Dags för finalen av Counter Pit League Säsong 2!

Dags för finalen av Counter Pit League Säsong 2!

counter pit league season 2 betting

Turnering: Counter Pit League Season 2 Finals
Datum: 17-18 mars
Plats: Split, Kroatien
Prispott: $80,000

Det har blivit dags för finalspel av Counter Pit League Säsong 2. Vi kommer bland annat att få se svensklaget Torpedo ta sig an topplaget Astralis från Danmark. Totalt är det åtta lag världen över som kommer att slåss om förstapriset på $40,000. Fem av dessa lag kommer även att delta i den stora majorturneringen i USA slutet av månaden.

Det blir alltså en lagom uppvärmningsturnering inför majorn. Speciellt för lag som EnVyUs som nyligen bytt spelare efter flera mindre smickrande turneringsresultat. Kanske kan även Virtus.pro hitta sitt spel igen efter en lång tid av misslyckande?

Satsa pengar på Counter Pit League Season 2

Spelbolag
Många spelbolag erbjuder betting på CSGO, vissa mer kontinuerligt än andra. Bet365 och Betway är två väldigt bra alternativ, här finns i princip dagligen csgo-matcher att betta på, nya kunder får dessutom en grym välkomstbonus.

Bet365
Bet365 har ofta CSGO tillgängligt att satsa en slant på! Man hittar även annan e-sport som League of Legends, Dota 2, Hearthstone och Call of Duty. Nya kunder får en 100% insättningsbonus upp till 1000 SEK.
[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]
Betway
Betway har ett brett utbud av e-sport, förutom csgo kan man även betta på League of Legends, Heroes of the Storm, Call of Duty, Dota 2 och Hearthstone. Svenska kunder välkomnas med en bonus på 100% upp till 1000 SEK.
[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Deltagare
Astralis
EnVyUs
FlipSid3
Immunity
Natus Vincere
NRG
Torpedo
Virtus.pro

Prispott
$80,000

Spelschema

Torsdag, 17 mars

10:45 – Virtus.pro vs. Immunity

Virtus.pro är stora favoriter trots deras enorma svacka, ska inte ha några problem mot ett lag som Immunity.

13.45 – Natus Vincere vs. FlipSid3

Na’Vi ska inte ha några problem mot FlipSid3. Nio gånger av tio står Na’Vi som vinnare.

16.45 – Astralis vs. Torpedo

Det blir riktigt tufft för det svenska laget Torpedo. Astralis är ett av världens bästa lag, så det ska mycket till om Torpedo ska kunna hota danska stjärnorna.

19.45 – EnVyUs vs. NRG

Ska vara en lätt match för EnVyUs. Det ska bli speciellt intressant att se hur man presterar på LAN med nya spelaren DEVIL.

Fredag, 18 mars

10.45 Semifinal #1

13.45 Semifinal #2

16.45 Final

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing