ELEAGUE CSGO Premier 2017 – Inbjudna Lag

ELEAGUE CSGO Premier 2017 – Inbjudna Lag

eleague csgo premier 2017

Nu har den Amerikanska esportligan ELEAGUE gått ut med den fullständiga listan för kommande turneringen CSGO Premier 2017. Bland deltagarna ser vi båda våra svenska storlag fnatic och Ninjas in Pyjamas.

ELEAGUE:s tredje evenemang

ELEAGUE har tidigare anordnat ett majormästerskap i CSGO där Danska Astralis och Polska Virtus.pro gjorde upp i finalen där Astralis var snäppet bättre och gick segrande ur striden. Senare styrdes ett returmöte mellan lagen upp, en match där $250,000 stod på spel med hela summan till vinnande laget, och åter igen var Astralis för svåra att hantera för Taz och gänget i Virtus.pro. Totalt har danska superstjärnorna vunnit $750,000 i ELEAGUE-sammanhang, så ett tredje event ser de nog fram emot.

Turneringen CS:GO Premier 2017 startar i september och totalt är det 16 lag uppdelat i 4 olika grupper som ställer upp. 12 av dessa lag blev direkt inbjudna baserat på sina tidigare resultat i ELEAGUE-sammanhang, resterande lag är tvungna att kvala in. De öppna kvalen hålls i regionerna Amerika och Europa/Cis.

Grupperna ser ut som följande:

Grupp A (8-9 September)
G2, Natus Vincere, FaZe, kval

Grupp B (15-16 September)
fnatic, mousesports, North, kval

Grupp C (22-23 September)
Cloud9, NiP, Virtus.pro, kval

Grupp D (29-30 September)
OpTic, Astralis, SK, kval

De regionala kvalen kommer att spelas 26-27 augusti i i en singelelimineringsgrupp med bäst-av-3-matcher i kvartsfinalerna och framåt. Enligt Turner Sports kommer detaljer kring prispott, turneringsformat och de personligheter som kommer att agera värd, experter och kommentatorer. Matcherna kommer att spelas i G FUEL ELEAGUE Arena i Atlanta. Allt kommer att sändas på plattformerna Youtube och Twitch, även tv-kanalen TBS sänder fredagarnas matcher live.

Som vanligt kommer vi på Esportbets.se att ta fram en komplett guide inför ELEAGUE CSGO Premier 2017. Där vi samlar bettingsidorna som har bäst odds, bonuserbjudande och utbud. Guiden kommer att dyka upp så fort mer information om turneringen har släppts.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing