Allt Inför DreamHack Open Summer 2017

Allt Inför DreamHack Open Summer 2017

dreamhack open summer 2017

Då var det snart dags för Dreamhack Summer 2017, som i vanlig ordning spelas i Jönköping! Kalaset drar igång 17:e juni och varar ända till den 19:e. Åtta topplag, varav 2 har kvalat in, gör upp om prissumman på $100,000. Laget som ska göra oss svenskar stolta är inga mindre än fnatic. Läs vidare för att ta del av de bästa oddsen och speltipsen!

Grupperna för turneringen har redan blivit dragna och fnatic kom faktiskt relativt lindrigt undan. Olofmeister och gänget får sällskap av Gambit, Cloud9 och CLG i Grupp B, lag som de bör kunna slå. Främsta hindret blir i så fall Gambit, som har spelat överraskande bra senaste lan-turneringarna.

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

Grupp A
SK, Mousesports, Immortals, Singularity.

Grupp B
Gambit, fnatic, Cloud9, CLG.

DreamHack Open Summer 2017 Odds

Nuförtiden är en prispott på $100,000 inte mycket att skryta med egentligen, men trots detta så ser vi ändå några välkända lag på plats. Bland annat ser vi superstjärnorna i SK, Gambit och fnatic, som samtliga är topp-10 i HLTV’s csgo-världsranking. DH Summer 2017 blir perfekt uppvärmning inför kommande ECS-finalen och såklart PGL Majorn. Hitta dina favoritodds nedan.

dreamhack open summer 2017 odds

Som vanligt är det bet365 e-sport som är tidigt ute med superodds! Om du tror det är fnatics tur att kamma hem en turneringsvinst kan det ge upp till hela 5 (!) gånger pengarna. Sätter du in 250kr och nyttjar bet365s 100% välkomstbonus så har du hela 500 kr att spela för, som snabbt kan förvandlas till 2500 kr om svensklaget vinner på hemmaplan.

DH Open Summer 2017 Vinnare

I år finns det en del lag som har goda chanser att vinna hela turneringen. De lag som går in som förhandsfavoriter är brasilianska världsstjärnorna i SK, svenska fnatic och Gambit som sett stabila ut senaste tiden. Spel på SK som vinnare ger dig 2.25 gånger pengarna hos bet365, medan fnatic och Gambit ger 5.00 och 6.50 gånger din insats!

Förhandsfavoriter

När det gäller odds på förhandsfavoriter så kan man ofta plocka hem en skön vinst, just pga generösa odds hos spelbolagen. Nedan går vi igenom de tre lag som inför turneringen anses ha bäst chanser att vinna DreamHack Open Summer 2017 enligt bet365.

SK Gaming

sk gaming dh summer 2017

Storlaget från Brasilien har verkligen hittat formen igen! Tack vare fina placeringar, däribland en del vinster, de senaste få månaderna, har man klättrar upp till en 3:e-plats på världsrankingen. Deras främsta hot den här turneringen är Gambit och fnatic, mycket hänger på om superstjärnorna Fallen och Coldzera kan prestera. Förväntningarna är höga på SK Gaming, själva nöjer de sig nog inte med annat än en vinst.

Tidigare resultat: 3:e plats ESL Pro League S5 Finals, vinst IEM Sydney 2017, vinst cs_summit 2017.

Odds: bet365 2.25

fnatic

fnatic dh summer 2017

Föredetta världsmästarna som det stormat mycket kring på sistone. Man har lösts upp och återförenats inom loppet av ett par månader. Tyvärr har turneringsvinster fortsatt uteblivit, men man har i alla fall lyckats ge vissa topplag rejält med motstånd, i en del fall till och med vunnit. Det främsta problemet är att det idag är svårt att endast vinna på självförtroende och skickliga spelare, det är komponenter många lag idag besitter. Nu krävs det att svensklaget återfår självförtroende men även tar fram det strategiska spel som idag är ett måste för att bli ett vinnande lag.

Tidigare resultat: 4:e plats ESL Pro League S5 Finals, 3-4 ELEAGUE Major 2017.

Odds: bet365 5.00

Gambit

gambit zeus 2017 dh summer

Sedan Zeus tillträdde som IGL har Gambit imponerat rejält och ligger idag på en stabil 7:e plats på HLTV’s världsranking. De har till och med hunnit med att vinna DreamHack Open Austin 2017 där de mötte Immortals i finalen. En imponerande vinst med tanke på att lag som G2, Cloud9 och Heroic deltog. Nu när det snart är dags för DH Summer så har Gambit faktiskt goda chanser att åter igen lyfta vinnarpokalen.

Tidigare resultat: vinst DreamHack Open Austin 2017, 2:a plats cs_summit 2017.

Odds: bet365 6.50

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing