default image

Speltips 14/2 inför NRG vs TYLOO: IEM Katowice 2019

(Bildkälla: hltv.org)

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: NRG vs TyLoo (IEM Katowice 2019 Challengers Stage) | Speltips: TyLoo +1,5 | Odds: 1.60 | Spelbolag: Bethard | Spelstopp: 18:50[/ft_boxes]

Två raka segrar för NRG kom kanske inte som en jättechock. Däremot att TYLOO skulle gå 2-0 första dagen var det få som såg komma. Idag möts de två formstarka lagen i en bo3 med start 18:50. Där det vinnande laget säkrar en plats i main event av IEM Katowice 2019.

NRG

NRG har definitivt etablerat sig som en kraft att räkna med. Det här Nordamerikanska laget är idag femma på världsrankingen. Dit har man nått genom att bland annat ta sig till final i SuperNova CS:GO Malta och vinna IEM Shanghai 2018. Vanligtvis är det sällan prat om NRG, men det är inte heller ett lag som topplag underskattar. Man vet att de besitter ett lagspel som få andra trupper har.

Hittills i IEM Katowice 2019 Challengers Stage har man imponerat stort, kanske mer än vad man initialt väntade sig. Med två övertygande vinster mot Winstrike och ViCi är man nu en vinst ifrån att bli klara för main event. Oturligt nog, sett från NRGs perspektiv så har TYLOO sett ännu starkare ut. En sak som är säker är att det blir en tuff match.

TyLoo

TyLoo är garanterat turneringens raket så här långt, först skräller man mot Vitality och sedan fortsätter man i samma stil med att krossa Cloud9 med 16-3. Med andra ord en mycket övertygande insats. Men än är man inte klara för main event, först måste man kamma hem en vinst till. Kvällens hinder blir ett NRG som också har visat upp fint spel genom att klå Winstrike och ViCi. Ser man till vilka motståndare dessa lag har slagit för att skaffa sig detta utgångsläge så är det Tyloo som stått för den bättre prestationen.

Om man bortser från dagens form så är det en sak som talar mot Tyloos chanser att vinna ikväll. Och det är att NRG vunnit deras två senaste möten, men det var ett bra tag sedan så det ska inte ha någon större betydelse. Jag väntar mig ett Tyloo ikväll som är taggat till max.

Speltips: TyLoo +1,5

På förhand ser det här tveklöst ut att bli en jämn historia då båda trupperna har visat prov på finlir. Jag har valt att lägga ett spel på Tyloo +1,5 med ett odds på 1.60 hos Bethard.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing