Betta på StarSeries i-League Season 5

Betta på StarSeries i-League Season 5

starseries i league season 5 betting

Hungrar du efter mer CSGO-matcher efter finalen i ESL Pro League Säsong 7? Då behöver du inte vänta länge, redan på måndagen den 28 maj är det åter igen en turnering som äger rum. Det är StarSeries i-League Season 5 som väntar, och evenemanget spelas i Kiev, Ukraina med en prispott på imponerande $300,000 (ca 2,6 miljoner kronor).

I den här artikeln avslöjar vi bästa sidorna för StarSeries i-League Season 5 betting, vilka trupper som är favoriter och mycket mer än så!

Svensklagen Ninjas in Pyjamas och GODSENT kommer att medverka i kampen om 300 tusen dollar. Startfältet är riktigt tufft i Kiev, men man slipper i alla fall Astralis som just nu är på en helt annan nivå än de övriga proffslagen.

Bästa odds på StarSeries i-League Season 5

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Du som är intresserad av betting på StarSeries i-League Season 5 vill självklart få ut så mycket som möjligt av ditt spelande. Ett enkelt sätt att öka värdet är att spela hos de bettingsidor som erbjuder högst odds.

Tre bolag som inte bara grymma odds utan även bra utbud i övrigt för e-sport är Betway esports, Arcanebet och bet365 esports. Jämför bonusar i listan här nedan eller läs våra recensioner för vidare information.

Lagen som väntas vinna i Kiev

Att inte Astralis står med bland deltagande lagen gör att andra trupper får guldläge att kamma hem en turneringstitel. Några av lagen som väntas vinna i Kiev är Na’Vi, Team Liquid och SK Gaming.

Bubblare: Ninjas in Pyjamas borde kunna ta sig långt i den här turneringen, kanske inte en vinst, men i alla fall en plats i slutspelet. GODSENT får nog det tyvärr ännu svårare än NiP med att ta sig vidare ur gruppspelet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i oddsen.

Na’Vi

Natus Vincere har presterat helt okej senaste tiden, laget spelade till sig en 3-4-placering under ESL Pro League S7-finalen. Bland annat lyckades man slå stjärnlaget FaZe som ofta hör till de starkare lagen. S1mple lirar nästan alltid som han förväntas göra, på väldigt hög nivå, så det är upp till resten av lagkamraterna att steppa upp.

Odds: Betway 4.25 | Arcanebet  4.50

Team Liquid

Team Liquid är ett lag som ofta blir rejält underskattade, både av tittare och övriga lag. Men i ESL Pro League visade Liquid att man har vad som krävs för att slå lagen som annars ses som favoriter. Laget tog sig ända till finalen den gången, men det tog tyvärr stopp mot danskarna i Astralis. Det ska bli spännande att se vad de kan åstadkomma i en turnering nu när de slipper stöta på Astralis.

Odds: Betway 5.75 | Arcanebet 8.50

SK Gaming

Köpet av Stewie2k har hittills inte lönat sig för SK Gaming. Man har misslyckats i flera turneringar på raken nu, frågan är om det blir bättre i StarSeries Säsong 5? Rollen som in-game-leader har tagits över av Coldzera, huruvida det påverkar hans förmåga att fragga återstår att se. Spelbolagen håller fortfarande SK gaming som en av favoriterna, men det beror nog mycket på övriga deltagare.

Odds: Betway 4.25 | Arcanebet 5.00

Ninjas in Pyjamas

Vi på Esportbets.se hoppas givetvis på framgång för något av de svenska lagen i Ukraina. Störst chans anser vi att NiP har, dennis känns som en bra ledare som samtidigt får många kills. Största orostecknen är egentligen f0rest och GeT_RighT, dessa veteraner måste börja visa vad de går för.

Odds: Betway 11.00 | Arcanebet 11.00

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing