ESL One Belo Horizonte 2018 – Spelbolag & Odds

ESL One Belo Horizonte 2018 – Spelbolag & Odds

esl one belo horizonte 2018 bettingsidor

ESL beger sig till Brasilien med turneringen ESL One Belo Horizonte 2018 där åtta trupper gör upp om en prispott på $200,000 (ca 1 754 000 kronor). Turneringen går av stapeln den 13 juni till 17 juni i arenan Mineirinho Arena.

Flertalet spelbolag har redan laddat med boostade odds inför ESL One Belo Horizonte, bland annat kan du satsa en slant på det CSGO-lag som du tror går vinnande ur hela tävlingen.

ESL One Belo Horizonte 2018 bettingsidor

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Även om det är många spelbolag som erbjuder betting på ESL One Horizonte så är det några som sticker ut. Hos dessa kan du spela på turneringens vinnare, men även matchvinnare och specialalternativ så som lag att vinna knivrunda, lag att få första kill med mera.

Dessutom kan vi via våra täta samarbeten erbjuda unika bonusar till nya spelare, mer info här:

Betway ger dig en 100% insättningsbonus upp till 1500kr, ett erbjudanden som du endast hittar via Esportbets.se.

En annan exklusiv bonus som vi har förhandlat fram är hos Arcanebet, där kan du använda koden EB150 och aktivera en 150% insättningsbonus upp till 1500 kr. Perfekt för att bygga en stabil bankrulle inför sommarens CS-turneringar. Här kan du även växla in dina skins från CS:GO och Dota 2 mot riktiga pengar.

Om ESL One Belo Horizonte 2018

Turnering: ESL One Belo Horizonte 2018
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Datum: 2018-06-13 / 2018-06-17
Plats: Belo Horizonte, Brasilien
Arena: Mineirinho Arena
Format: Gruppspel (två dubbeleliminering), Slutspel (Singeleliminering, semifinaler b03, final bo5)
Prispengar: 1 740 000 kr
Deltagare: 8 lag
Kartor: Cache, Dust2, Mirage, Inferno, Nuke, Train och Overpass
Bäst bettingsida: Betway, Arcanebet, Esportsbetting.com (länkarna tar dig till respektive spelbolag)

Förhandsfavoriter & odds

Åtta lag deltar i ESL One Belo Horizonte 2018, varav hälften fick en direkt inbjudan. Resterande lag säkrade sig en plats via kval i Europa, Nordamerika och Sydamerika. Bland förhandsfavoriterna syns FaZe Clan som precis fått tillbaka sin stjärnspelare Olofmeister, Team Liquid som gjort bra ifrån sig med TACO i laget och slutligen SK Gaming som kämpar med att hitta tillbaka till storformen.

FaZe Clan

FaZe har nyligen fått tillbaka en av sina största stjärnor i Olofmeister, vi har inte fått se de spela ännu. Men första framträdandet efter Olofmeisters comeback blir i samband med ECS Season 5 Finals den 8 juni. På förhand känns ett fulltaligt FaZe som en av få lag som kan utmana Astralis. I Belo Horizonte slipper FaZe största hotet som är Astralis, därför är FaZe också stora favoriter att kamma hem ESL One i Belo Horizonte. Oddsen här nedan är en indikator på att många tror på FaZe med Olof i laget.

Uppdatering: Olofmeister kommer inte att ställa upp i den här turneringen.

Odds: Betway 2.75 | Arcanebet 2.75 | Esportsbetting.com 2.75

SK Gaming

För att ha varit världens bästa lag en gång i tiden så är SK Gaming just nu i bedrövlig form. I StarSeries i-League Season 5, som var den senaste turneringen de ställde upp i, fick de nöja sig med en 5-8-plats. De har både bytt spelare och roller inom laget, Stewie2k tog TACOs plats och nu för tiden är Coldzera IGL istället för FalleN. Trots ändringarn har det ändå inte klaffat för laget. Motståndet är lite sämre i ESL One Belo Horizonte, och det passar SK som ska kunna slå lag som Space Soldiers. SK är säkert extra pepp på den här turneringen eftersom den spelas i Brasilien.

Odds: Betway 5.00 | Arcanebet 5.00 | Esportsbetting.com 5.25

Team Liquid

Liquid är rankad som femte bästa laget i världen just nu, enligt HLTVs lista. Ett av deras bättre resultat senaste tiden såg vi under ESL Pro League-slutspelet där man knep en andraplats. Tråkigt nog gick det inte lika bra i StarSeries Säsong 5, där fick de nöja sig med 5-8-plats och $10,000 i prispengar. Det blir tufft mot topplag som FaZe och SK, men med lite flyt kan Liquid bli en utmanare till första platsen i Brasilien.

Odds: Betway 5.50 | Arcanebet 8.50 | Esportsbetting.com 6.25

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing