ESL One Cologne 2017 – Speltips, Odds och Favoriter

ESL One Cologne 2017 – Speltips, Odds och Favoriter

esl one cologne 2017 speltips

Nu på tisdag den 4 juli drar den populära csgo-turneringen ESL One Cologne 2017 igång. 16 urstarka lag från världens alla hörn kommer att samlas i Köln för att slåss om prispotten på $250,000 (ca 2 150 000 kronor). Här hittar du heta speltips, de bästa oddsen och en genomgång av turneringens förhandsfavoriter.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’cologne17′ ]

Var kan jag betta?

Det finns en hel drös med olika spelbolag som idag erbjuder e-sportbetting, därför är det inte alltid det lättaste att veta vilket alternativ som är det bästa. Vi har gjort grovarbetet åt dig, noggrant har vi gått igenom samtliga spelbolag som tillhandahåller betting på ESL One Cologne 2017 och tagit fram de tre alternativ som har bäst spelvärde. Tre saker vi tycker är extra viktiga för dig som spelare är: spelutbud, välkomstbonus och rykte.

Överlägset bäst är spelsajterna bet365, Betway och Unibet. Där kan du redan idag lägga dina bets på det lag du tror vinner turneringen, når final med mera. Fler odds kommer att dyka upp när evenemanget väl börjar. Som ny spelare får du dessutom extremt generös bonus  hos samtliga spelbolag. Nedan så går vi igenom varje alternativ så du snabbt kan få en uppfattning om vilket som passar just dig. Önskar du ytterligare information är det bara att läsa våra djupgående recensioner av spelbolagen.

*Vi reserverar oss för att oddsen kan ha ändrats sedan artikeln publicerats.

Betway

Betway storsatsar på e-sport och som väntat har man odds uppe även för ESL Cologne. När den här artikeln skrivs kan man lägga spel på det lag man tror kammar hem hela turneringen. Fler spelmöjligheter kommer garanterat att finnas när vi börjar närma oss turneringsstart. Lagen som är favoriter att vinna är SK och FaZe, som nyligen gjorde upp i finalen av ECS Säsong 3, där Fallen och gänget gick segrandes ur kampen. Lite överraskande är att G2 ger hela 7 gånger pengarna om de lyckas vinna i Köln, satsar du 200 kr kan du alltså bli 1400 kr rikare.

Via oss kan du hämta en exklusiv bonus hos Betway. Just nu får du en 150% insättningsbonus upp till 1500 kr. Vilket betyder att om du gör en insättning på 1500 kr så kommer du att ha 3750 kr att spela för!

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

bet365

bet365 är ett av världens största spelbolag och har idag ett rejält utbud av e-sport. Gällande ESL One Cologne 2017 så har man redan massa olika odds tillgängliga. Bland annat kan du redan idag betta på vinnare av turneringen, lag att nå final, vinnarens region och matchvinnare. Även här har man SK och FaZe som favoriter att ta sig hela vägen i Köln. Om du tror på vårt svenska hopp fnatic så har du chansen att vinna 9 gånger din insats, satsar du 200 kr kan du alltså vinna 1800 kr.

Hos bet365 kan du hämta en 100% välkomstbonus upp till 1000 kr. Du dubblar alltså din spelkassa om du sätter in 1000 kr!

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

Unibet

Unibet är en välkänd spelsajt för oss svenskar, de syns ofta på reklam på tv och diverse webbsajter. Allteftersom e-sport vuxit i popularitet har Unibet lagt till mer e-sport bland sitt urval av odds. Betta på matchvinnare och turneringsvinnare av ESL One Cologne 2017, specialodds blir tillängliga så fort matcherna är live. Åter igen är det SK och FaZe som anses ha störst chanser att lyfte vinnarpokalen i Köln. 3 gånger pengarna på SK medan FaZe ligger på 4 i odds. Lägger du 500 kronor på SK som vinnare av turneringen kan du alltså vinna hela 1500 kronor.

Unibet låter dig välja den bonus som passar dig bäst. Antingen kan du hämta en bonus på 200% upp till 1000 kr eller en bonus på 500% upp till 500 kr. Oavsett vad du väljer så får du en rejält med klirr i kassan!

[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]

Vilka lag är favoriter att vinna?

Det är tre specifika lag som återkommande syns som favoriter hos spelbolagen. Först ut har vi SK, världens just nu bästa lag, hålls som storfavoriter av samtliga spelsajter. Tätt efter brasilianarna har vi FaZe, det internationella laget som tog sig hela vägen till finalen i ECS Säsong 3. Det tredje laget som ses ha relativt höga chanser att vinna i Köln är G2 Esports, som på en bra dag kan slå vilket lag som helst.

SK

sk gaming coldzera

Superstjärna från Brasilien är storfavoriter att vinna i Köln, speciellt med tanke på att man nyligen i storartad stil vann tredje säsongen av ECS. Och det är bara en av många titlar man lyckats samla i år, de har otroligt hög lägsta nivå och därför alltid svåra att slå. De blir livsfarliga även den här gången och främsta hoten är FaZe och G2 Esports, men även Virtus.pro och Na’Vi kan överraska. Alla spelbolag håller SK som favoriter och vi är beredda att hålla med.

Tre senaste meriter: 1a plats ECS Säsong 3, 1a plats Dreamhack Open Summer 2017, 3e plats ESL Pro League Season 5.

Odds: Betway 3.80 | bet365 4.00 | Unibet 3.00

FaZe

faze esl one cologne 2017

Internationella laget FaZe har hittills haft ett otroligt bra år där man tagit sig till fyra raka finaler. Senast var bara någon vecka sedan när man föll mot SK i finalen av ECS Säsong 3. Just nu rankas man tvåa i världen enligt HLTV’s världsranking, de ligger alltså högre upp på listan än storlag som Astralis och G2 Esports. Med tanke på lagets senaste resultat så förväntar man sig nog att nå väldligt långt i ESL One Cologne 2017. Med individuellt starka spelare som NiKo och rain och en stark ledare i karrigan är man absolut en utmanare till att kamma hem titeln i Tyskland.

Tre senaste meriter: 2a ECS Säsong 3, 2a IEM Sydney 2017, 1a SL i-League StarSeries Säsong 3.

Odds: Betway 4.00 | bet365 5.00 | Unibet 4.00

G2 Esports

g2 esports csgo esl one cologne

G2 är lite av en ”hit or miss”, de är väldligt beroende av högt självförtroende för att ens lyckas ta sig vidare ur gruppspelet. Men när deras spel väl stämmer kan de krossa vilket lag som helst. Om det visar sig att de är i form i Köln så är de definitivt en kraft att räkna med, kan gå hela vägen om superstjärnorna shox och KennyS storspelar. Har några sköna turneringsvinster i år redan och man är nog sugna på att öka på där. Fransmännen är rankade fyra just nu i HLTV’s lista, kan klättra ytterligare om man presterar i ESL One Cologne och den kommande Majorn i Krakow.

Tre senaste meriter: 1a ESL Pro League Säsong 5, 1a DreamHack Open Tours 2017, 3a DreamHack Open Austin 2017.

Odds: Betway 7.00 | bet365 6.50 | Unibet 8.00

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing