3 Anledningar att Betta På Slutspelet Av SL i-League StarSeries S3

3 Anledningar att Betta På Slutspelet Av SL i-League StarSeries S3

SL StarSeries Säsong 3 Slutspel

Slutspelet av SL i-League StarSeries Säsong 3 börjar om mindre än vecka – med världens bästa lag på plats i Kiev i Ukraina. Vi går igenom tre anledningar till varför den här turneringen är extra intressant att betta på.

Mycket pekar på att den här csgoturneringen blir något alldeles speciellt. Först och främst så är det en hel drös med lag från världens alla hörn som ställer upp. Dessutom har det nog aldrig varit så pass jämnt bland alla topplag som det är nu. Det är flera lag som har reella chanser att titulera sig mästare av SL i-League StarSeries Säsong 3.

Kolla in vinnarfavoriterna hos Betway, höga oddset på fnatic kommer chocka dig!

1) Många lag betyder fler vinstchanser

vinn pengar

Det finns en rad fördelar med att det är hela 16 lag som ställer upp i slutspelet av SL i-League StarSeries S3. Tack vare det höga antalet deltagande lag har vi sex dagar fullproppade med förstklassig csgo att vänta. För dig som spelare innebär det att du kommer att bli överöst med vinstchanser.

Den stora variationen bland lagen ser lovande ut inför gruppspelet. Eftersom det är så pass stor skillnad rent skicklighetsmässigt mellan vissa av deltagarna kommer det dyka upp skrällchanser man verkligen inte vill gå miste om. Och om lyckas du pricka in vinst till en underdog kan du räkna med att kamma hem storkovan.

Även om en del lag är sämre på pappret så borde man absolut inte underskatta dessa. Det är en prestigefull turnering med mycket pengar i prispotten där även det mest otänkbara kan hända. Alla lag har olika arbetsmetoder under förberedelser inför turneringar, men det är enklare för de sämre lagen att förbereda sig för topplagen. Eftersom det är just världslagen som spelar mest och har alla ögon riktade mot sig. Det finns mer att gå på så att säga.

Hos de okända lagen finns en viss överraskningsfaktor. Det är svårare att ha koll på deras spelstil, än låt säga Astralis och Virtus.pro. Lägger man dessutom till det faktum att formatet i gruppspelet är bäst av 1-matcher kommer det definitivt att finnas skrällvarningar.

Hos Betway kan du spela på samtliga matcher under slutspelet av SL i-League StarSeries Säsong 3. Redan nu kan du placera pengar på det lag du tror går hela vägen. Många odds är överraskande höga på vissa lag som sedan tidigare är vana vinnare.

2) Fyra gånger pengarna om världens bästa lag vinner

astralis csgomästare

Danska superstjärnorna i Astralis toppar hltvs lista över världens just nu bästa lag. Och det finns sannerligen goda skäl till att det laget rangordnas så högt av hltv och många andra. För ungefär en månad sedan vann Astralis IEM Katowice 2017, en turnering som är en favorit hos många proffs och tittare. Den turneringen vann de genom att besegra FaZe, som lite överraskande hade tagit sig till finalen.

Men Astralis meriter tar inte slut där, danskarna är nämligen även regerande Major-mästare. Den ärofyllda pokalen lyfte dem tidigare i år, 29 januari för att vara exakt. Förutom äran att kunna kalla sig nummer ett i samband med vinsten i ELEAGUE Major 2017 blev de även $500,000 (ca 4,400,000kr) rikare.

Och när de inte vinner turneringar så åker de som sämst ut i semifinaler. DreamHack Masters Las Vegas 2017 som spelades i februari är ett sådant exempel. Då hindrades de av Virtus.pro från att nå ännu en finalplats. Den gången krävdes det en tredje och avgörande karta för Virtus.pro att lyckas stoppa världens bästa lag.

Inför slutspelet av SL i-League StarSeries Säsong 3 är danska csgo-scenen starkare än någonsin. Utöver Astralis har vårat grannland i söder även producerat talangfulla lagen North och Heroic, som båda återfinns på hltvs topplista av världens bästa lag.

Bettar du på att Astralis triumferar även den här gången kan du fyrdubbla dina pengar då oddset hos Betway ligger på 4.00 just nu.

3) Maxa dina vinster med exklusiv välkomstbonus

välkomstbonus betway

Vad vore inte betting på e-sport utan en saftig välkomstbonus? Vi kan i samarbete med Betway erbjuda Sveriges mest överlägsna bonus. Om du inte är kund sedan tidigare kan du just nu hämta en 150% bonus upp till 1500kr. Det betyder att du kan få en bankrulle på totalt 3750kr om du sätter in 1500kr. En summa perfekt att spendera på SL i-League StarSeries S3.

Betway är det spelbolag som tagit täten inom e-sport. Så det är inte konstigt att de även är grymmaste alternativet för SL i-League StarSeries S3-betting. Som plus i kanten håller Betway även ofta i olika tävlingar där fina priser lottas ut. Just nu kan du till exempel vinna ’Bowie Knife Fade’ och en signerad NiP-musmatta, och det är helt gratis att medverka i tävlingarna.

Regler och villkor för Betway välkomstbonus
1) Gäller endast nya spelare
2) Välkomsterbjudandet är en 150% insättningsbonus
3) Minimum insättning är 100 kr och max 1500 kr
Läs mer om regler och villkor.
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing