ECS S3 Final – Betting, Odds & Förhandsfavoriter

ECS S3 Final – Betting, Odds & Förhandsfavoriter

ecs säsong 3 betting

Den tredje säsongen av ECS har bjudit på massa spännande online-matcher och det är nu dags för ett avgörande i London, Storbritannien. Totalt är det åtta topplag från Nordamerika och Europa som gör upp om den saftiga prispotten på $660,000 (ca 5 747 480 kronor). Läs vidare och ta del av nyttiga bettingtips, bästa oddsen och en genomgång av förhandsfavoriterna!

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

Esports Championship Series S3 Final

Slutspelet som vi alla väntat på börjar nu på fredag och sträcker sig ända till söndag, evenemanget kommer att äga rum i ’Wembley Arena’ i London. Det är en av sommarens stora turneringar och $660,000 står på spel där vinnaren går hem med $250,000. Från den europeiska ligan var det FaZe, Astralis, G2 Esports och fnatic som knep slutspelsplatserna, från den Nordamerikanska divisionen ser vi SK Gaming, Cloud9, Team Liquid och OpTic Gaming.

Många välkända ansikten kommer att guida oss genom finalen av ECS Säsong 3. Som så många gånger förr har vi Alex ”Machine” Richardson som värd. De som gör honom sällskap vid skrivbordet är inga mindre än Thorin, Ynk, lurppis och DaZeD. Matcherna kommer att kommenteras av Anders, HenryG, ddk och JZFB.

Stream: FaceitTV

Betting, tips & odds

Inför finalen av ECS säsong 3 har världens största spelbolag bet365 trissat upp oddsen rejält. Och redan nu finns det en mängd olika spel som du kan lägga – turneringsvinnare, vinner rundan 2-vägs karta 1, vinnarens region, handikapp rundor, vinnare (2-vägs) plus en massa mer. Du kommer även att kunna betta live när matcherna väl är igång, som sagt är det fredag som gäller för turneringsstart.

 

 

Favoriter att vinna

Eftersom det är så många topplag som tagit sig vidare till finalen är det svårt att utse en solklar favorit. Flera av lagen är dessutom i kanonform: SK som precis vann DH Open Summer 2017, Astralis slog VP i returmötet i ELEAGUE och fransmännen i G2 vann ESL Pro League S5-finalen. Enligt spelbolagen är det i alla fall Astralis som är knappa förhandsfavoriter, 3.40 ligger oddset på hos bet365!

SK Gaming

sk gaming csgo lag 2017

Fallen och gänget är rykande heta just nu! I år har det blivit många fina titlar för det Brasilianska laget, och den senaste kom igår då man slog fnatic i finalen av Dreamhack Summer 2017. I den turneringen var det också deras superstjärna Coldzera som som visade vägen för laget. Förutom vinsten i jönköping så har man även kammat hem vinster i IEM Sydney 2017 och cs_summit.

Med så många färska turneringsvinster i bagaget får man nog se SK som en av favoriterna i finalen av ECS Säsong 3. Man verkar verkligen ha toppat formen lagom inför den här prestigefyllda turneringen, främsta hoten blir nog Astralis och G2 Esports, men även FaZe och fnatic blir farliga.

Odds: bet365 4.50

Astralis

astralis csgo lag 2017

Danska superstjärnorna har stått för fantastiska prestationer i år och har därmed plockat hem en del vinster. Senaste vinsten blev i USA i returmötet ’ELEAGUE Clash for Cash’ mot Virtus.pro där $250,000 stod på spel. Utöver den bragden har de även lyckats knipa en tredjeplats i IEM Sydney 2017, en andraplats i SL i-League StarSeries Säsong 3 och en förstaplats i IEM Katowice 2017. Och så är man ju förstås även regerande major-mästare.

Det är jämnt uppe i världstoppen, det är ruggigt svårt att avgöra om det är Astralis eller SK som just nu är världens bästa lag. Kanske blir det enklare att bilda sig en uppfattning efter att ECS Säsong 3 är färdigspelat. En drömfinal vore ju Astralis mot SK i ett fullpackat Wembley Arena.

Odds: bet365 3.40

G2 Esports

g2 esports csgo 2017

Fransmännen i G2 har kämpat sig till en 4:e plats i HLTVs världsranking. Två bidragande faktorer till den fina placeringen är vinsterna i ESL Pro League Säsong 5 och DreamHack Open Tours 2017. Om formen håller i sig återstår att se, man delar grupp med SK, OpTic och FaZe, så det är riktigt tufft mostånd som väntar. Kan stjärnorna KennyS och Shox leverera så kan man mycket väl avancera till slutspelet i London.

Det ska onekligen bli intressant att se om G2 kan fortsätta att imponera, tidigare har fransmännen haft problem med att man varit just ojämna i sitt spel. Ena dagen slår man världens bästa lag till att andra dagen förlora mot knappt kända lag.

Odds: bet365 5.00

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing