ESG Tour Mykonos 2017: Lista Med Bettingsidor

ESG Tour Mykonos 2017: Lista Med Bettingsidor

esg tour mykonos 2017

Från torsdagen den 7 september till 10 september intas den grekiska partyön Mykonos av csgo-proffs för att göra upp om $235,000 (ca 1 869 900 kronor) i prispengar. Eftersom ESG Tour Mykonos 2017 spelas i en lyxvilla så kan det nog väntas ha samma avslappnade stil som vi tidigare sett i USA-baserade ”The Summit” som är känd för att äga rum i en stor flådig villa. Det är 8 lag från den absoluta världstoppen som packar sina väskor för att bege sig till Mykonos och jakten på $117,500 som går till vinnande laget. Flera av våra rekommenderade spelbolag erbjuder betting på ESG Tour Mykonos 2017 och vi har sammanställt dem i en lista här nedan. Vi tar också en titt på vilka lag som är förhandsfavoriter och varför dom förväntas vinna.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

ESG Tour Mykonos förhandsfavoriter & odds

Laget att se upp för i ESG Tour Mykonos är utan tvekan SK Gaming som efter en 5-8-plats i DH Malmö 2017 lär vara skapligt revanschsugna. De är fortfarande etta på HLTV’s världsranking men hotas numera av flera lag, så om de vill behålla förstaplatsen så gäller det att börja vinna eller ta sig till final i turneringar igen. Lägger du ett spel på SK Gaming som vinnare kan du dubbla din insats, dvs satsar du 500 spänn så vinner du 1000 kr.

Övriga lag som på allvar är med och gör upp om titeln är Gambit Esports och Virtus.pro, tyvärr har polackerna i VP sett ganska skakiga ut sista tiden och har därför halkat ner till en tioendeplats på världsrankingen. Däremot har Gambit sett stabila ut, de visade senast i Malmö att de fortfarande kan utmana topplag trots att de förlorat sin IGL Zeus.

Här nedan ser du odds för ESG Tour Mykonos och genomgång av förhandsfavoriterna:

Vi reserverar oss för ändringar i odds sedan artikeln publicerats.

SK Gaming

sk gaming csgo team 2017 mykonos

SK spelade senast i Dreamhack i Malmö och där blev det inte riktigt som de hade tänkt sig, de var en av förhandsfavoriterna även där, men de fick nöja sig med en 5-8-plats. I Mykonos är motståndarlagen inte riktigt på samma nivå som i DH Malmö och därför ses Brasilianarna som ännu större favoriter den här gången. Svåraste uppgiften i den här turneringen blir att klå Gambit och Virtus.pro, men även EnVyUs och Heroic kan ställa till det för SK Gaming.

Odds: bet365 2.00 | Betway 1.90 | Unibet 2.00

Gambit Esports

gambit csgo team 2017 fitch

De flesta i csgo-scenen tvivlade på att Gambit skulle kunna prestera utan Zeus i laget, men bevisade tvivlarna fel när man senast slog ut Astralis i kvarten i DH Malmö för ca en vecka sedan. Det ska bli intressant att följa Adren och gänget i Mykonos, en finalplats är inte helt omöjlig om man fortsätter att spela som man har gjort. Gambit är inte lika stora favoriter som SK att vinna hela turneringen, men har realistiska chanser att gå väldigt långt.

Odds: bet365 5.50 | Betway 5.00 | Unibet 6.00

Virtus.pro

vp csgo team 2017 mykonos

Virtus.pro har haft det tufft senaste månaderna med många kassa turneringsresultat och inte gick det bättre senast i DH Malmö, där åkte de på stryk av både Na’Vi och Renegades. Trots deras tydliga svacka tror vi ändå att VP hör till favoriterna att ta hem titeln i ESG Tour Mykonos 2017. De har en tendens att dyka upp i fantastisk form just när det ser som mörkast ut, det har hänt förr och vår förhoppning är att det upprepar sig.

Odds: bet365 13.00 | Betway 6.50 | Unibet 12.00

Snabbfakta om ESG Tour Mykonos

Det är inte helt vanligt att det spelas större csgo-turneringar i Grekland, men imorgon är det alltså dags. I den här delen av artikeln tar vi upp snabbfakta om evenemanget som kan vara bra att ha med sig innan man börjar betta.

Vilka lag ställer upp?

De lag som är med och slåss om titeln i Mykonos är: BIG, EnVyUs, Gambit, Heroic, Liquid, mousesports, SK och Virtus.pro. Samtliga lag utom EnVyUs fick en direkt inbjudan som var tvungna att kvala in.

Hur ser prisfördelningen ut?

Hela prispotten består av $235,000 som fördelas enligt följande modell:

1. $117,500
2. $47,000
3. $23,500
4. $23,500
5-8. $5,875

Vilka ser vi i sändningsteamet?

Välkända e-sportprofilen Paul ”ReDeYe” Chaloner är värd för evenemanget och resten av teamet består av:

Analytiker
Duncan ”Thorin” Shields
Tomi ”lurppis” Kovanen

Kommentatorer
Niels ”rizc” Topp
Harry ”JustHarry” Russel
Alex ”Machine” Richardson
Henry ”HenryG” Greer

Observatör
Heather ”sapphiRe” Garozzo
DJ ”Prius” Kuntz

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing