EPICENTER 2017 CSGO: Betting sidor & Spellägen

EPICENTER 2017 CSGO: Betting sidor & Spellägen

epicenter 2017 csgo

Nu är det dags för världseliten i CS:GO att sluta upp i Saint Petersburg i Ryssland och tävla om $490,000 (3 996 500 kr) i prispengar. Sammanlagt är det åtta lag som deltar i EPICENTER 2017, varav sex stycken har fått en direkt inbjudan och de resterande två säkerställer sina platser via kval.

I den här artikeln samlar vi de betting sidor som erbjuder bäst spelmöjligheter för den ärorika turneringen som börjar imorgon 24 oktober och ser sitt slut den 29 oktober. Vi har också granskat samtliga deltagares aktuella form och hur stor chans de har att lyfta pokalen i EPICENTER.

EPICENTER 2017 betting sidor

Flera av våra rekommenderade betting sidor har förberett odds och spelmöjligheter inför EPICENTER 2017. Betway, bet365 och Arcanebet är oftast toppval för betting på CSGO turneringar, och den här gången är inget undantag. Fortsätt läsa för ett axplock av spelmöjligheter hos dessa betting sidor.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Viktigt: Odds kan ha ändrats sedan den här artikeln skrevs, följ länkarna för att se aktuella odds.

Hos bet365 hittar du följande odds för EPICENTER 2017:

bet365 epicenter 2017 odds<<Besök bet365 för att se aktuella EPICENTER 2017 odds>>

Handikapp – Rundor, Vinner rundan 2-vägs och Rätt resultat är spelalternativ som är väldigt populära som vi på Esportbets.se rekommenderar att kolla in!

Eftersom alla lagen inte är klara för turneringen än så är det bara två gruppspelsmatcher som blivit offentliggjorda. Vi kikar på de två inledningsmatcher som är klara och listar oddsen hos de olika spelbolagen.

EPICENTER 2017 CS:GO matcher:

SK Gaming vs Virtus.pro

I den här matchningen är SK Gaming stora favoriter, trots att de kommer att spela med boltz istället för felps. Men att SK ställer upp med en ny spelare ger en gnutta hopp åt VP som sett bedrövliga ut ett bra tag nu. Vi har svårt att se polackerna ta sig vidare ur gruppen, speciellt med tanke på att det säkerligen blir FaZe som gör VP, SK och Gambit sällskap i grupp A.

En klar fördel till SK alltså, och så här ser oddsen ut:

bet365: SK Gaming 1.30 | Virtus.pro 3.40
Betway: SK Gaming 1.30 | Virtus.pro 3.20

Astralis vs G2 Esports

Astralis har klättrat förbi SK i världsrankingen och ligger just nu på en andra plats. Danskarna är inte längre världen bästa lag, men tillhör fortfarande en av favoriterna att vinna oavsett vilken turnering de tävlar i. De är ett stabilare lag än G2, men det här är inte en lika självklar tippning om man jämför SK mot Virtus.pro. Det är långt ifrån en skräll om G2 lyckas klå Astralis i EPICENTER 2017.

Astralis är förhandsfavoriter och här är oddsen:

bet365: Astralis 1.53 | G2 2.37
Betway: Astralis 1.45 | G2 2.55

Deltagande lag EPICENTER 2017

Världens åtta bästa lag gör upp i Ryssland, sex lag har blivit inbjudna medan sista två platserna fylls via ett kval som äger rum idag 23 oktober.

Just nu ser grupperna ut så här:

Grupp A: SK, Gambit, Virtus.pro, FaZe
Grupp B: Astralis, North, G2, Liquid eller Squadron (bestäms via kval)

Hela listan med inbjudna deltagare:

Astralis

Det är tydligt att danskarna inte är i samma form som de var för ett par månader sedan. De har åkt ut så tidigt som i i gruppspel i flera turneringar senaste tiden, däremot blev det en finalplats i ELEAGUE Premier som är ett tecken på att de fortfarande har vad som krävs för att ta sig långt i tävlingar.

SK Gaming

I våras såg det väldigt lovande ut för SK som vann flera titlar och även toppade HLTVs världsranking. Men efter ett par månaders misslyckade turneringar har de droppat till en tredje plats på rankingen och även tappat felps som inte trivdes i startfemman. Den som tar hans plats blir boltz som tidigare spelade för Immortals. SK tillhör fortfarande en av förhandsfavoriterna i årets EPICENTER, det blir dock tufft för brasilianarna att möta Gambit och speciellt FaZe som just nu är bäst i världen.

Gambit

En sak som är säker är att Gambit inte är detsamma utan Zeus som IGL. Deras superstjärnor Adren och HObbit kan fortfarande göra stor skada i viktiga matcher, det gäller att de visar prov på superform om de ska slå SK och eventuellt FaZe.

North

Turneringens andra danska lag har länge stått i skuggan av Astralis. Så visst är North sugna på att bevisa att man kan utmana om titlar i ett evenamang där världseliten deltar. Delar grupp med just Astralis, men även G2 och antingen Liquid eller Vega Squadron. Även om North är ett duktigt lag så blir det förmodligen för tufft med motståndarlag som SK, Astralis och potentiellt FaZe.

Virtus.pro

Det känns som att ändringar inom VP är oundvikligt om man inte kan visa tecken på storspel i Ryssland. Gruppen de har hamnat i är inte den lättaste, både SK och Gambit blir en svår nöt att knäcka för polackerna. Om dessutom FaZe vinner sin kvalmatch så ser det genast ännu mörkare ut för TaZ och hans trupp i VP.

G2

Det är svårt att veta vart man har G2, de levererade utmärkt spel när de vann DH Masters Malmö. Samtidigt lyckades de inte ta sig vidare till slutspel i ELEAGUE CSGO Premier, så laget är rätt instabilt verkar det som. Det återstår att se om det är ett G2 på spelhumör som vi får se i Ryssland.

Information om turneringen

Turnering: EPICENTER 2017
Datum: 24 oktober – 29 oktober
Plats: Saint Petersburg, Ryssland
Prissumma: 3 996 500 kr
Antal deltagare: 8
Spelade kartor: Cache, Mirage, Inferno, Nuke, Train, Cobblestone, Overpass

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing