default image

DreamHack Open Summer 2019

dreamhack-open-summer-2019-betting

Det har blivit tid för esport-underhållning i Jönköping ännu en gång i samband med DreamHack Open Summer 2019. Evenemanget har kommit att bli en riktig klassiker där det tävlas i esport och anordnas diverse aktiviteter. På senare år har det även blivit vanligt att betta på tävlingarna som äger rum. I den här guiden fokuserar vi på spelet Counter-Strike: Global Offensive, en av de större esporterna i Sverige.

DreamHack Open Summer 2019 bettingsidor

Det finns flera fördelar med att välja något av våra rekommenderade spelbolag. För det första är dessa bettingbolag licensierade i Sverige och det betyder att du får en trygg spelmiljö med skattefria vinster och snabba utbetalningar. Samtliga i listan här nere har dessutom stora utbud av esport-spel.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Om turneringen

Evenemang: DreamHack Open Summer 2019
E-sport: CS:GO
Datum: 2019-06-15 / 2019-06-17
Plats: Jönköping
Pris: $100,000 (ca 944 000 sek)
Format: Gruppspel (dubbel-eliminering), Slutspel
Deltagare: 8 lag
Stream: Twitch DreamHack

Format och spelschema

Turneringen i CS GO startar nu på lördag och håller på till måndag. Det exakta spelschemat är inte fastställt än, men du kan redan idag spela på det lag som du tror vinner hela kalaset.

Oddsen är hämtade från Unibet, besök deras webbplats för aktuella odds.

dreamhack open summer 2019 unibet odds

DH Summer 2019 deltagare

Deltagarna i DH Summer 2019 är uppdelade i två grupper:

Grupp A: Aristocracy, AVANGAR, Tricked Esport, Winstrike Team
Grupp B: Chaos Esports Club, CR4ZY, OpTic Gaming, Team Anchient

Genomgång av favoritlagen och de svenska deltagarna:

CR4ZY

CR4ZY, som tidigare gick under namnet Valiance, kliver in i DH Summer 19 som favoriter, tätt följda av Avangar. Det är ett tämligen nytt lag som verkar börjar komma ikapp den verkligen eliten i CS:GO-scenen. I nuläget är de det 17:e bästa laget i världen och jag skulle inte bli förvånad om de är åtminstone topp 10 innan årets slut. Speciellt huNter är en spelare att se upp för. Med en 1.21 rating senaste 3 månaderna är han en god kandidat att ta turneringens MVP om han fortstätter i samma stil.

Avangar

Som nummer två på listan över favoriter i DH Summer tar Avangar plats. Här syns namnkunniga spelare som fitch och qikert, båda från Kazakhstan. Deras form är svårt att sätta fingret på då de har några vinster här och några förluster där. Med deras mixade resultat borde inte vara några större bekymmer, de är bättre än nästan alla lag som ställer upp i Jönköping, i alla fall på pappret. Är tillsammans med CR4ZY stora favoriter att gå hela vägen.

Optic Gaming

Optic Gaming är ett av två danska lag som ställer upp i DreamHack. Det är också Optic som får anses ha störst chans att hem vinsten åt Danmark. K0nfig, MSL och niko är alla erfarna spelare och eftersom nivån i årets DH Summer känns det ganska troligt att de åtminstone avancerar till slutspelet. Men då gäller det att man presterar bättre än vad man nyligen gjorde i ESL One New York 2019-kvalet.

Ancient

Ancient är det bästa svenska laget som är med och slåss om DH-titeln i Jönköping. Laguppställningen påminner mycket om gamla Epsilon som var starten på en framgångsrik karriär för draken. Femman i Ancient består av draken, disco doplan, freddieb, RuStY och Plopski. Många skickliga spelare och kan säkert överraska och slå favoriterna i CR4ZY och Avangar en bra dag. 12 gånger pengarna ger en turneringsvinst för Ancient hos svenska spelbolaget Unibet.

Chaos

Längst ner på vår lista över favoriter hittar vi ännu ett svensk lag. Här lirar bland annat Bååten och PlesseN, två unga och talangfulla spelare. Jag tror att en turnering som DH Summer är perfekt för den här typen av spelare att få växa och erfarenhet. Man kanske inte kan hoppas på en turneringstitel, men att man i alla fall kan visa att man kan ge Optic, Avangar och andra kända lag ordentligt med motstånd. Unibet ger 15 gånger insatsen om Chaos vinner DH Summer 2019 i Jönköping.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing