default image

Vilka tar hem förstapriset på 80,000 dollar i Litauen?

Turnering: Game Show Global eSports Cup 2016
Datum: 4-7 februari
Plats: Vilnius, Litauen
Prispott: $200,000 (ca 1 703 320 SEK)

Bettingguide till Game Show Global eSports Cup 2016

Det är bara några få dagar kvar till den stora finalen av Game Show Global eSports Cup 2016. Den 4 februari är det dags och turneringen ser sitt slut den 7 februari. De lag som kommer att vara på plats för att göra upp om 200 000 dollar är Astralis, CLG, Cloud9, dignitas, EnVyUs, FlipSid3, Method och G2 (ex-Titan).

Det blir en helg fullspäckad med csgo på absolut toppnivå. I vanlig ordning tipsar vi om de bästa spelbolagen som tillhandahåller odds på csgo. Vi går även igenom deltagande lagens nuvarande form och vad man kan förvänta sig av dem i turneringen.

[ft_boxes box_style=’info’ ]I slutändan är det självklart du själv som står för hur du placerar dina satsningar. Vår guide är endast tänkt som liten hjälp på traven.[/ft_boxes]

Betway är ett utmärkt val oavsett om du vill satsa pengar på csgo eller något annat e-sportspel. Nya kunder får en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr.
betway game show cup odds
(odds från Betway, kan komma att ändras)
[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Bet365 är ett av världens största spelbolag som även erbjuder e-sportbetting nu för tiden. Registrera idag och få en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr.

(odds från Bet365, kan komma att ändras)
[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

 

Deltagande lag

Astralis
Är tillsammans med EnVyUs stora favoriter att ta hem hela turneringen. Har senaste månaderna inte levt upp till sin fulla potential. Men är trots det ändå ett av de starkaste lagen i finalen av Game Show Global eSports Cup 2016.

CLG
Det är åter igen dags för ett amerikanskt lag att bevisa att man kan utmana de europeiska lagen. Det har inte gått så bra tidigare, men kanske kan man överraska den här gången? Det skulle vara ett stort steg för den amerikanska csgo-scenen.

Cloud9
Hade ett par grymma resultat på internationella turneringar förra året. Men det var ett tag sedan Cloud9 verkligen imponerade. Har nyligen rekryterat en ung talangfull spelare vid namn Stewie2k. Bör ha goda chanser att ta sig långt, på pappret är det bara EnVyUs och Astralis som är bättre.

Dignitas
Har tidigare besegrat lag som Virtus.pro och mousesports på LAN. Så det finns en viss skrällvarning på dignitas, kan vara riktigt farliga om deras spel stämmer.

EnVyUs
EnVyUs är en av storfavoriterna i den här turneringen. Har kapacitet att slå vilket lag som helst. På pappret har EnVyUs de skickligaste spelarna och går förmodligen in i den här turneringen med stort självförtroende.

FlipSid3
Är nog inte ett lag att räkna med i den här turneringen. Det ska mycket till om de ska lyckas ta sig långt. Får det väldigt svårt mot flera lag.

Method
Är tillsammans med FlipSid3 det svagaste laget. Kommer förmodligen inte ha mycket att säga till i den här turneringen.

G2 (ex-Titan)
Slog nip för att säkra sista platsen till game show global esports cup 2016. Skrällvarning på G2, kan bli farliga om shox och ScreaM är i form. Tycks även alltid spela bra mot andra franska lag, t.ex. EnVyus. Eftersom de känner till varandras spelstil så väl.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing