default image

League of Legends 2015 World Championship Bettingguide 1-31 Oktober

Den största esport-turneringen någonsin sparkar av nästa månad och de 16 bästa lagen i världen slåss om över 17 938 221 SEK där 8 421 700 SEK går till första plats. Turneringen varar hela oktober och kommer spelas på flera ställen i Europa, t.ex. Paris, London, Bryssel och Berlin. Våra mest populära spelbolag kommer erbjuda betting med riktiga pengar på Lol Worlds 2015.

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’lolworld’ ]

Gruppspel 1-4 oktober (Grupp A & B) 8-11 oktober (Grupp C & D)

Grupp A

Counter Logic Gaming

CLG överraskade hela världen när de inte bara vann NA Summer Split men fullkomligt krossade sina motståndare TSM 3-0. De är nu #1 Seed från NA och även det enda laget från NA regionen som inte har några Koreaner på sitt lag.

Yoe Flash Wolves

Ett Taiwanesiskt lag från LMS regionen som kommer in i Worlds som #2 Seed (Utav 2). Ett rätt så mediokert lag som mest troligt inte kommer ta sig ut ur sin grupp.

KOO Tigers

KOO Tigers är #2 Seed från Korea och har haft hyffsade resultat i LCK där dom tagit både andra, fjärde och tredjeplaceringar. De lyckades nästan ta sig till finalen i LCK Summer där dom förlorade 2-3 mot kt Rolster som många anser vara det näst bästa laget i Korea.

paiN Gaming

Brasiliens bästa lag, vilket tyvärr inte betyder särskilt mycket internationellt då det är en väldigt svag region jämfört med de andra. De är ett av de två lagen som kvalade genom Wildcard Turneringen.

Grupp B

Fnatic

Utan tvekan det bästa västerländska laget just nu och lyckades ta sig till finalen av EU LCS Summer Split utan att förlora en enda karta och vann både Spring och Summer split detta år. Tidigare i år lyckades de nästan vinna mot SKT1 som är det bästa koreanska laget. De är stora favoriter och bör kunna ta sig till minst topp 4.

Invictus Gaming

Seed #3 från Kina. De har tagit tredje plats fyra gånger i LPL Spring men har nyligen bytt ut spelare. Det är helt möjligt att de inte lyckas ta sig ut ur sin grupp.

ahq e-Sports Club

#1 Seed från LMS och det bästa Taiwanesiska laget. De är kända för sin aggressiva spelstil och deras är mid spelare Westdoor. Om Westdoor spelar bra så kan de ta sig ut ur gruppen.

Cloud9

Efter att ha bytt ut deras mid spelare mot Incarnation tidigare i år så hade de en katastrofal summer split där de nästan blev relegerade från LCS. Deras tidigare kapten Hai kom dock tillbaka och inte bara räddade han dom från relegering, han lyckades även få dem att vinna NA kvalet för worlds och kommer nu in som seed #3.

Grupp C

SK Telecom T1

Det bästa koreanska laget och kanske det bästa laget i världen. De förlorade tidigare i år 2:3 mot Edward Gaming men det var flera månader sedan och mycket har skett sen dess. De är kända för att ha vunnit Worlds 2013 och deras mid Faker som många anser vara den bästa spelaren i världen.

H2k-Gaming

Ett europeiskt lag och #2 seed, placerade tredje plats i båda splits detta år. De har svårt att vinna mot bättre lag och det är osannolikt att de kommer ta sig ut ur gruppen.

Edward Gaming

Vann tidigare i år LPL Spring och även MSI där de slog SKT1 3-2. De har spelat sämre de senaste månaderna men är fortfarande ett stort hot.

Bangkok Titans

Thailändsk lag från wildcard turneringen som omöjligt kan ta sig ut ur sin grupp.

Grupp D

LGD Gaming

#1 Seed från Kina och många anser dem vara det bästa kinesiska laget just nu. De vann LPL Summer split och har den legendariska ADC spelaren imp som vann Worlds 2014. Detta blir lagets första gång att tävla internationellt.

kt Rolster

#3 seed från Sydkorea. Placerade 2a i LCK Summer split där de förlorade 0-3 mot SKT1

Team Solomid

#2 Seed från NA och antagligen det mest kända laget i väst, om inte världen. Har spelat väldigt dåligt den senaste splitten och blev krossade av CLG i NA Summer Split finalen. Är osannolikt att de tar sig ut ur gruppen.

Origen

#3 Seed från EU. Laget består av tidigare Fnatic spelare och anses vara ett av de bästa lagen i väst. De spelade inte i springsplitten, men i summersplitten så vann de enkelt mot alla lag förutom Fnatic. De lyckades nästan slå Fnatic i finalen men förlorade 2-3. Precis som CLG så har Origen inga koreanska spelare.

Kvartsfinaler 15-18 Oktober
Semifinaler 24-25 Oktober
Final 31 Oktober

Betway är det ledande spelbolaget när det kommer till att betta riktiga pengar på esportspel så som League of Legends, Dota 2 och CSGO. Betway erbjuder just nu nya kunder 500kr i gratisspel. Just nu har vi en tävling med Betway där du kan vinna CSGOskins. För mer information se: https://esportbets.se/tavling-vinn-skins-till-csgo-samarbete-med-betway/

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Pinnacle Sports har alltid många LoL-matcher att betta på och även en hel del andra populära titlar. Pinnacle Sports erbjuder i nuläget ingen bonus men har istället fantastiska odds och stort utbud av esportmatcher.

[bonustable num=1 tag=’pinnacle’ ]

Betsson erbjuder betting på dem mest populära e-sportstitlarna som du förväntar dig att ett bra spelbolag ska ha. Nya kunder får en 100% insättningsbonus upp till 1000 SEK.

[bonustable num=1 tag=’betsson’ ]

Unibet har begränsad esportbetting men du kan finna League of Legends där och ibland andra titlar. Worlds 2015 ligger redan uppe på sidan och är redo för bets. Unibet erbjuder nya kunder en imponerande insättningsbonus på 200% upp till 1000 SEK.

[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing