BLAST Pro Series Copenhagen 2018

BLAST Pro Series Copenhagen 2018

blast pro series copenhagen 2018

Grannlandet i söder är just nu världsbäst i CS:GO och snart är det dags för ännu en upplaga av BLAST Pro Series Copenhagen. Självklart kommer hemmalaget Astralis att vara på plats för att ta revansch från förra året då man hamnade på en andraplats.

BLAST Pro Series Copenhagen 2018 sätter igång den 2 november och varar till den 3 november. Det är med andra ord en relativt kort tillställning, men det är ändå en stor prissumma som de sex deltagande lagen gör upp om.

Schema för turneringen har släppts som vi nämner här nedanför, dessutom tar vi tempen på alla deltagare. Men först en titt på BLAST Pro Series Copenhagen 2018 betting och oddsalternativ!

BLAST Pro Series Copenhagen 2018 betting

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Eftersom det är sex av världens främsta lag som deltar i den här turneringen så finns det goda förutsätningar för efterforskning inför matcherna. Detta är givetvis goda nyheter för alla som är intresserade av att betta på BLAST Pro Series Copenhagen 2018.

Jämför odds och utbud i vår sammanställning här nedan. Spelbolagen som ingår i vår presentation är Betway, Arcanebet och GG.Bet och har valts ut av den enkla anledningen att de är marknadsledande CSGO bettingsidor.

Odds för Blast Pro Series Copenhagen 2018

Vi har satt ihop en lista med odds för Blast Pro Series Copenhagen 2018. Jämför och hitta matcherna du vill spela på. Oddsen är hämtade från nätets bästa esports betting sites.

betway blast pro series 2018 odds<<Aktuella odds hos Betway>>

 

blast pro series 2018 odds arcanebet<<Aktuella odds hos Arcanebet>>

 

ggbet blast pro series 2018 odds<<Aktuella odds hos GG.Bet>>

Spelschema

Fredag, 2 november

Omgång 1

19:00 – Faze VS NiP (bo1)
19:00 – MIBR vs Astralis (bo1)
19:00 – Natus Vincere vs Cloud9 (bo1)

Omgång 1

20:30 – Cloud9 vs MIBR (bo1)
20:30 – Astralis vs NiP (bo1)
20:30 – FaZe vs Natus Vincere (bo1)

Lördag, 3 november

Omgång 3

14:00 – Natus Vincere vs Astralis (bo1)
14:00 – Cloud9 vs FaZe (bo1)
14:00 – NiP vs MIBR (bo1)

Omgång 4

15:20 – FaZe vs Astralis (bo1)
15:20 – Cloud9 vs NiP (bo1)
15:20 – Natus Vincere vs MIBR (bo1)

Omgång 5

16:40 – Cloud9 vs Astralis (bo1)

16:40 – Natus Vincere – NiP (bo1)

16:40 – FaZe vs MIBR (bo1)

18:00 – BLAST Stand-off

19:00 Final (bo3)

Deltagande lag

Som så många gånger förr det senaste året är Astralis stora favoriter, speciellt med tanke på att turneringen spelas i Danmark. Trots favoritskapet är det dock inte helt självklart att Astralis vinner, även Na’Vi, MIBR och FaZe blir farliga. Svagaste laget som ställer upp är Cloud9, som nyligen plockat in kioShiMa, tyvärr hör inte heller Ninjas in Pyjamas till favoriterna i Köpenhamn.

Astralis

Det kommer att bli stort tryck när världsmästarna spelar på hemmaplan. Man är regerande BLAST Pro-mästare eftersom man vann i Istanbul slutet av september, där slog man MIBR i finalen med 2-1 i kartor. Mycket talar för att man skrapar hem ännu en vinst i Köpenhamn, device och gänget är fortfarande i lysande form och hemmapubliken kommer garanterat att ge extra självförtroende.

FaZe

FaZe är tillbaka i fantastisk form, det kan man fastställa i och med vinsten nyligen i EPICENTER 2018. Finalen avgjordes mot Na’Vi som man vann överraskande enkelt där Olofmeister spelade en av nyckelrollerna. Olof fick hela 41 kills i finalen och bara NiKo var bättre (som även tilldelades MVP-pris). Vinsten i EPICENTER kommer väldigt lägligt eftersom man behöver en boost i självförtroende inför mötet mot jätten Astralis i Köpenhamn.

Natus Vincere

Na’Vi är fortsatt stabila med s1mple och electronic som bär mesta av lasten. Fast electronic hade inte en bra kväll under finalen av EPICENTER, kanske var det en starkt bidragande orsak till förlusten? Oavsett anledning så måste Na’Vi höja sitt spel ytterligare en nivå i BLAST Pro Series Copenhagen, eftersom motståndet där blir av en helt annan kaliber. Framförallt Astralis blir en svår nöt att knäcka.

MIBR

Sakta men säkert har MIBR seglat upp som det fjärde bästa laget i världen. Det beror till stor del på att man har tagit sig vidare till många slutspel. Men oftast inte bättre placeringar än så, kanske kan man ändra på detta i Köpenhamn? Idag är MIBR ett sammanspelt lag som vi tror har stora chanser att i alla fall ta sig till final. Samtliga spelare i truppen vet hur det är att vinna stora turneringar och säkerligen längtar de tillbaka till den känslan.

Ninjas in Pyjamas

Tyvärr har vi svårt att se NiP som vinnare av BLAST Pro Series Copenhagen 2018. Anledningen till detta är att de helt enkelt inte sett inspirerade ut senaste tiden. Turneringsvinsterna saknas och om inget händer inom en snar framtid kan man nog vänta sig ändringar. Ninjas in Pyjamas är i stort behov av en nytändning, lite jävlarnamma. Trots detta hoppas man ändå innerst inne att NiP ska göra bra ifrån sig i Köpenhamn, det återstår att se huruvida de är på spelhumör eller inte.

Cloud9

C9 är utan tvekan den svagaste truppen i tävlingen eftersom både flusha och kioshima nyligen har tagits in. Laget har inte haft tillräcklig med tid på sig att spela ihop sig och man ska därför inte förvänta sig under från C9 i den här turneringen. I övrigt har det varit väldigt tyst från Cloud9, ända sedan tarik och Stewie2k lämnade så har man i princip inte åstadkommit något av värde. Men vi är ändå nyfikna på att se Cloud9 spela för att få reda på om det ens finns något som helst hopp för att laget ska hålla ihop.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing