5 anledningar att betta på ESL Pro League S3 Finals hos Bet365

5 anledningar att betta på ESL Pro League S3 Finals hos Bet365

esl pro league säsong 3 bettingDen 11 maj är det äntligen dags för finalen av den tredje säsongen av ESL Pro League. Åtta av världens bästa lag kommer att vara på plats i London för att slåss om den otroligt fina prispotten på hela $512,000. Det vinnande laget blir $200,000 rikare, inte illa alls. Både fnatic och NiP lyckades ta sig vidare till finalen den här säsongen. NiP har hittat fin form igen och har totalt dominerat under ligaspelet, de förlorade endast 3 matcher.

Övriga lag som kämpat under det gångna ligaspelet och därmed gått vidare till finalen är Astralis, Cloud9, G2, Liquid, Luminosity och OpTic. Fnatic som spelar utan sin superstjärna olofmeister får det nog tufft att lyckas försvara titeln från förra säsongen. De lag som sett starkast ut senaste tiden är främst Luminosity och NiP.

Bet365 kommer att tillhandahålla odds på samtliga matcher under finalen av ESL Pro League Säsong 3. Det finns många anledningar att välja just Bet365 för att satsa pengar på e-sport, nedan listar vi 5 av dem.

1 ) Bet365 bjuder nya kunder på en 100% välkomstbonus upp till 1000 SEK

bet365 esl pro league s3När man bettar på csgo och annan e-sport är det alltid kul med en schyst startkassa, därför tycker Bet365 att det är viktigt att deras kunder får bästa möjliga startbonusen. Som ny kund hos Bet365 får du alltså en 100% bonus upp till hela 1000 SEK. Sätter du in till exempel 500 SEK kommer du att ha 1000 SEK totalt att betta e-sport med. Notera att med insättningsbonusen följer vissa krav som går att ta del av på Bet365s webbplats.

Hämta din bonus hos Bet365 och börja betta på ESL Pro League Season 3 Finals nu. Nya kunder belönas med en 100% startbonus upp till 1000 SEK

2 ) Stort utbud av e-sport och dagligen matcher att betta på

De populäraste e-sportspelen är framförallt CSGO, Starcraft 2, Dota 2, League of legends och Hearthstone. Men spel som Heroes of the Storm, Call of Duty och även Overwatch har redan, trots att de är relativt nya på marknaden, vunnit stor publik. Bet365 erbjuder betting på alla nämnda titlar, till e-sportälskares förtjusning givetvis.

Skapa ett konto på Bet365 och börja betta på e-sport nu. Nya kunder belönas med en 100% startbonus upp till 1000 SEK

3 ) Spännande specialodds på utvalda e-sportspel

Som bekant kan betting höja spänningen och underhållningsvärdet avsevärt i e-sport. Vill man krydda till det ytterligare finns det en del specialodds tillgängliga på Bet365. De e-sportspel man främst hittar specialodds på är CSGO, League of Legends och Dota 2. På League of Legends kan man till exempel satsa pengar på vilket lag att ta first blood, förstöra första inhibitor och mycket mer. Till CSGO har man möjligheten att betta på det lag som man tror vinner knivrundan, exakta resultatet med mera.

Skapa ett konto på Bet365 idag och placera dina bets på specialodds. Nya kunder belönas med en 100% startbonus upp till 1000 SEK

4 ) Snabba och säkra betalmetoder

När man är ute efter att satsa riktiga pengar på e-sport är det viktigt att man väljer ett säkert spelbolag. Då är Bet365 ett förstklassigt val, de innehar ett Thawte SSL Web Server Certificate. Detta innebär att Bet365 erbjuder säkra kommunikationer genom att kryptera all data till och från deras hemsida.

Du kan göra säkra insättningar på Bet365 med Visa, Maestro, Visa, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Nordea by Skrill, Online bank transfer by Skrill, PayPal, paysafecard, entropay, Trustly, Bank Wire och Check.

Uttag på Bet365 görs med Visa, Maestro, Visa, MasterCard, Neteller, Paypal, paysafecard, entropay, Bank Wire och Check.

Skapa ett konto på Bet365 och gör din första säkra insättning nu. Nya kunder belönas med en 100% startbonus upp till 1000 SEK

5 ) Världens största spelbolag online

Bet365s koncern har över 3000 anställda och mer än 21 miljoner kunder världen över. Bolaget är med andra ord väletablerat och har väldigt gott rykte. De har länge erbjudit sina användare spel på traditionell sport och numera även hakat på nya trenden med e-sport. Varje dag kan man satsa riktiga pengar på Bet365s breda utbud av e-sport.

Skapa ett konto på Bet365 idag och hämta din 100% startbonus på upp till 1000 SEK.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing