DreamHack Open Leipzig 22-24 januari [CSGO]

DreamHack Open Leipzig 22-24 januari [CSGO]

dreamhack leipzig betting

Turnering: DreamHack ZOWIE Open Leipzig
Datum: 22-24 januari
Plats: Leipzig, Tyskland
Prispott: 854240 SEK

$100,000 (ca 854240 SEK) står på spel i Leipzig, Tyskland. Dem lag som gör upp om prispengarna är Virtus.pro, mousesports, G2, dignitas, Luminosity, Na’Vi, questionmark och SK. Alla lag utom SK och dignitas blev inbjudna, de fick istället kvalificera sig till turneringen. Formatet som spelas är dubbel elimineringsgruppspel.

DreamHack Open Leipzig betting

Betway

Betway är ett välkänt spelbolag som nuförtiden även erbjuder betting på e-sport. Nya kunder får en insättningsbonus på 100% upp till 1000kr. Förutom CSGO kan man även betta på League of Legends, Dota 2, Hearthstone, FIFA, World of Tanks och Heroes of the Storm.

Skapa ett konto på Betway och hämta din insättningsbonus idag. Nya kunder får en bonus på 100% upp till 1000kr. Det är gratis att bli medlem och det tar endast några sekunder att registrera sig. Klicka här för att hämta din bonus.

 

Deltagare

Virtus.pro  Poland VP
Virtus.pro är alltid farliga på LAN. Har goda chanser att ta hem hela turneringen då man slipper motståndare som fnatic och EnVyUs. Ska bli spännande att se Virtus.pro’s turneringsdebut för i år.

mousesports  Germany
Ett typiskt lag som är riktigt farliga i bo1-matcher. Får det dock riktigt tufft mot lag som Virtus.pro, Na’Vi, questionmark i bo3-matcher.

G2  European Union g2
Imponerade inte särskilt mycket i StarSeries XIV. Förhoppningsvis kan de tagga till i den här turneringen. Har väldigt individuellt skickliga spelare, kanske är inte kommunikationen inom laget på topp.

dignitas  dignitas denmark
Kvalade till turneringen, får väl ses, tillsammans med SK, som sämsta laget. Får det tufft att ens ta sig vidare ur gruppspelet.

Luminosity  luminosity br
Imponerade rejält i StarSeries XIV där man bland annat vann över Na’Vi. Ett lag att se upp för i den här turneringen. Förhoppningsvis kan deras goda form hålla i sig, då kan de ta sig hela vägen till finalen.

Na’Vi  navi ukraine
Spelade ruskigt bra i StarSeries XIV, men föll mot fnatic i finalen. Återstår att se om de kan briljera även i Leipzig. Är tillsammans med Virtus.pro och questionmark favoriter att hem förstapriset.

questionmark  team questionmark denmark
Har potential att slå vilket lag som helst, om spelet stämmer till 100%. Har en tendens att inte riktigt leverera när det verkligen gäller. Kommer de att lyckas i Leipzig?

SK
Får nog ses som rejäla underdogs. Det ska mycket till om de ska kunna slå lag som Virtus.pro, questionmark och Na’Vi.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing