Betta på ELEAGUE CSGO Premier 2017

Betta på ELEAGUE CSGO Premier 2017

eleague csgo premier 2017

Nu är ELEAGUE, som är riktiga proffs på att anordna evenemang, äntligen tillbaka med ännu en csgo-turnering. Det är 1 miljon dollar som står på spel och i svenska kronor motsvarar det ungefär 7,9 miljoner. ELEAGUE matchar alltså prispengarna som majormästerskap erbjuder, kul för scenen och framförallt det lag som plockar turneringsvinsten och blir $500,000 rikare på kuppen. På plats i Atlanta ser vi 16 lag som alla tillhör världstoppen och de har blivit uppdelade i fyra olika grupper.

Med hjälp av den här guiden får du stenkoll på ELEAGUE CSGO Premier 2017. Vi listar de 3 bettingsidorna som tillhandahåller bäst odds, bonusar och utbud. Dessutom tittar vi på varje grupp och vilka lag som förväntas ta sig vidare. Det kommer att bli en hård kamp lagen emellan och med betting ökar du spänningen ytterligare.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Texten uppdateras löpande under turneringens gång (8 september – 13 oktober)

ELEAGUE Premier 2017 gruppspelsmatcher

Redan nu på lördag (9 september) är det dags för lagen i Grupp A att göra upp. Och resterande grupperna spelas sina matcher under de tre kommande helgerna. Här är speltips och odds om du är intresserad av betting på ELEAGUE Premier 2017.

Grupp A

8-9 September

FaZe vs. Renegades

Även om FaZe inte riktigt har hunnit imponera på oss i annat än onlinematcher så ska det inte vara några problem att vinna över Renegades. Man har tillräckligt med skicklighet i laget för att kunna vinna enbart på att aima ut spelarna i Renegades. Dessutom har Renegades, efter misslyckandet i DH Malmö tagit in en ny spelare, så i samband med det lär dom inte vara särskillt stabila.

Betway: FaZe 1.12 | Renegades 5.25

Natus Vincere vs. G2 Esports

G2 har nått nya nivåer och briljerade under DH Malmö 2017 som de också vann. Ska Na’Vi kunna bräcka ett G2 med ett sådant supersjälvförtroende så krävs det att deras stjärnor spelar som de aldrig gjort förr. Vi tror att fransmännen vinner det här mötet och att de även toppar gruppen och tar sig vidare till slutspelet.

Betway: Na’Vi 2.75 | G2 Esports 1.40

Grupp B

15-16 September

Team North vs. Fnatic

North har verkligen övertaget inför den här matchen, imponerade stort under Dreamhack i Malmö där det blev en finalplats. Medan fnatic såg skakiga ut och åkte ut redan i gruppspelet, svenskarna har mycket att reda ut för att kunna hota topplag som North. Räknar dock inte ut fnatic helt och hållet, det finns potential nu när de hittat en ordentlig IGL.

Betway: North 1.40 | fnatic 2.75

Mousesports vs. Immortals

Immortals är världens sjätte bästa lag just nu och ska självklart gå vinnande ur den här match-upen. I brasilianarnas två senaste turneringar har de hamnat på en andraplats och femte-åttondeplats. Mousesports har inte nått samma framgångar och ligger ju nu på en 17e plats i världsrankingen.

Betway: Mousesports 2.75 | Immortals 1.40

Grupp C

22-23 September

Virtus.pro vs. EnVyUs

Av samtliga matcher i gruppspelet så är nog den här den jämnaste. Som de flesta säkert är medvetna om redan så har VP hamnat i en rejäl svacka. För ett halvår sedan så hade polackerna varit stora favoriter mot EnVyUs, men på grund av deras nuvarande form så ser oddsen ut som dem gör. Spelare att ha koll på den här matchen är ScreaM som är EnVyUs lysande stjärna och byali i VP.

Betway: Virtus.pro 1.85 | EnVyUs 1.85

Cloud9 vs. NiP

Båda lagen har gjort nödvändiga förändringar, men de som har sett mest framgång hittills är utan tvekan Ninjas in Pyjamas som numera erhåller nummer 7 på världsrankingen. Betydligt sämre har det gått för Cloud9 som har torskat mot flera okända lag i onlinematcher och tappat i hltv:s ranking. Av denna anledning är våra svenska ninjor klara favoriter. Däremot kan Cloud9 överraska, deras line-up består nu för tiden av grymma aimers och får de lagspelet att fungera så blir de riktigt farliga.

Betway: Cloud9 2.95 | NiP 1.35

Grupp D

29-30 September

Astralis vs. Liquid

Känner man sig modig finns det potentiellt mycket pengar att vinna i den här matchen, en vinst för Liquid ger nämligen fyra gången din insats. Det här är en match som Astralis vinner nio gånger av tio, så det finns ändå en liten liten chans för Liquid att chocka danskarna. Sjukare saker har faktiskt hänt i CSGO på tävlingsnivå, speciellt i just bo1-matcher som faktiskt kan gå lite hur som helst.

Betway: Astralis 1.20 | Liquid 4.00

SK vs. Heroic

Inte helt otippat är världsstjärnorna i SK favoriter mot danska Heroic. Men med det sagt så börjar det bli dags för SK att ta sig till finaler och vinna turneringar om man ska lyckas behålla sin plats som etta i världen. Både G2 Esports och Astralis börjar närma sig brasilianarna i världsrankingen. Så om det är något som talar för att Heroic ska ha någon chans så är det att SK:s självtroende kanske inte är på topp just nu.

Betway: SK 1.25 | Heroic 3.60

Vinnarodds för ELEAGUE CSGO Premier 2017

Eftersom hela världseliten samlas är det flertalet lag som har reella chanser att plocka titeln och därmed bli $500,000 rikare. De största favoriterna är SK, G2, Astralis, FaZe och North som alla har visat prov på hög nivå. Vi har satt ihop en lista med odds på de lag som spås vinna CSGO Premier 2017. Vill du veta mer om hur det går till så kan du besöka vår sida med information om csgobetting.

SK

På grund av SK Gamings två halvdana turneringsresultat så börjar övriga lag i världsrankingen att knappa in. Just nu är fransoserna i G2 bara 149 poäng efter SK, så det gäller att FalleN och hans män börjar vinna turneringar igen om de vill behålla förstaplatsen på världsrankingen, eller åtminstone ta sig till final. Så det är inte bara en titel i Atlanta som står på spel, utan även deras placering på världsrankingen. I CSGO Premier kommer vi troligtvis att få se ett SK som är väldigt skärpta. De vet redan att de har vad som krävs för att vinna, det som fattas är att lägga ner tiden som behövs.

bet365 5.50 | Unibet 5.00

G2

Det verkar äntligen ha släppt för stjärnorna i G2, de spelade nästintill perfekt CS under DreamHack Masters Malmö som de också vann i en final mot North. Och vägen till finalen slog de ut favoritlag efter favoritlag, först ut var SK i kvartsfinalen och sedan NiP i semin. Så det är minst sagt ett G2 i storform som nog går in i CSGO Premier 2017 med högt självförtroende. Och spelbolagen verkar eniga, fransmännen är tillsammans med SK Gaming och Astralis favoriter att segra i Atlanta. Om de kan leva upp till hypen de skapat i och med färska segern i Malmö återstår att se.

bet365 6.00 | Unibet 5.50

Astralis

Superlaget Astralis gick miste om sin andraplats i världsrankingen efter de torskade mot Gambit i kvartsfinalen i DH Malmö 2017. Istället har de blivit omsprungna av G2 som vann just den turneringen. Astralis har hamnat i Grupp D och är i sällskap av SK, Heroic och Liquid. Och eftersom det är de två bästa lagen i gruppen som går vidare till slutspelet så ser chanserna goda ut. Danskarna har ett bra track record mot både Heroic och Liquid och funkar deras spel så ska de kunna ta sig riktigt långt i CSGO Premier 2017.

bet365 5.50 | Unibet 6.00

FaZe

Det är fortfarande ganska oklart vart man har FaZe, de har inte haft mycket tid på sig att spela ihop sig. I senaste och första LAN-framträdande sedan spelarbytet så gick det sisådär, man tog sig inte vidare ur gruppspelet. FaZe som syns till i Grupp A är först ut i Eleague CSGO Premier 2017 och de inte inte tilldelats det enklaste motståndet direkt. Tvärtom så stöter de på två av turneringens favoriter: DH Malmö 2017-vinnarna G2 och skickliga Na’Vi. Kanske har FaZe hunnit slipa på sitt lagspel sedan sist och kan lyckas hamna på en andraplats i sin grupp. Den 8-9 september är det i alla fall dags för FaZe och vi hoppas att deras superstjärnor kan leverera.

bet365 6.00 | Unibet 7.00

North

Det verkar äntligen ha lossnat för danskarna i North. Senast i Dreamhack Masters Malmö så spelade man fantastiskt bra och det tog dem hela vägen till final. Har kämpat sig upp till en fjärdeplats på världsrankingen och man börjar närma sig danska rivalerna i Astralis. Den danska scenen ser otroligt lovande ut och det ska bli spännande att följa North i CSGO Premier. De spelar i grupp B tillsammans med fnatic, mousesports och Immortals. Dvs motståndare de borde kunna klå. Om North vinner hela turneringen så ger det 7 gånger av det du satsat.

bet365 7.00 | Unibet 10.00

Gruppspel & slutspel

premier 2017 lag

De 16 tävlande lagen har delats upp i fyra olika grupper – Grupp A, Grupp B, Grupp C och Grupp D. Gruppspelet avgörs i ett GSL-format varav åtta av lagen går vidare till slutspelet som hålls 10-13 oktober. Med GSL-formatet så spelas gruppspelet två bo1-matcher och en bo3-vinnarmatch, en bo-3-förlorarmatch och en bo3-utslagningsmatch.

Här är grupperna och datumen de spelar på:

Grupp A (8-9 september)

G2
Renegades
Natus Vincere
FaZe

Grupp B (15-16 september)

Mousesports
North
Fnatic
Immortals

Grupp C (22-23 september)

EnVyUs
NiP
Cloud9
Virtus.pro

Grupp D (29-30 september)

Heroic
Liquid
Astralis
SK

Upplägget i slutspelet ser ut som det gör i de flesta turneringar, dvs enskilda bo3-matcher där lagen får rösta bort de kartor de inte vill spela. Kartorna som spelas är Cache, Inferno, Nuke, Cobblestone, Mirage, Train och Overpass. Lagen röstar bort kartor och väljer kartorna de vill spela tills den avgörande kartan slumpas fram.

Vart kan jag kolla på turneringen?

Samtliga matcher i gruppspelet och slutspelet kommer att sändas på TBS, Twitch, Youtube och ELEAGUE:s hemsida. Om du befinner dig i USA och vill se matcherna på plats kan du köpa biljetter på https://ev1.evenue.net/.

Hur mycket pengar står på spel?

I ELEAGUE CSGO Premier 2017 står 1 miljon dollar (ungefär 7 960 700 kr) på spel, alltså lika mycket som i majorturneringar. Vinstfördelningen påminner också en del som majors brukar ha. Så här fördelas prispotten:

1 $500,000
2 $150,000
3-4 $70,000
5-8 $35,000

Vilka ingår i sändningsteamet?

richard lewis eleague csgo premier 2017

ELEAGUE satsar åter igen på folk som tidigare har guidat tittarna genom evenemang som ELEAGUE har anordnat. Ännu en gång är det Richard Lewis som är värd och han får sällskap av fem kommentatorer som även kommer att vara med och analysera matcherna. Den som intervjuar spelarna på plats blir som så många gånger förr Sue ”Smix” Lee.

Här är hela teamet:

Värd
Richard Lewis

Reporter
Sue ”Smix” Lee

Kommentarorer/Analytiker
Anders Blume
Jason ”moses” O’Toole
James Bardolph
Daniel ”ddk” Kapadia
Auguste ”Semmler” Massonat

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing