Danska Astralis Hoppar Över ESL One Cologne 2017

Danska Astralis Hoppar Över ESL One Cologne 2017

Astralis skippar esl one cologne 2017

Den danska organisationen har gått ut med att de skippar den stora csgoturneringen ESL One Cologne 2017.

Många blev nog förvånade när de fick höra att världens just nu bästa lag inte tänker ställa upp i ESL One Cologne. Turneringen i fråga är väl ansedd bland både spelare och tittare, därför var det en del som ställde sig frågande. Men i ett inlägg på Facebook förklarar organisationen att tiden helt enkelt inte finns. De nämner även att de tänker lägga ner mycket arbete på att försvara Majorn, som spelas bara en vecka efter ESL One Cologne.

Givetvis surt för arrangörerna och tittarna att gå miste om att ha superlaget på plats. Men sura behöver vi inte göra allt för länge, flera andra topplag kommer nämligen göra ESL One Cologne till ett grymt event. SK, Virtus.pro och FaZe är de lag som hittills är bekräftade. Och fler stjärnlag väntas avslöjas kommande veckorna. Hittills är prisuppdelningen okänd och gruppspelet har inte avslöjats än.

Förra året var den Köln-baserade turneringen faktiskt Major-värd. Då slog SK, som då var i sitt livs form, Nordamerikanska Liquid i finalen. Trots att ESL One Cologne inte är en Major den här gången väntas det ändå bli högklassig csgo-action. Om SK lyckas vinna i år igen återstår att se, de lag som redan är klara för turneringen är väldigt värdiga motståndare i alla fall.

Totalt är det 16 lag världen över som kommer att vara på plats i Tyskland och slåss om den än så länge okända prissumman. Vad vi säkert vet är att 12 lag kommer att få en inbjudan medan resterande fyra kommer att få kvala in till turneringen. Exakta datum för evenemanget är 7-9 juli och slutspelet kommer att hållas i fantastiska LANXESS Arena.

I vanlig ordning kommer gänget på Esportbets.se leverera de bästa bonusarna, oddsen och speltipsen när det väl börjar dra ihop sig. Om du vill vara säker på att inte gå miste om vår spelguide inför ESL One Cologne är det bara att följa oss på Facebook. Där publicerar vi alltid guider när större turneringar spelas.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing