CS-Legendaren HeatoN Släpper Självbiografi

CS-Legendaren HeatoN Släpper Självbiografi

heaton självbiografi

CS-Legendaren och Mästarnas mästare-deltagaren Emil ”HeatoN” Christensen släpper självbiografi. Boken väntas komma i september i år.

Lämnade ishockeyn efter skada

Emil Christensen, mer känd som ”HeatoN”, spåddes en ljus framtid som ishockeymålvakt, men efter skadeproblem satsade han istället på datorspel. Han har vunnit i princip alla prestigefyllda turneringar som går att vinna i Counter-Strike. Länge har han setts som en legendar inom datorspelsvärlden och det var inte förrän han medverkade i tv-programmet ”Mästarnas Mästare” som han blev känd för den stora massan.

Och nu är han aktuell med självbiografin ”Heaton – livet på spel” som återger hans berättelse från förortsgrabb i Kärrtorp till en av världens främsta e-sportstjärnor.

”Mer motgångar än framgångar”

– Det är väl en tanke som jag har haft ganska länge egentligen, det har kommit successivt. Det är många som har sagt att jag borde skriva en bok om hela min resa, säger Emil Christensen till TT.

Boken som skrivits tillsammans med Linus Sunnervik är långt ifrån endast en framgångssaga. Förutom vägen till framgång så beskrivs motgångar som mammans död, ekonomiska problem och rättegångar.

– Jag vill ju berätta vad e-sport är och vilken resa den har tagit. Sedan hoppas jag att många föräldrar kommer att läsa den här boken och kanske få en insikt i vad sporten är och börjar intressera sig mer för vad deras barn håller på med, och se det fina i det. Sedan vill jag ju berätta min historia, säger Heaton till TT.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing