DH Masters Malmö 2017 Slutspel: Här är Bästa Oddsen

DH Masters Malmö 2017 Slutspel: Här är Bästa Oddsen

dh masters malmö playoffs 2017

Nu har vi nått slutspelet i årets DreamHack Masters Malmö och tyvärr var det enbart Ninjas in Pyjamas som gick vidare av de två svenska lagen. JW och grabbarna i fnatic var chanslösa mot ett hungrigt Immortals som verkar fortsätta att prestera. Betydligt bättre gick det däremot för Ninjorna som imponerande besegrade både FaZe och Gambit i gruppspelet och gick direkt till slutspelet. Det kommer att bli en lördag med CSGO i världsklass på schemat, och vi har knåpat ihop speltips inför samtliga kvartsfinalmatcher.

I kvartsfinalen ställs svenska hoppet NiP mot det alltid så skickliga laget Na’Vi, skönt att de i alla fall slipper möta fruktade SK. Istället blev det KennyS och hans franska lagkamrater i G2 som fick värsta möjliga motståndare i SK, helt kört är det dock inte. Brasilianarna visade sig vara mänskliga när de överraskande föll mot dansklaget North. Påtal om North så har de fått uppgiften att försöka knäcka Immortals, och med tanke på danskarnas form hittills i den här turneringen är de nog favoriter att säkra en vinst.

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Här nedan går vi igenom samtliga kvartsfinaler och listar även bettingsidorna med bäst odds:

North vs. Immortals

Danska stjärnlaget North gick vidare till slutspelet obesegrade och det är såklart ett styrketecken. Men med krigarna i Immortals på andra sidan i kvartsfinalen så tror jag inte att danskarna får det lika lätt som i gruppspelet. Brasilianarna verkar fortsätta i samma spår som i PGL Major Krakow där de tog sig ända till finalen. Frågan är om de ska lyckas nå lika långt även här eller om North blir för starka? Vi på Esportbets.se tror på Immortals trots att oddsen hos spelbolag säger annat.

Odds
bet365: North 1.72 | Immortals 2.00
Betway: North 1.75 | Immortals 1.95

Astralis vs. Gambit

Hittills har Gambit klarat sig helt okej utan stjärnledaren Zeus, man är i alla fall vidare till slutspelet, även om vägen dit var lite småknacklig. I kvartsfinalen väntar ett ännu tuffare motstånd än i gruppspelet, nu ska de nämligen ta sig an storlaget Astralis som för inte så längesen ansågs vara bäst i världen. Och för Gambit är det dåliga nyheter att danskarna inte tappade en enda karta i gruppspelet, de är här för att spela och plocka ännu en titel. Skulle bli väldigt förvånad om Astralis inte tar vara på sin chans att ta sig till semifinal.

Odds
bet365: Astralis 1.57 | Gambit Esports 2.25
Betway: Astralis 1.55 | Gambit Esports 2.30

G2 vs. SK

SK är överlägsna världsettor just nu och har änsålänge kammat hem flest turneringsvinster i år. I kvarten i DreamHack Masters Malmö 2017 möter de fransmännen i G2 som har visat upp högklassigt under gruppspelet, så det är som bäddat för en jämn match som kan gå ända till tredje kartan. Speciellt med tanke på att FalleN och gänget faktiskt åkte på däng mot Astralis landsmän i North tidigare i turneringen. Men vi är nog tvungna att sätta SK som favoriter i den här drabbningen, det är svårt att betta emot de brasilianska superstjärnona, oavsett vilket lag som står för motståndet. Men för tittarnas skull hoppas vi i alla fall på en riktig nagelbitare.

Odds
bet365: G2 2.10 | SK 1.66
Betway: G2 2.10 | SK 1.65

NiP vs. Na’Vi

Dom är nära nu, våra svenska stjärnspelare, att försvara sin titel i Malmö och ännu en gång lägga vantarna på $100,000-checken. Däremot ser deras laguppställning annorlunda ut den här gången, Jacob ”Pyth” Mourujärvi och Adam ”friberg” Friberg har fått lämna och spelarna som har fått fylla deras skor är inga mindre än fd. Epsilon-lirarna William ”draken” Sundin och unga talangen Fredrik ”REZ” Sterner. Deras första hinder i slutspelet är Natus Vincere med monsterfraggaren Aleksandr ”s1mple” Kostyliev i spetsen. Spelsajterna tror på Na’Vi, men vi säger att det är dags för ett svenskt lag att lyfta en pokal igen så det finns inget annat än en vinst på kartan för ninjorna!

Odds
bet365: NiP 2.00 | Na’Vi 1.72
Betway: NiP 1.95 | Na’Vi 1.75

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing