ECS Season 4 Finals Betting, Odds & Speltips

ECS Season 4 Finals Betting, Odds & Speltips

ECS Season 4 Finals Betting Speltips

Slutspelet av ECS Season 4 börjar närma sig och det betyder att det kommer att bjudas på många macher för betting!

I ECS Season 4 Finals gör åtta CSGO-lag som tillhör världens bästa upp om prissumman $750,000 (ca 6,2 miljoner svenska kronor) i soliga Mexiko. Datumet som är spikat för turneringen är 15-17 december så det blir tre dagar med csgo-underhållning och bettingmöjligheter.

Av de svenska lagen så var det fnatic som imponerade mest och lyckades därför ta sig vidare till offline-turneringen i Mexiko. Bland de europeiska topplagen får fnatic sällskap av bland annat Astralis, se den fullständiga listan med deltagarna här nedan:

Grupp A
Fnatic, Luminosity, mousesports, OpTic

Grupp B
Astralis, Cloud9, FaZe, Liquid

Fortsätt läsa för att ta reda på vilka ECS Season 4 Finals bettingsidor som erbjuder flest spelalternativ, högst odds och bäst bonusar. Dessutom förser vi er med allmän information om turneringen så som spelschema, kommentatorer & analytiker och förhandsfavoriter.

Bettingsidor för ECS Season 4 Finals

Våra toppval för betting på ECS Season 4 Finals är Betway och Arcanebet, som båda tillhandahåller grymma odds och spelalternativ. Dessutom får du ta del av exklusiva bonusar om du klickar dig vidare till dessa bettingsidor via oss.

Vill du jämföra odds med fler spelbolag så kan du kika på vår CSGO betting guide.

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’betarc’ ]

Spelschema

Första dagen av ECS Season 4 Finals inleds med bo1-matcher för att på andra dagen gå vidare med eliminerings- och decidermatcher som avgörs i bo3. Sedan på söndagen den 17 december är det dags för semifinaler och den stora finalen.

Fredag, 15 december

16:15  – fnatic vs Luminosity (bo1)
17:30 – OpTic vs mousesports (bo1)

18:45 – Grupp A vinnarmatch

20:00 – Cloud9 vs Astralis (bo1)
21:15 – Faze vs Liquid (bo1)

22:30 – Grupp B Vinnarmatch (bo1)

Lördag, 16 december

15:15 Grupp A elimineringsmatch (bo3)
18:15 Grupp B elimineringsmatch (bo3)
21:15 Grupp A decidermatch (bo3)
00:15 Grupp B decidermatch (bo3)

Söndag, 17 december

15:15 – Semifinal 1 (bo3)
18:15 – Semifinal 2 (bo3)
21:15 – Final (bo3)

Kommentatorer & analytiker

Då ECS Season 4 Finals är ett stort evenemang behövs det en del kommentatorer och analytiker som tar vägleder tittarna. Det kommer att vara fyra analytiker och fyra kommentatorer på plats i Cancun, Mexiko. Här är kompletta listan:

Värd
Alex ”Machine” Richardson

Reporter
Pala ”Mantrousse” Gilroy Sen

Analytiker
Janko ”YNk” Paunovic
Jason ”moses” O’Toole
Tomi ”lurppis” Kovanen
Jordan ”n0thing” Gilbert

Kommentatorer
Daniel ”ddk” Kapadia
James Bardolph
Matthew ”Sadokist” Trivett
Henry ”HenryG” Greer

ECS Season 4 Finals speltips

Betway är vårat förstahandsval för betting på ECS Season 4 Finals, och esport överhuvudtaget. De har alltid en mängd olika spelalternativ att välja mellan så fort det tävlas i esport. Då den här artikeln skrivs kan man placera bets på det lag man tror vinner ECS Season 4 Finals. Ju närmare vi kommer start av turneringen desto fler spelalternativ kommer att dyka upp. Så fort mer odds går att tillgå så ser vi till att uppdatera den här artikeln.

Ta en titt på bilden för att se vilka lag som är favoriter.

betway ecs season 4 finals odds

Inte helt oväntat är det FaZe som är det lag som tros kamma hem hela turneringen. Speciellt med tanke på att SK Gaming inte lyckades ta sig vidare och att Astralis spelar med en stand-in istället för deras superstjärna Dev1ce.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Deltagande lag i ECS S4 Finals

Totalt åtta lag från Europa och Nordamerika har tagit sig vidar till finalen i Mexiko. Bland favoriterna ser vi bland annat internationella superlaget FaZe, Astralis som spelar med RUBINO för tillfället och svenska fnatic som åter verkar ha hittat formen.

FaZe

Internationella laget FaZe med svenska olofmeister har tappat en aning sedan deras två raka turneringsvinster för ett tag sedan. Men med en sådan ”firepower” inom laget så är man alltid ett hot. Och nu när SK Gaming saknas och Astralis spelar med en inhoppare så är det ett gyllene läge att plocka ännu en vinst. Tror dock inte att man ska underskatta övriga deltagare, både Cloud9 och fnatic kan briljera om deras spel och kommunikation är on point. Betway ger tre gånger pengarna på FaZe för en vinst i ECS S4 Finals.

Astralis

Astralis lirade överraskande väl i BLAST utan dev1ce, då med svensken dennis som stand-in. I ECS blir det dock RUBINO från norge som tar plats i laget, individuellt är han inte lika skicklig som dennis så det återstår om han kan bidra i lagspelet istället. Just nu deltar Astralis i EPL S6 med RUBINO så det blir ett smakprov på hur väl han passar i laget. Trots att man använder sig av en stand-in så är Astralis chanser goda i ECS, FaZe och Cloud9 blir helt klart tuffaste motståndet i deras grupp.

Mousesports

Mousesports är inte laget man ofta ser i finaler men som fortfarande kan chocka motståndare under gruppspel. Men i DreamHack Winter 2017 kämpade man sig faktiskt hela vägen till final, väl där så föll man tyvärr mot ett överlägset Na’Vi. Startfältet i DH Winter var inte det starkaste och det blir en helt saga i ECS S4 Finals där flera topplag ställer upp. Har ändå haft tur med grupplottningen så chanserna att sig vidare till slutspelet är rätt goda.

Cloud9

C9 har en riktigt respektingivande line-up, men trots detta så har turneringsvinsterna uteblivit, om man bortser från iBUYPOWER Masters 2017 som var en dans på rosor med tanke på motståndarna. Potentialen finns i alla fall definitivt där, det gäller bara att deras spel klaffar. I Mexiko delar de grupp med FaZe, Astralis och Liquid så det kommer att krävas storspel för att gå vidare.

Fnatic

Sakta men säkert börjar fnatic prestera som de superstjärnor de faktiskt är. JW och Flusha är de uppenbara fragmaskinerna, men även Lekr0 kan bära laget på egen hand stundtals. Måste dock säga att det främst är online som de hittills visat prov på briljans, det saknas fortfarande resultat offline med ”nya” startfemman. Fnatic spelar, i skrivande stund, i turneringen ESL Pro League Säsong 6 som blir en fingervisning av vad de kan åstadkomma när det verkligen gäller.

Liquid

På grund av diverse strul har Liquid ställt upp i turneringar med zews istället för steel. Men i Mexiko verkar det som att man äntligen får lira med ordinariespelaren steel. Eftersom de inte haft mycket tid att spela ihop sig så tror jag att Liquid får det tufft mot de övriga topplagen i ECS S4 Finals. Liquid får nog ses som det svagaste laget i Grupp B, förhoppningsvis kan de i alla fall ändå utmana övriga deltagare.

OpTic

OpTic har stundsvis spelat bra online, bland annat i ligan ESL Pro League. Än så länge har det här internationella laget däremot inte fått någon fullträff på offline-turneringar. Att de går hela vägen i Mexiko känns inte särskillt troligt, det är en toppturnering och världens bästa lag kommer att vara på plats. OpTic kan vara nöjda med en plats i slutspelet, men mer än så kan de inte förvänta sig.

Luminosity

Man har inte sett till Luminosity i många turneringar alls, den mest välkända spelaren i laget är SHOOWTIME som har spelat med flera kända spelare från Brasilien. Luminosity tillhör tillsammans med OpTiC underdogsen i Mexiko. Och det ska mycket till för de att ens avancera ur gruppspelet. Men kan kanske med lite flyt lyckas trixa sig vidare till slutspelet.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing