ELEAGUE Major 2018 Gruppspel: Omgång 4 Speltips

ELEAGUE Major 2018 Gruppspel: Omgång 4 Speltips

eleague major gruppspel speltips

Eleague Major 2018 har hittills verkligen levt upp till förväntningarna! Lagom många skrällar och framförallt har det bjudits på nervkittlande matcher i mängder.

Nu börjar vi närma oss slutspelet och idag är omgång 4 i gruppspelet på schemat. Inför dagens sex matcher har vi tagit fram bästa oddsen och även tagit en titt på hur lagen hittills har presterat i turneringen.

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’betarc’ ]

Håll utkik efter fnatics möte mot Na’Vi ca 22.15, i den matchen går nämligen vinnande laget vidare till slutspelet.

Hittills är det internationella superlaget FaZe och franska stjärnorna i G2 som har säkrat en plats till slutspelet. Och ikväll kan det alltså vara fnatics tur om de lyckas besegra Na’Vi. Besök vår csgo betting sektion om du vill lära dig mer om hur du bettar på Counter-Strike: Global Offensive.

Eleague Major 2018 gruppspel betting

Här är kvällens matcher (omgång 4) i Eleague Major 2018 med odds:

Med reservation för ändringar i odds.

Lag med 1-2

Space Soldiers vs BIG

Space Soldiers tog sig vidare till gruppspelet via main qualifier och har faktiskt imponerat än så länge. De spelade väldigt jämnt mot SK (13-16) och slog Cloud9 i sin andra match i gruppspelet, tyvärr föll de mot Gambit i sin tredje match efter ett bra försök till comeback. BIG har däremot sett sämre ut och fick storstryk mot både Liquid och Na’Vi i sina två första matcher, men det blev i alla fall en imponerande vinst mot North.

Space Soldiers är favoriter i den här match-upen, en vinst för BIG kan ge upp till 3.10 i utdelning. Tror du på en skräll så finns det med andra ord en del slantar att kamma hem.

Odds:
Space Soldiers: Betway 1.32 | Arcanebet 1.37
BIG: Betway 3.10 | Arcanebet 3.03

Astralis vs Cloud9

Inför majorn var det nog inte många som trodde att det skulle vara både Astralis och Cloud9 som riskerade att åka ut redan i gruppspelet. Men nu är vi alltså här, Astralis ställs mot Cloud9 och det kommer med all säkerhet bli en tuff och underhållande match. Det är en svårtippad match som kan sluta hur som helst egentligen, danska Astralis är långt ifrån sin toppform medan Cloud9 sett någorlunda stabila ut. En match man absolut inte vill missa.

Odds:
Astralis: Betway 1.85 | Arcanebet 1.87
Cloud: Betway 1.85 | Arcanebet 1.90

Liquid vs Vega Squadron

Vega Squadron har stundtals sett riktigt vassa ut, deras främsta problem är att hålla en jämn nivå. Liquid är i vanliga fall favoriter mot mindre kända lag som Vega Squadron, men nu är det ju så att Liquid ställer upp i Eleague major med zews, som är deras coach, som stand-in. Ser inte något lag som stora favoriter i den här matchen, allt beror på dagsform och hur väl Liquid lyckas använda sin stand-in. Vega Squadron kunde dock inte önskat sig bättre lottning. Blir garanterat en nagelbitare, matchen drar igång ungefär 19.45!

Odds:
Liquid: Betway 1.90 | Arcanebet 1.90
Vega Squadron: Betway 1.80 | Arcanebet 1.88

Lag med 2-1

Quantum Bellator Fire vs mousesports

Mousesports som sett oerhört starka ut hittills är stora favoriter mot Quantum Bellator Fire. Bland annat fullständigt förnedrade mousesports danskarna i Astralis, 16-2 blev slutresultatet i den matchen. Har väldigt svårt att se QBF gå segrandes ur den här striden, fast allt kan väl hända i en major antar jag. Upp till 4.75 gånger pengarna om du tror på en skräll i den här matchen.

Odds:
Quantum Bellator Fire: Betway 4.75 | Arcanebet 4.57
Mousesports: Betway 1.15 | Arcanebet 1.19

Gambit vs SK

Skulle säga att den här matchen har störst skrällchans. Världsettorna SK är givetvis förhandstippade att vinna, men de spelar med en stand-in och Gambit har imponerat och har många ruskigt skickliga spelare. Om de lyckas få igång sina världsstjärnor så kan de mycket väl slå SK och därmed säkra en plats i slutspelet. Oddset för en vinst för Gambit ligger på 3.07.

Odds:
Gambit: Betway 2.95 | Arcanebet 3.07
SK: Betway 1.35 | Arcanebet 1.36

Fnatic vs Natus Vincere (Na’Vi)

Den här matchen är förmodligen den som de flesta svenskar ser fram emot, fnatic har en utmärkt chans att gå vidare till slutspelet och därmed behålla sin Legend-status. Det verkar som att bettingsidorna tror på en jämn fajt, och jag är nog beredd att hålla med. Fnatic gjorde snabb historia av Astralis igår och det bådar givetvis gott inför kvällens möte mot Na’Vi. Dessvärre har även Na’Vi sett ut att vara på hugget, speciellt superstjärnan s1mple blir svårstoppad. Kan JW och co få stopp på honom så kan de nog knipa åt sig en plats till slutspelet i Boston.

Odds:
Fnatic: Betway 1.80 | Arcanebet 1.88
Na’Vi: Betway 1.90 | Arcanebet 1.89

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing