default image

Speltips 28/1 2019: Cloud9 vs FaZe

 

Stunden är kommen då vinnare av ELEAGUE CS:GO Invitational 2019 ska koras. Finalen går av stapeln 00:30 inatt och det blir ett returmöte mellan Cloud9 och FaZe. Sist skrällde Cloud9 och frågan inför ikväll är om de har vad som krävs för att ännu en gång bräcka stabila FaZe?

Cloud9 är tävlingens raket

Cloud9 är utan tvekan tävlingens raket, oavsett hur finalen slutar. Särskillt kul är det att se svenska stjärnan flusha i fantastisk form. Han spelade en betydande roll för båda deras segrar som ledde fram till finalen. Först en 2-0-seger mot FaZe, dock väldigt jämna kartor och sedan ytterligare två raka kartor mot BIG, även den gången med tajt resultat sett i antal rundor.

Även om flusha har varit en stor anledning till framgångarna så har han absolut inte dragit lasset ensam. Nytillskottet Fabien ’kioShiMa’ Fiey imponerade stort i segern mot FaZe där han slutade på en 1.12 rating, alltså bäst på servern. Därför ansluter Cloud9 till finalen med enormt självförtroende och förmodligen väntar en spännande och jämn final.

Ska favoriten leverera när det som mest gäller?

Med tanke på FaZe Clans status i CSGO-scenen jämfört med övriga deltagare var det många som väntade sig att de skulle dansa hem den här turneringen. Nu blev så inte fallet, men de står ändå där, i final, där man får chans på att ta revansch mot raketlaget Cloud9. Kvällens vinst mot BIG visar att man fortfarande har kämpaglöd kvar och redo att göra ett nytt försök med att besegra Cloud9.

Man måste ta i beaktning att FaZe har en ny spelare i femman och därför är inte deras lagspel 100%:igt ännu. Annars hade kanske förutsättningarna sett annorlunda ut. Men kvällens match väntas innehålla alla ingredienser för en underhållande och spännande kamp in i det sista.

Speltips: Över 2.5 kartor

I mitt senaste speltips (FaZe vs Cloud9 25/1 2019) så väntade jag mig att samtliga kartor skulle äga rum. Även om spelet inte gick in den gången så blev det som jag förutspådde, en jämn match (15:19, 16:19) med fördel för Cloud9. Därför är jag ännu mer övertygad om ett 2-1-resultat den här gången och lägger därför mina pengar på över 2.5 kartor.

Bet365 ger 1.83 i odds för ett resultet på över 2.5 kartor!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing