Betting på CS Summit 2: Tips, Odds & Spelbolag

Betting på CS Summit 2: Tips, Odds & Spelbolag

cs summit 2 betting

Tävlingssäsongen för CSGO och esport är igång på allvar igen efter ett kortare uppehåll. Det var inte längesedan det stora majormästerskapet ägde rum i Boston där hemmahoppet Cloud9 något otippat vann hela turneringen.

Nästa torsdag, dvs den 8 februari är det dags för ännu en CSGO-tävling, men den här gången i betydligt mer avslappnad stil. Det är nämligen CS Summit 2 som står på agendan och upplägget på tävlingen känner vi även igen sedan tidigare från Dota 2. Det speciella med den här turneringen är att den spelas i en villa i soliga Kalifornien. Men även om Summit förknippas med skön stämning så är det fortfarande några av världens bästa lag som ställer upp.

I den här guiden har vi förberett allt du behöver veta om CS Summit 2 betting. Här hittar du nätets bästa bettingsidor när det kommer till esport gällande utbud, bonuserbjudanden och odds. Vi granskar också formen hos alla åtta deltagande lagen i CS Summit 2.

CS Summit 2: välj betting sida

Att veta vart man ska betta är kanske det mest väsentliga när en turnering i CSGO eller annan esport börjar. Det blir otroligt mycket mer spännande när pengar står på spel, men det gäller att vara påläst och att ha en gnutta tur för att kunna vinna. Nedanför listar vi de spelbolag som vi själva anser är bäst för esport betting:

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’betarc’ ]

Kort om CS Summit 2

Turnering: CS Summit 2
Esport: CS:GO
Datum: 8-11 februari
Plats: Los Angeles, Kalifornien
Prispott: $150,000 (ca 1 176 510 sek)
Deltagare: 8 lag
Kartor: Oklart
Stream: Twitch

Teamet som guidar dig genom eventet

Det är åtta av världens bästa lag som drabbar samman 8-11 februari och gör upp om prispengarna som ligger på dryga miljonen just nu. Gänget som tilldelats uppgiften att guida oss tittare genom CS Summit 2 är inga mindre än:

Kommentatorer
Robin ”Fifflaren” Johansson
James Bardolph
Jordan ”n0thing” Gilbert
Tres ”stunna” Saranthus
Mohan ”launders” Govindasamy
Sean ”seang@res” Gares

Observatör
Heather ”sapphiRe” Garozzo
David ”prius” Kuntz

CS Summit 2 deltagande lag

Du som hittat hit är säkerligen ute efter CS Summit 2 betting och då är det så klart viktigt att ha koll på lagen som ställer upp. Ta en titt nedan för en gedigen genomgång av samtliga deltagare, dessutom har vi lagt till vinnarodds som tillhandahålls av Betway och Arcanebet.

Oddsen kan ha ändrats sedan den här artikeln publicerades.

SK Gaming

SK, som spelade med en stand-in i majorn som nyligen avslutades, hamnade på en topp 4-placering. Inför CS Summit 2 är boltz tillbaka i startfemman och det ökar givetvis chanserna för en vinst i soliga Kalifornien. SK är regerande mästare av Summit och är förmodligen väldigt sugna på att försvara titeln och kamma hem förstapriset på ca 64 tusen dollar.

Odds:
Betway: 2.40 | Arcanebet: 2.30

Cloud9

Cloud9 är i storform och det visade dem inte minst i Boston där de korades vinnare av Eleague Major 2018. Det blir intressant att följa C9 kommande 2-3 månaderna för att se om de kan fortsätta i samma stil med att vinna tunga internationella turneringar. Det ser onekligen lovande ut och de kommer att få flera chanser i februari att bevisa att man tillhör den absoluta toppen av CSGO-eliten.

Odds:
Betway: 4.50 | Arcanebet: 4.00

NiP

Som bekant var inte svenska Ninjas in Pyjamas med i årets första majormästerskap, och det har passerat någon månad sedan man såg de tävla sist. CS Summit är inte den mest prestigefyllda turneringen men det ska ändå bli spännande att se hur svenska ninjorna kommer att prestera. Vi på Esportbets.se hoppas självklart på att få bevittna lite NiP magic i USA.

Odds:
Betway: 5.00 | Arcanebet: 6.50

Team North

Det ska mycket till om North ska lyckas knipa vinsten i CS Summit 2, speciellt med tanke på ändringarna i deras startfemma. René ”cajunb” Borg och Kristian ”k0nfig” Wienecke har lämnat plats åt Daniel ”mertz” Mertz och Nicklas ”gade” Gade (inte 100% bekräftat). Anledningarna till spelarbytena sägs vara sviktande turneringsresultat och personliga bekymmer för k0nfig.

Odds:
Betway: 7.00 | Arcanebet: 7.00

OpTic

Det internationella laget OpTic hör inte till favoriterna i CS Summit 2, startfältet ser väldigt tufft ut. Men formatet kan komma att passa OpTic, cs_summit handlar mer om skön stämning och att ha roligt än prestige, det kan gynna det här laget. De har också hunnit träna medan många av de andra lagen spelade i majormästerskapet nyligen.

Uppdatering: OpTic har blivit ersatta av Torqued.

Liquid

Äntligen får vi se Liquid med den startfemma som är tänkt att spela, nämligen med brasilianska stjärnan steel istället för lagets coach zews. De har inte deltagit i många tävlingar med steel än, men de borde ha haft gott om tid att lägga på träningsmatcher. Huruvida steel passar i lagets femma eller inte återstår att se, att han är en grym spelare är det däremot ingen tvekan om.

Odds:
Betway: 11.00 | Arcanebet: 12.00

Heroic

Dansksvenska Heroic kommer att få det tufft att ta sig långt i den här turneringen, med motståndarlag som SK, Cloud9 och NiP kan vi inte förvänta oss att Heroic ska åstadkomma något. Eftersom de är så pass stora underdogs är oddsen också skyhöga, om Heroic står som vinnare av cs_summit 2 kan du vinna upp till 41 gånger din insats. En rejäl slant om man känner att man har turen på sin sida.

Odds:
Betway: 31.00 | Arcanebet: 41.00

Vega Squadron

Vega Squadron bjöd stundtals på finlir i Eleague Major 2018, men tyvärr lyckades de inte hålla höga nivån uppe. Nu får laget chansen i ännu en internationell turnering och det är alltid kul med mindre kända lag i större turneringar. Vi får helt enkelt se om de har vad som krävs att utmana storlagen!

Odds:
Betway: 31.00 | Arcanebet: 34.00

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing