CSGO Betting: ESL One New York 2017 Översikt

CSGO Betting: ESL One New York 2017 Översikt

betting på esl one new york 2017

Nästa stopp för ESL blir New York, där kommer de att arrangera en turnering med åtta deltagande lag som gör upp om prispotten på ca 2 miljoner kronor. ESL One New York 2017 börjar nu på fredagen den 15 september och finalen spelas på söndag, så vi har tre hela dagar med csgo-underhållning att se fram emot. Fortsätt läsa för att få senaste ESL One New York 2017-bettingtipsen från våra spelexperter.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Bettingsidor & odds: ESL One New York 2017

De flesta av våra rekommenderade spelbolag erbjuder betting på ESL One New York 2017, det är ju trots allt en rätt stor och viktig turnering. För att smalna av urvalet något så har vi valt ut de tre sajter vi anser täcker evenemanget bäst. Och dessa är, utan någon särskild ordning: Betway, Unibet och bet365. Nedanför har vi tagit fram några exempel på spelmöjligheter som är tillgängligt för ESL One NY. Just nu kan du betta på bland annat matchvinnare, turneringsvinnare, handikapp – rundor, lag att nå final, vinnarens region, hltv mvp och lag att kvalificera sig från gruppen. Som ni ser är det redan en bunt odds att välja mellan, men det blir faktiskt bättre då ännu mer odds och alternativ kommer att dyka upp när turneringen väl har startat.

Gruppspelsmatcher

ESL har nu gått ut med inledande gruppspelsmatcherna, så vi har tagit en titt på varje match och även kollat upp odds för dessa.

SK vs EnVyUs | ESL One NY

SK är en av favoriterna att vinna hela ESL One New York och de ställs mot EnVyUs som var tvungna att kvala in till turneringen. Det Brasilianska laget hade inte kunnat be om lättare motstånd, EnVyUs är nog det lag som har minst förväntningar på sig inför den här turneringen. Vi låter oddsen tala för sig själv, en vinst för SK kan ge dig 1.30 gånger din insats medan om du satsar på EnVyUs kan du potentiellt vinna upp till 3.40 gånger dina pengar.

bet365: SK 1.30 | EnVyUs 3.40
Betway: SK 1.30 | EnVyUs 3.20

Cloud9 vs Natus Vincere | ESL One NY

Stundtals har C9 sett lite förvirrade ut sedan de bytte spelare, tyvärr verkar det som att RUSH och tarik inte riktigt har hittat rätt i laget än. Samtidigt har inte heller Na’Vi presterat något vidare sedan man tog in Zeus, men de får ändå ses som favoriter mot Cloud9. Det är  dock långt ifrån självklart att Na’Vi vinner, Amerikanerna kan överraska.

bet365: Cloud9 2.75 | Na’Vi 1.40
Betway: Cloud9 2.75 | Na’Vi 1.40

FaZe vs Virtus.pro | ESL One NY

FaZe imponerade i CS:GO Premier förra helgen där man besegrade både Renegades och Na’Vi och blev därmed klara för slutspelet. Så med tanke på FaZe nuvarande form säger vi nog att de kan ta en karta mot ett Virtus.pro som varit halvkassa ett bra tag nu. Men som de flesta vet kan vad som helst hända i en bo1, vi ger ändå FaZe ett litet övertag i det här mötet.

bet365: FaZe 1.33 | Virtus.pro 3.25
Betway: FaZe 1.35 | Virtus.pro 2.95

Astralis vs Team Liquid | ESL One NY

Vi kan börja med att nämna Team Liquid, som överraskande slog ut SK i ESG Tour nyligen. Det har självklart gett de självförtroende inför den här turneringen och bevisligen har de vad som krävs för att slå topplagen. Så en match mot Astralis blir spännande, spelbolagen har Danskarna som stora favoriter, däremot tror vi att vinsten lika gärna kan gå till Liquid.

bet365: Astralis 1.33 | Team Liquid 3.25
Betway: Astralis 1.25 | Team Liquid 3.55

ESL One NY 2017 fakta

fakta om esl one new york 2017

I den här delen av artikeln svarar vi på vanligt förekommande frågor angående evenemang.

Vart kan jag köpa biljetter?
Biljetter hittar du på http://en.esl-one.com/csgo/newyork-2017/tickets/. Det finns fyra olika nivåer att välja mellan: Day Ticket ($29), Weekend Ticket ($49), Weekend Plus ($114) och Premium Ticket (slutsålt).

Vart i New York spelas turneringen?
ESL One New York 2017 spelas i Barclays Center, som är arenan där Brooklyn Nets och New York Islands spelar sina hemmamatcher.

Hur många lag deltar?
Åtta lag är med och gör upp om prispotten som ligger på ca 2 miljoner kronor, två av lagen kvalade in medan resten fick en direktinbjudan.

När börjar och slutar turneringen?
Evenemanget startar nu på fredag den 15 september och slutar 17 september.

Vart kan jag streama evenemanget?
Du kan streama turneringen på ESLs officiella stream på https://www.twitch.tv/esl_csgo.

Sändningsteam

sändningsteam esl ny 2017

Det är ett namn som sticker ut i sändningsteamet, och det är före detta Cloud9-proffset Jordan ”n0thing” Gilbert. Han kommer att vara med i den sekundära streamen där han i rollen som expert analyserar matcherna. Här är hela gänget som ska guida oss genom ESL New York:

Huvudstream

Värd
OJ Borg

Studiovärd
Paul ”ReDeYe” Chaloner

Kommentator
Matthew ”Sadokist” Trivett
Henry ”HenryG” Greer
Lauren ”Pansy” Scott
Jason ”Moses” O’Toole

Observatör
DJ ”Prius” Kuntz
Heather ”Sapphire” Garozzo

Sekundär stream (Fredag)

Värd
Tres ”Stunna” Saranthus”

Analytiker
Jordan ”n0thing” Gilbert
James ”JamezIRL” Macaulay

Kommentator
Conner ”Scrawny” Girvan
Mohan ”Launders” Govindasamy
Erik ”da_bears” Stromberg
John ”Blu” Mullen

Format

I ESL One New York är lagen uppdelade i två grupper med fyra lag i varje grupp. Ännu en gång är det GSL som gäller för ett gruppspel, där öppnings- och vinnarmatcherna spelas som bo1. Och bo3 i matcherna där lag elimineras, det är topp 2 i vardera grupp som går vidare till slutspelet. Upplägget för slutspelet är följande – semifinalerna avgörs i bäst-av-tre-matcher medan turneringen avslutas med en bäst-av-5-match i finalen.

NY 2017 lag & spelare

esl one new york 2017 deltagare

Den professionella csgo-scenen är konkurrenskraftigare än den någonsin har varit. Dessutom verkar det som att SK:s dominans har avtagit lite. Så det är ett utmärkt tillfälle för övriga lag att plocka hem en viktig turneringstitel. Men, med det sagt, det är tre lag som ser ut att ha lite störrre chans än de andra, och det är Astralis, FaZe och slutsligen SK. Men som sagt så är övriga deltagare inte långt efter, det kan lika gärna bli något av de andra lagen som kniper titeln i ESL One New York 2017.

Inbjudna lag

Astralis

Laguppställning: dev1ce, Xyp9x, Kjaerbye, dupreeh, gla1ve
Odds: bet365 4.00 | Betway 3.80 | Unibet 4.00

FaZe

Laguppställning: Olofmeister, karrigan, rain, NiKo, GuardiaN
Odds: bet365 4.00 | Betway 4.50 | Unibet 5.00

SK

Laguppställning: Coldzera, FalleN, fer, TACO, felps
Odds: bet365 4.33 | Betway 4.00 | Unibet 4.00

Natus Vincere

Laguppställning: s1mple, Zeus, Edward, flamie, seized
Odds: bet365 6.00 | Betway 6.00 | Unibet 8.00

Team Liquid

Laguppställning: EliGE, nitr0, jdm64, Twistzz, stanislaw
Odds: bet365 13.00 | Betway 15.00 | Unibet 15.00

Virtus.pro

Laguppställning: TaZ, pashaBiceps, NEO, byali, Snax
Odds: bet365 13.00 | Betway 11.00 | Unibet 10.00

Kvalificerade lag

Cloud9

Laguppställning: Stewie2k, Skadoodle, autimatic, RUSH, tarik
Odds: bet365 17.00 | Betway 9.00 | Unibet 10.00

EnVyUs

Laguppställning: SIXER, Happy, RpK, xms, ScreaM
Odds: bet365 17.00 | Betway 11.00 | Unibet 15.00

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing