Helgens hetaste spel på CS:GO

Helgens hetaste spel på CS:GO

En långhelg fullmatad med matcher i CS:GO väntar. De bästa spelen hittar vi i samband med Road to Rio där Dignitas, ENCE med flera ska göra sitt för att kämpa sig vidare mot majorn. Spänningen tätnar och i vanlig ordning bjuder Betway på finfina odds.

Vi har tittat på några av mötena vi tycker se ut att vara extra intressanta att spela på!

Dignitas vs ENCE

Ett nordiskt rivalmöte mellan Dignitas och ENCE går av stapeln imorgon. Kikar man på Betway avslöjar oddsen att det är finnarna som spås vinna. Kanske lite för stora favoriter i vårt tycke. De går ju trots allt in i det här mötet med tre förluster i följd i ryggen. Att de är bättre på pappret, absolut. Men enligt oss återger inte oddsen en korrekt bild. Dignitas har i alla fall något mer positivt resultat att se tillbaka på med två vinster och bara en förlust. Båda lagen ligger pyrt till i sin grupp och är i desperat behov av alla poäng de kan skrapa ihop.

Oddsen på ENCE som rak matchvinnare är inte frestande nog för oss. Istället satsar vi på under 2,5 i kartor med eventuell utdelning på 1,70 gånger pengarna.

Mousesports vs FaZe

Spel på den här matchen är som att singla en slant, det kan gå precis hur som helst. Dagsformen får man dock ge ett övertag till FaZe. De har inför denna match fyra raka vinster och är högst upp i tabellen för b-gruppen. Annat är det för mousesports som bara har fått med sig en seger på sina tre matcher under Road to Rio. Trots att mousesports hittills inte har levt upp till sin potential gissar vi ända på att de kan stå emot skapligt mot FaZe. Minst en karta borde de kunna ro i hamn.

Fnatic vs Vitality

Fnatic blandar och ger just nu. Visserligen imponerande vinster över Astralis och Heretics. Å andra sidan otippade förluster när ENCE och Dignitas stod för motståndet. Dagsformen är med andra ord sisådär för svenskarna. De håller sig precis inom det gula fältet i Road to Rio. Det betyder att i nuläget är endast lower bracket aktuellt som bäst. Alltså kan ett positivt resultat denna match vara helt avgörande för deras resa till majorn. Man leder också inbördes möten lagen emellan och vi tror att Fnatic kommer att plussa på den statistiken.

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing