Dreamhack Masters Stockholm 2018 Betting

Dreamhack Masters Stockholm 2018 Betting

dreamhack masters stockholm 2018 betting

Just nu är det sommaruppehåll för många CS:GO-proffs, om man bortser från IEM Shanghai 2018 som i skrivande stund spelas. Men utöver det har topplagen ledigt fram till 29 augusti då det är dags för DreamHack Masters Stockholm 2018. Där kommer flera svenska spelare vara på plats för att spela inför hemmapubliken.

Eftersom det är ett stort och viktigt event så kommer flera spelbolag erbjuda betting. Först ut är alltid vinnarodds, det vill säga att du satsar en slant på det lag du kammar hem turneringen. Sedan när vi börjar närma oss start så lottas matchups och då blir även matchbetting tillgängligt.

DH Masters Stockholm 2018 bettingsidor

Efter en noggrann undersökning hittade vi bäst och flest odds hos tre olika bettingsidor.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’dhsthlm18′ ]

Det första är Arcanebet, där vi tack vare ett tätt samarbete erbjuder exklusiv bonus på 150% upp till 1500 SEK. Här kan du även växla in skins från CS GO och Dota 2 och få riktiga pengar i retur. Med tanke på den generösa bonusen och betalning med skins är Arcanebet därför vårt absolut toppval för betting på DreamHack Masters Stockholm 2018, följ vår länk för att öppna ett konto på några få minuter.

Ett annat spelbolag som är utmärkt för esport betting är Esportsbetting.com. De är relativt färska på marknaden men är redan ett förstahandsval för många spelare. Nya medlemmar får två riskfria bets vid insättning och förutom CS:GO kan du betta på League of Legends, Overwatch och en mängd andra esporter.

Sista tipset för DH Masters Stockholm 2018 betting är bet365. Som bekant är bet365 en riktig veteran i spelvärlden. Du har, förutom massa esporter, även tillgång till casino och poker. Det här är en stabil aktör som har gott om underhållande odds för esport att välja mellan – matchvinnare, första blood/kill, första karta, rätt resultat med mera.

Om Dreamhack Masters Stockholm 2018

Evenemang: DreamHack Masters Stockholm 2018
Datum: 29 augusti – 2 september, 2018
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Plats: Stockholm
Arena: Globen
Prispengar: 250,000 usd (ca 2,1 miljoner sek)
Format: Gruppspel (29-31 aug), Slutspel (1-2 sep)
Deltagare: 16 lag
Kartor: Cache, Dust2, Mirage, Inferno, Nuke, Train, Overpass

Odds för DH Masters Stockholm 2018

Trots att det är veckor kvar till start av DH Masters Stockholm 2018 så kan du redan spela på flera odds. För tillfället är det främst vinnarodds som är uppe, och det verkar som att spelbolagen tror på Fnatic framför Ninjas in Pyjamas. Där en vinst för Fnatic ger 15 gånger din insats, medan NiP leder till en utdelning på hela 26 gånger pengarna.

Observera att ändringar i odds kan förekomma.

Arcanebet vinnarodds för DH Masters Sthlm 2018

arcanebet dh masters stockholm 2018 odds<<öppna länk för aktuella odds hos Arcanebet>>

Esportsbetting.com vinnarodds för DH Masters Sthlm 2018

esportsbetting dreamhack masters stockholm 2018 odds<<öppna länk för aktuella odds hos Esportsbetting.com>>

Deltagare i DH Masters Stockholm 2018

Äntligen är det tid för en prestigefull csgo-turnering i Sverige, och båda svensklagen NiP och Fnatic kommer att vara på plats. Men det är faktiskt tre till svenska spelare som är med i DH Masters Sthlm, för MODDI och Friberg representerar Heroic och stjärnspelaren Olofmeister är tillbaka i FaZe.

Tyvärr är varken fnatic eller ninjorna favoriter inför det här eventet, istället är det främst Astralis men även Na’Vi som förväntas plocka hem titeln. Här på esportbets.se hoppas vi självklart på att våra hemmahopp ska prestera och ta sig långt, Fnatic mot NiP i finalen vore ju drömmen.

Astralis

Dansklaget Astralis är överlägsna världsettor just nu, deras senaste triumf kom för bara några dagar sedan i Eleague CS:GO Premier 2018. Där mötte man Liquid i finalen som man besegrade utan några större problem. Om Astralis kan fortsätta spela på samma vis som man gjorde i Eleague så blir de svårstoppade. Enda egentliga hotet är FaZe, men då måste deras stjärnor prestera på absoluta toppnivå för att kunna bräcka superdanskarna.

Odds: Arcanebet 2.50 | Esportsbetting.com 2.30

Natus Vincere

Na’Vi är nu tvåa på världsrankingen enligt hltvs mätning och det var längesedan man såg dem så högt upp på listan. Deras enorma framgång senaste månaderna beror givetvis mycket S1mple som i vanlig ordning har briljerat. Samtidigt har övriga spelare steppat upp rejält, bland annat har electronic varit viktig för laget, även om det tog ett tag innan han kände sig bekväm i sin roll. DH Sthlm 2018 blir en tuff turnering med motståndare i världsklass, så om Na’Vi ska ha en chans att vinna eller ta sig långt måste deras spel stämma till hundra procent.

Odds: Arcanebet 6.50 | Esportsbetting.com 6.50

FaZe Clan

Det är svårt att veta vart FaZe står, Olofmeister har nyligen gjort sin efterlängtade comeback. Och hans debut efter uppehållet blev i samband med Eleague Premier 2018, och då gick det inte alls vägen och man slutade på en 7-8-plats. Med tanke på att det var Olofmeisters första turnering efter pausen så var det dock rätt väntat, men inför DreamHack Masters i Stockholm är nog förväntningarna skyhöga. Nu är man förmodligen ordentligt förberedda och redo att utmana världseliten igen.

Odds: Arcanebet 5.50 | Esportsbetting.com 5.50

Mibr

Det var inte allt för längesen som Mibr (fd. SK) var världsettor, men i CS kan man tappa formen snabbt och plötsligt befinna sig i ”botten”. Efter upprepade misslyckanden så provade man med att  byta ut en spelare, och när det inte gav några resultat så bytte man ytterligare en spelare. Idag består Mibr av Fallen, Coldzera, Fer, Stewie2k och Tarik. Tre brasilianare och två amerikaner alltså, än så länge har de inte imponerat. Men potentialen finns där, frågan är om det är i DH Sthlm som det här före detta mästarlaget vaknar till liv?

Odds: Arcanebet 14.00 | Esportsbetting.com 11.00

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing