DreamHack Masters Marseille 2018 Betting guide

DreamHack Masters Marseille 2018 Betting guide

dreamhack masters marseille 2018 betting

Är du ute efter betting på DreamHack Masters Marseille 2018? Då är det här guiden för dig! Vi har samlat information och erbjudanden inför den stora CSGO-turneringen i Frankrike där två svenska topplag deltar.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

DreamHack Masters Marseille 2018 betting

Få riskfria spel, exklusiva insättningsbonusar och läs våra speltips. Har våra svenskhopp Ninjas in Pyjamas och fnatic någon chans att kamma hem DH Masters Marseille 2018? Se hur höga odds våra listade bettingsidor erbjuder längre ner i guiden!

Riskfria spel på DH Masters Marseille 2018

Lägg riskfria spel på DH Masters Marseille 2018, vilka tror du vinner? Hos våra utvalda spelbolag kan du få rejäl utdelning om du bettar på våra svenska hopp. Om fnatic vinner turneringen så får du upp till 7 gånger din insats, medan en satsning på NiP kan ge dig hela 34 gånger pengarna.

Just nu erbjuder Esportsbetting.com 2 stycken riskfria spel på 133,7 kronor för nya medlemmar. Ett riskfritt spel betyder att du placerar spel för pengarna på ditt konto och är det så att du inte vinner så betalas pengarna tillbaka i antingen bonuspengar eller kontanter. Läs noga igenom vilka villkor som gäller hos Esportsbetting.com innan du börjar spela.

Hämta bonus inför DH Masters Marseille 2018

Hämta bonusar och boosta dina bets på DreamHack Masters Marseille 2018! Hos oss kan du välja och vraka mellan massor av schysta erbjudanden.

Tack vare samarbete med Betway får du just nu en 100% bonus på din första insättning upp till 1500 kronor. Nyttjar du bonusen fullt ut krediteras ditt konto med ytterligare 1500 kronor utöver summan du satte in.

Ett annat kanonerbjudande står esport betting sidan Arcanebet för. Där välkomnas du av en 150% bonus upp till 1500 kronor, men bara om du använder bonuskoden EB150. Erbjudandet är exklusivt för Esportbets.se, så se till att klicka dig vidare till Arcanebet via våra länkar!

[ft_boxes box_style=’info’ ]Samtliga bonusar går att använda till DreamHack Masters Marseille 2018 betting![/ft_boxes]

Skin betting på DH Masters Marseille 2018

Vanligtvis är det främst betting med riktiga pengar som vi rekommenderar. Men det har dykt upp en betalningsmetod som kallas SkinPay som möjliggör säker skin betting. Den här betalningsmetoder finns hos Arcanebet och fungerar på så sätt att du växlar in dina skins från CSGO eller Dota 2 mot riktiga pengar.

Har du ett överflöd av skins så är det ett utmärkt tillfälle att satsa dessa på dina favoriter i esport!

Om DreamHack Masters Marseille 2018

Inför den här turneringar har det hänt mycket i CSGO-scenen, flera lag har genomgått betydande förändringar. Den främsta ändringen måste vara att SK har värvat Stewie2k från Cloud9. Med det sagt så är det en väldigt öppen turneringar där inga lag är självklara favoriter att vinna hela kalaset.

Evenemang: DreamHack Masters Marseille 2018
Esport: CS:GO
Arrangör: DreamHack
Datum: 2018-04-18 / 2018-04-22
Plats: Marseille, Frankrike
Arena: Le Dôme de Marseille
Format:
Prispott: $250,000 (ca 2 099 575 sek)
Deltagare: 16 lag
Kartor: Cache, Mirage, Inferno, Nuke, Train, Cobblestone, Overpass

Favoriter att vinna turneringen

Vilket lag tror du vinner i Marseille? I den här sektionen av guiden kollar vi in Ninjas in Pyjamas, fnatic och andra lag vi anser har störst chans att vinna hela turneringen. Dessutom listar vi odds från tre olika spelbolag.

[ft_boxes box_style=’info’ ]Tänk på att oddsen kan ha ändrats sedan den här artkeln publicerades. Besök det spelbolag du vill bli medlem hos för att se aktuella odds.[/ft_boxes]

Fnatic

Det verkar som att stjärnorna i fnatic äntligen har vaknat ur sin koma, för sedan slutet av februari i år har de plockat på sig två turneringstitlar. Vinsten i IEM Katowice 2018 kom mycket tack vare en storspelande flusha som som visade tvivlare att han fortfarande har vad som krävs. Fnatic har klättrat upp på en tredjeplats i hltvs världsranking, mycket välförtjänt och det var på tiden att dom visade att Sverige hör hemma i världstoppen. Det svåra blir att hålla sig kvar där då många lag håller hög nivå just nu. Om dom vinner DH Masters Marseille 2018 så kommer dom troligen att hoppa upp ett steg i rankinglistan.

Om ditt spel på fnatic som vinnare går in kan du vinna upp till 7.75 gånger pengarna!

Odds: Betway 6.50 | Arcanebet 7.00 | Esportsbetting.com 7.75

Ninja in Pyjamas

Det var inte längesen som NiP gjorde sig av med långlevade spelaren Xizt som varit med sedan starten 2012. Den som fick äran att ta hans plats är ingen mindre än dennis som tidigare spelade för svenska rivalerna fnatic. Ninjorna har tyvärr inte mött samma framgång som just fnatic men deras spel ser ändå ut att förbättras, med dennis som IGL har stjärnspelarna friare roller och dennis själv fraggar oftast riktigt bra även han. Motståndet i den här turneringen är stenhård och deras spel måste stämma till 100% om dom ska ha en chans, men det är absolut inte omöjligt.

Betway 34.00 | Arcanebet 34.00 | Esportsbetting.com 19.00

FaZe

FaZe är än idag högst upp på världsrankingen, trots att det har gått halvsegt senaste månaden. Och ett annat nederlag i form av att deras superstjärna Olofmeister tar en paus från tävlingsscenen offentliggjordes häromdagen bara. Istället steppar Xizt in, som inte direkt är känd för att vara en carry. Hur pass väl FaZe klarar sig utan Olofmeister återstår att se, det gäller att NiKo och rain briljerar om de ska ha en chans mot lag som fnatic, SK med flera. Trots ljummen form och det nyliga spelarbytet så ses dom som en av förhandsfavoriterna i Frankrike, håller du med? Kolla in oddsen här nedan!

Betway 6.00 | Arcanebet 5.50 | Esportsbetting.com 5.25

SK

I år har SK ännu inte hittat sitt dominerande spel som de vanligtvis är kända för att visa upp. Finalplatserna och vinsterna har uteblivit nästan helt och stjärnor som coldzera har stundtals varit helt osynlig i viktiga matcher. Efter en period av allt sämre resultat tog man beslutet att byta ut TACO, och nyligen blev det klart att det är Stewie2k som tar hans plats. Amerikanen är en riktigt talangfull spelare som förhoppningsvis ska passa i SKs spelstil, FalleN som IGL har en tendens att använda sina stjärnspelare på ett riktigt bra sätt. Frågan är om dom har haft tillräckligt med tid på sig inför DH Marseille att spela ihop sig.

Betway 5.00 | Arcanebet 5.50 | Esportsbetting.com 5.50

Astralis

Senaste 2 åren är det Danmark som har nått flest framgångar av dem nordiska länderna. Annars brukar det vara Sverige som är bäst, men pga främst Astralis men även North så har rollerna varit ombytta. Däremot om man enbart ser till i år så har fnatic varit bättre än Astralis och det är ju trevligt för oss svenska esportfans. Nu för tiden har talangen Magisk en plats i Astralis startfemma istället för Kjaerbye. Huruvida det var ett lyckat byte är för tidigt att avgöra, danskarna har i alla fall mycket att bevisa i den här kommande turneringen!

Betway 6.00 | Arcanebet 6.50 | Esportsbetting.com 6.50

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing