default image

PGL EU minor 29-31 januari

Turnering: PGL EU-minor
Datum: 29-31 januari
Plats: Bukarest, Rumänien
Prispott: $50 000 (ca 425 000 kr)

PGL EU-minor bettingguide

PGL EU-minor äger rum i Bukarest, Rumänien mellan 29 och 31 januari. Turneringen består av lag och mixar som lyckats kvala in online. Vi hittar här väldigt lovande spelare och mixar som kan få sina genombrott, men även mer etablerade lag som E-Frag, HellRaisers och Penta.
Turneringen är intressant för oss svenskar då tre av totalt åtta lag består av svenska lag. Dessutom hittar vi ytterligare en svensk spelare i det europeiska laget PixelFire, nämligen BARBARR.

Placera dina bets på PGL EU Minor hos

Betway

Förutom en generös insättningsbonus på 100 % upp till 1000kr till alla nya kunder så erbjuder Betway mängder av bettingmöjligheter på esport. Här kan du förutom att satsa pengar på CSGO även betta på andra esporter så som Dota 2, Starcraft 2, League of Legends med mera.
[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Bet365

Bet365 bjuder alla sina nya kunder på en insättningsbonus på 100 % upp till 1000kr. Du hittar flera kända esport-titlar du kan satsa pengar på så som CSGO, League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 och Heroes of the Storm.
[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

Deltagare

Grupp A

Cringe Gods
Ett intressant lag som tidigare inte varit på så många internationella lan. Man har spelat bra online och har potential att överraska.

E-Frag
Är i skrivande stund rankade på plats #18 på HLTV.org’s top-20 lag i CSGO. Att detta laget är favoriter att ta hem hela turneringen råder det inga tvivel om.

LDLC White
LDLC White är ett av Frankrikes mest lovande lag. Kommer förmodligen ha svårt att ta sig förbi PENTA i öppningsmatchen.

PENTA
PENTA har nyligen bytt ut två spelare men ska på pappret ta sig förbi Grupp A till slutspelet.

Grupp B

Lemondogs (f.d AliGon)
Lemondogs är en intressant mix som bland annat består av den gamla SK-liraren Xelos. Har definitivt potential att ta sig vidare ur sin grupp även om det blir tufft.

DenDD (f.d BlöjExpressen)
Mest intressant med DenDD är att spelaren Isak ”Cype” Rydman gör comeback på ett internationellt lan. Man har definitivt chans att ta sig vidare ur sin grupp.

PixelFire
Intressant ny satsning som som består av ungrare, danskar och en svensk. Kommer mest troligen att kämpa om andraplatsen i gruppen.

HellRaisers
HellRaisers tippas vinna Grupp B då man räknas som det bästa och mest erfarna laget.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing