Dags för Blizzcon 2016

Dags för Blizzcon 2016

Blizzcon 2016 esport betting

Fjärde november är det återigen dags för Blizzards årliga evenemang Blizzcon och detta året har man hela fem olika turneringar med rekordhöga prispotter. Det kommer finnas något för varje eSport-fan vare sig du gillar MOBA,first-person shooters,real-time strategy eller kortspel. Blizzcon 2016 är en utmärkt start för dig som vill börja spela riktiga pengar på eSport.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Är du intresserad av FPS-spel så har du knappast missat Blizzards braksucce Overwatch som redan har miljontals spelare världen över. Overwatch World Cup kommer att spelas på Blizzcon och formatet är lite annorlunda då olika länder kommer mötas istället för eSportsorganisationer. Sverige deltar givetvis och är en av storfavoriterna som förväntas vinna turneringen.

Det vore inte Blizzcon utan Starcraft II World Championship Global Finals och detta år har Blizzard ökat prispotten. Hela $500,000 står på spel där $200,000 går till första plats. Gruppspelen spelade tidigare i oktober och vi finner flera västerländska spelare i slutspelen till skillnad från förra året. Inte imponerad av Starcrafts $500,000 prispott? Hearthstone kommer med en prissumma på $1 000 000! $250,000 kommer gå till vinnaren vilket är den största summan en enskild spelare kommer att vinna på Blizzcon.

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

Hearthstone är ett omåttligt populärt samlarkortspel från Blizzard. Ett kortspel låter kanske inte så kul som eSport, men Hearthstone har ett väldigt snabbt tempo. Det är en mycket intressant eSport att titta på då vad som helst kan hända och matcher kan vända närsomhelst om man drar rätt kort.

Är fps- och kortspel inte din grej? Blizzards MOBA Heroes of the Storm kommer infinna sig på Blizzcon med $1 000 000 i prispengar! Gillar du League of Legends eller Dota 2 så bör du absolut ta en titt på denna turnering. Heroes of the Storm kan beskrivas som en lite simplare version av Dota 2 och League of Legends. Spelet innehåller karaktärer från Blizzards andra titlar som Warcraft, Starcraft och Overwatch.

Till sist har vi World of Warcraft Arena Championships. WoW är nog inte ett spel dem flesta associerar med eSport, men denna klassiska titel har spelats på nästan alla Blizzcon sen det släpptes 2004. Som namnet antyder är detta en turnering som spelas i World of Warcrafts arena mode där lag av fyra spelare möter varandra. Vi ljög inte när vi sa att Blizzcon har något för alla. Detta är ett perfekt evenemang för dig som vill pröva på att spela riktiga pengar på eSport. Du kommer få chansen att spela pengar på flera olika turneringar som kanske inte dyker upp i framtiden.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing