Allt du behöver veta om kvalet till ELEAGUE Major

Allt du behöver veta om kvalet till ELEAGUE Major

eleague major kval bettingOm lite mindre än en vecka drar kvalet till den stora csgomajorn igång. Den 15 till 18 december ska 16 lag slåss om de sista åtta platserna till ELEAGUE Major i Atlanta, Georgia, USA.

Vi förser er med de bästa bettingmöjligheterna på kvalet till ELEAGUE Majorn. Massa grymma odds finns att ta del av på våra rekommenderade bettingsajter. Betta på Matchvinnare eller Korrekt antal rundor.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

Som svenskar håller vi självklart stenhårt på superstjärnorna i NiP och GODSENT. Vägen till Majorn blir riktigt tuff då många topplag ställer upp i kvalet. Fullständiga listan med deltagare ser ut som följande: Immortals, Cloud9, TyLoo, Renegades, Vega Squadron, Spirit, NiP, OpTic, mousesports, CLG, dignitas, EnVyUs, FaZe, G2, GODSENT och HellRaisers.

Många välkända lag, men också en del lagnamn man inte stöter på ofta alls. Alltid spännande när nya lag får chansen att tampas med de största namnen inom csgo. Inledningsmatcherna har redan blivit avslöjade.

ELEAGUE Major Inledningsmatcher

Det blir inte jättelätta matcher inledningsvis för våra svenskhopp NiP och GODSENT. I sin första match ställs NiP mot Renegades medan GODSENT tar sig an de skickliga spelarna i G2.

Dignitas vs Spirit
EnVyUs vs Immortals
FaZe vs Cloud9
CLG vs Vega Squadron
NiP vs Renegades
OpTic vs TyLoo
Mousesports vs HellRaisers
G2 vs GODSENT

Kvalet kommer att använda sig av “Swissformatet” som även användes under ESL One New York och huvudkvalet till ESL One Cologne. Såhär fungerar det – för varje omgång kommer de lag med lika många vinster och förluster att matchas med varandra så länge två lag inte mötts tidigare.

När ett lag når tre förluster är de ute ur kvalet, medan tre vinster betyder att man säkrat en plats till ELEAGUE Majorn. Den stora majorturneringen spelas 22-29 januari, alltså mer än en vecka med boostade odds hos världens bästa spelbolag. Det blir nog inte bättre än så!

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

 

De åtta lag som vi har som favoriter att ta sig vidare till huvudturneringen – NiP, OpTic, GODSENT, FaZe, dignitas, Cloud9, HellRaisers och EnVyUs. De lag som är direktkvalificerade till csgomajorn tack vare deras resultat i senaste majornturneringen Cologne 16 är: Na’Vi, SK, Virtus.pro, Liquid, Gambit, FlipSid3, fnatic och Astralis.

Spelbolagen vi tipsar om täcker både kvalet och stora huvudturneringen. Med feta välkomstbonusar och gratisbet att plocka på dig. Högt spelarvärde är viktigt när du väljer bettingsajt!

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing