi lag som fnatic och nip. I vanlig ordning är det självklart möjligt att satsa riktiga pengar på matcherna. De flesta spelbolagen som är listade på vår sajt erbjuder betting på CSGO.

Grupp A
Virtus.pro
Team Liquid
Team Solomid (TSM)
Legacy

Grupp B
Team EnVyUs
Luminosity Gaming
Fnatic
Ninjas in Pyjamas

Topp 2 spelbolag som erbjuder csgobetting

Betway
Betway var snabba med att tillhandahålla betting på esport. De är idag ledande inom esportbetting och som kund kan man betta på bland annat: csgo, dota 2, league of legends, hearthstone och heroes of the storm. Utöver det enorma utbudet av esportspel får man som ny kund även en insättningsbonus på 500 kr.

Skapa ett konto hos Betway nu och hämta din insättningsbonus. Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Unibet
Unibet är ett välkänt spelbolag, idag erbjuder de betting på bland annat csgo, dota 2 och league of legends. Unibet har även marknadens bästa insättningsbonus, nya kunder får en 200% insättningsbonus upp till 1000 kr.

Skapa ett konto hos Unibet nu och hämta din insättningsbonus. Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing