Dreamhack Summer 13-15 Juni [CSGO]

Dreamhack Summer 13-15 Juni [CSGO]

dreamhack summer 2015 speltips

Nu i helgen är det dags för Dreamhack Summer 2015 och på plats är åtta lag som gör upp om prispotten på ungefär 330 000 kr. Från Sverige ser vi giganterna fnatic och NiP, nu hoppas vi på en vinst på hemmaplan. Det är en del spelbolag som erbjuder betting på Dreamhack Summer 2015.

Turneringen i Jönköping är Dreamhack Opens andra evenemang för i år. Hela kalaset varar i tre dagar med gruppspel på lördag och söndag och slutspel på måndag. Nedan ser du komplett lista på deltagande lag.

[bonustable num=4 tag=’dhsummer’ ]

Grupp A
fnatic
Titan
LGB
FlipSid3

Som så många gånger förr det här året är fnatic stora favoriter att plocka hem titeln. Man kan nog räkna med att de går vidare till slutspelet i alla fall. Svenskarna har visat att de är i grym form och jag ser inte att något lag ska kunna stoppa dem från att gå långt i DH Summer 2015.

Titan borde kunna knip en andra plats i Grupp A, men helt självklart är det inte. Det kan straffa sig om man underskattar lag som LGB och FlipSid3, som har potential att skrälla mot topplag. Men med det sagt, den här gruppen är inte lika öppen som Grupp B. Fnatic och Titan är de två lag som borde toppa gruppen.

Grupp B
NiP
Na’Vi
dignitas
Kinguin

Oerhört tuff grupp, svårt att tippa favoriter att toppa. Men spontant känns det som att svenska ninjorna och GuardiaN och c:o i Na’Vi är de lag som borde ta sig vidare. Hittills har det varit ett riktigt jobbigt år för NiP, som är i lite av en svacka. Då har Na’Vi spelat betydligt bättre på sistone. Danska dignitas kan dock bli farliga och kanske sno andra platsen mitt framför näsan på NiP och Na’Vi.

Det återstår att se vilka som går vidare, här på Esportbets.se hejar vi så klart på svenska hjältarna i NiP. Det är något speciellt med att se svenska lag prestera på hemmaplan, det blir ofta härlig stämning bland åskådarna.

Kartor
de_mirage
de_dust2
de_cache
de_inferno
de_overpass
de_cobblestone
de_train

Värd
Richard Lewis

Intervjuare
Daniel ”ddk” Kapadia

Kommentatorer
Anders Blume
Auguste ”Semmler” Massonat

Expertkommentatorer
Duncan ”Thorin” Shields
Björn ”THREAT” Pers
Robin “Fifflaren” Johansson

Fördelning av prispengar
1) 164 636 kr
2) 49 390 kr
3-4) 24 695 kr
5-8) 16 463 kr

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing