default image

ECS Season 7 Finals

ecs season 7 finals bettingsidor

Kommande ECS Season 7 Finals går av stapeln 6-9 juni i London, England. Redan idag har flera bettingsidor lagt upp odds för turneringen, du kan bland annat spela på vinnare och matcher. Från Sverige deltar Ninjas in Pyjamas, och lyckas de kamma hem första platsen så kan man vinna hela 17 gånger pengarna.

ECS Season 7 Finals bettingsidor

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Odds på vinnaren av ECS Season 7

Att spela på vinnaren av divese turneringar är alltid populärt. Självklart går det även på ECS Season 7 Finals, bland favoriterna ser man Astralis, Vitality och MIBR. Kom dock ihåg att så fort tävlingen har startat så försvinner vinnaroddsen, så det gäller att placera sina spel i god tid.

Oddsen är hämtade från Betway esport:

Astralis 1.50
MiBR: 6.00
Vitality: 6.50
FURIA: 12.00
NRG: 15.00
NiP: 17.00
Team North: 21.00
compLexity Gaming: 67.00

Fakta om turneringen

Evenemang: Esports Championship Series Season 7 – Finals
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Datum: 2019-06-06 / 2019-06-09
Plats: London, England
Format: Gruppspel (bo1, bo3), Slutspel (bo3)
Deltagare: 8 lag
Pris: $500,000 (ca 4,7 miljoner sek)
Kartor: Dust2, Inferno, Mirage, Nuke, Overpass, Train, Vertigo

Grupper & deltagare

Online-säsongen är över och det har blivit dags för finalen som avgörs i SSE Arena, Wembley. Där kommer åtta lag uppdelat i två grupper göra upp om den fina prissumman på $500,000.

Grupp A

Astralis, FURIA, NiP, NRG.

Grupp B

compLexity, MiBR, North, Vitality.

Här är favoriterna att vinna i London

Många storklubbar är med och tävlar i slutspelet av ECS Säsong 7, däribland Astralis och Ninjas in Pyjamas. Danskarna har precis förlorat sin plats som nummer ett på HLTV’s rankinglista, därför blir det extra spännande att följa laget i London.

Astralis

Danskarna har precis trillat ner från sin plats som världens bästa lag enligt HLTV’s lista, en placering som de haft under makalösa ett års tid. Numera är det istället Team Liquid som är herrarna på täppan. Problem är framför allt att Astralis inte har medverkat i många turneringar senaste få månaderna. Därför är det otroligt viktigt att man går hela vägen i den här tävlingen, annars riskerar man att tappa ännu fler placeringar.

Vitality

Det franska laget Vitality går som en raket just nu. Ganska oväntat ändå att se ett franskt lag utan både shox och KennyS som topp 4 i världen. De plockade nyligen hem cs_summit 4 i en final mot Team Liquid och är därför stekheta inför ECS-finalen. Personligen håller jag de som större favoriter än till exempel MiBR, även om spelbolagen tycker annorlunda. Spelaren att se upp för är ZywOo som är i otrolig form.

MIBR

Ännu har inte saker och ting fallit på plats för MiBR, frågan är om den dagen någonsin kommer med nuvarande laguppställning. Min gissning är att de har stor press på sig att börja leverera, annars kan nog spelarbyten bli aktuellt. De faller på världsrankingen och med tanke på spelarnas historia och kapacitet så bör man förvänta sig att MiBR åtminstone ska vara ett topp 5-lag. I förra årets ECS-slutspel kom man till finalen, så det är i alla fall en turnering man trivs med och visst kan man säkert upprepa succén.

NRG

NRG går ofta vidare till slutspel i tävlingar, men där brukar det ta stopp. Bland annat knepp de en tredje plats i cs_summit 4, IEM Sydney 2019 och StarSeries 7, kan de gå ända till finalen i ECS 7 tro? Än så länge tycker jag att tarik har varit ett bra tillskott i laget och jag tror att de kan gå långt om han och Brehze är på spelhumör. De brukar kunna ta över matcher på egen hand.

Bubblare:

Ninjas in Pyjamas

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing