default image

Dags för final i SL i-League StarSeries XIV [Dota 2]

Turnering:  SL i-League StarSeries XIV
Datum: 13-17 Januari
Plats: Minsk, Vitryssland
Prispott: $300,000

SL i-League Starseries XIV Dota 2 betting

Snart börjar finalen i SL i-League StarSeries XIV och över $300,000 står på spel. 12 av dem bästa lagen kommer att mötas i Minsk Arena i Minsk, Vitryssland. Från Sverige har vi Alliance som nyligen vann WCA 2015 i Kina. Övriga lag som kommer vara med är Evil Geniuses, Team Secret, Team Liquid, Natus Vincere, Vega Squadron, Virtus.Pro, Team Spirit, LGD Gaming, Wings Gaming, Complexity Gaming och Fnatic.

Bästa spelbolagen just nu

Betway

Alla nya kunder erbjuds en insättningsbonus på 100% upp till 1000kr. Betway erbjuder betting på en mängd olika esports titlar som CS:GO,League of Legends, Dota2, Hearthstone, och ibland Heroes of the Storm.

Skapa ett konto på Betway och hämta din insättningsbonus idag. Nya kunder får en bonus på 100% upp till 1000 kr. Att bli medlem är helt kostnadsfritt och att registrera sig går på några sekunder. Klicka här för att hämta din bonus.

Bet365

Som ny kund får du en insättningsbonus på 100% upp till 1000kr. Bet365 erbjuder betting på Dota 2, CS:GO, League of Legends, Starcraft 2, och Heroes of the Storm.

Skapa ett konto på bet365 och hämta din insättningsbonus idag. Nya kunder får en bonus på 100% upp till 1000 kr. Att bli medlem är helt kostnadsfritt och att registrera sig går på några sekunder. Klicka här för att hämta din bonus.

Pinnacle Sports

Finns ingen insättningsbonus men istället erbjuds betting utan begränsningar. Pinnacle Sports har ett stort utbud och titlar som Dota 2, CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Heroes of the Storm, och Starcraft 2.

Skapa ett konto på Pinnacle Sports idag. Att bli medlem är kostnadsfritt och att registrera sig går på några sekunder. Klicka här för att skapa ett konto.

Deltagare

Evil Geniuses
Anses vara det bästa laget i världen just nu och vann The International 5 och nyligen The Summit 4. Har under 2015 vunnit över 74 miljoner SEK och är det bästa laget någonsin i Dota 2’s historia.

Team Secret
Efter att ha varit nästintill ostoppbara dem första månaderna efter TI5 så har Secret fallit av ordentligt efter senaste patchen och förlorat nästan alla sina matcher. Det återstår att se om dem bara behöver vänja sig vid den senaste patchen eller om det kommer tas in nya spelare.

Team Liquid
Bildades strax efter TI5 och har veteraner som Kuroky, Fata och Jerax. Vann The Defense Season 5 och D2CL Season 6 nyligen. Ett av dem bästa lagen i Europa just nu och är stor chans att de tar sig till topp 4.

Natus Vincere
Na’Vi har desperat letat efter någon att fylla tomrummet som Puppey lämnade efter sig 2014 utan att lyckat. Man klarade inte av att kvala till senaste majorn samt många andra turneringar. Har den senaste månaden visat tecken på förbättring så kan kanske kan man överraska.

Alliance
Efter att ha lagt till S4 har Alliance visat väldigt bra resultat både online och offline. Vid Frankfurt-majorn åkte de ut väldigt tidigt men i december vann de WCA 2015 och fick över $370,000 i prispengar. Den senaste patchen har visat sig gynna deras spelstil väldigt mycket.

Vega Squadron
Började säsongen med att vinna ESL New York och få en inbjudan till Frankfurt men har sedan dess fallit av ordentligt. Är fortfarande ett av dem bästa lagen i Östeuropa och kan överraska oss på den nya patchen.

Virtus.Pro
Det bästa laget i Östeuropa och ett av dem bästa i världen just nu. Efter att ha bytt ut deras carrier och lagt till Silent från Team Empire lyckades de nästan slå EG i The Summit 4 men förlorade 2-3.

Team Spirit
Ett nytt lag från Östeuropa lett av veteranerna Goblak och Alwayswannafly. Har enbart spelat några online kupper och inte mött några internationella lag.

LGD Gaming
Tredje bästa laget i Kina som har haft en halvdan säsong än så länge men krossade nyligen Team Liquid vid WCA 2015 och vann nästan mot Alliance i samma turnering.

Wings Gaming
Medelmåttigt lag från Kina som inte haft några större resultat varken i Kina eller internationellt.

Complexity Gaming
Ett Amerikanskt lag som för en månad sen lade till de tre svenskarna Limmp,Chessie, och Handsken. Har inte spelat mycket internationellt ännu så går inte att säga för mycket men förhoppningsvis kan de överraska.

Fnatic
Från Sydostasien har vi Fnatic som har spelat dåligt hela säsongen och är inte ens det bästa laget från sin region. Kommer mest troligt åka ut först.

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing