ESL One Cologne 2018 betting & odds

ESL One Cologne 2018 betting & odds

esl one cologne 2018 betting sidor

Hittills i sommar har flertalet grymma CS-evenemang ägt rum, bland annat ESL One Belo Horizonte och CS GO Asia Championships 2018. Däremot har den mest efterängtade turnerningen har ännu inte spelats, men den 3 juli till 8 juli är det äntligen dags för ESL One Cologne 2018 att öppna portarna. Den här tävlingen är bland de mest prestigefyllda inom CS:GO och det är 16 lag som gör upp om prispotten på $300,000 (ca 2,7 miljoner kr).

Med den här ESL One Cologne 2018 betting guiden får du reda på allt du behöver veta för att börja satsa på dina favoritlag och spelare. Vi har valt ut spelbolagen som tillhandahåller högst odds och välkomstbonusar för e-sport.

ESL One Cologne 2018 bettingsidor

Då ESL One Cologne 2018 är en betydelsefull turnering så vill du se till att välja en legit bettingsida med stort fokus på e-sport. På det området har vi på Esportbets.se gjort jobbet åt dig och jämfört en bunt olika spelbolag och plockat ut de mest överlägsna alternativen.

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Turneringsfakta & format

Turnering: ESL One Cologne 2018
Datum: 2018-07-03 / 2018-07-08
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Plats: Köln, Tyskland
Arena: Lanxess-Arena
Prispott: 2,6 miljoner kronor
Format: 2 st dubbelelimineringsgrupper & slutspel
Deltagare: 16 lag
Kartor: Train, Cache, Dust2, Inferno, Mirage, Overpass och Nuke

Format

Formatet för ESL One Cologne 2018 är samma som tidigare ESL One-evenemang, dvs 16 lag uppdelade i två dubbelelimineringsgrupper. Vidare så är lottningen för gruppspelet baserat på ESL CS:GO Världsranking. Topp tre i varje grupp går vidare till slutspelet, de som kniper förstaplatsen går direkt vidare till semifinal medan tvåorna och treorna gör upp i kvartsfinaler. Slutspelet avgörs i bo3-matcher, förutom den stora finalen som spelas som bo5.

Odds för ESL One Cologne 2018

Våra partnersajter har redan uppdaterat sitt utbud med odds för ESL One Cologne 2018 – du kan exempelvis satsa pengar på lag att vinna turnering, ta sig vidare till final med mera.

Bästa bettingvärdet hittar du hos – Betway, Esportsbetting.com, Arcanebet och Bet365.

Det är inte det lättaste att pricka in vinnare av CSGO-turneringar, eller matchvinnare för den delen. För att ge dig en idé om hur oddsen för olika förhandsfavoriter inför ESL One Cologne ser ut så har vi jämfört bettingsidor här nedanför. Just nu kan du endast tippa vinnare av tävlingen, men csgo match betting blir tillgängligt när matchups har blivit lottade.

Betway vinnarodds

betway esl one cologne 2018 vinnarodds<<Visa aktuella odds hos Betway>>

Esportsbetting.com vinnarodds

esportsbetting com esl one cologne 2018 vinnarodds<<Visa aktuella odds hos Esportsbetting.com>>

ESL One Cologne 2018 förhandsfavoriter

ESL One Cologne är alltid en favorit hos både deltagarna och tittare och i år är det extra intressant i och med alla färska spelarbyten hos flera topplag. Ett byte som blev klar för bara någon vecka sedan är stjärnspelaren draken till fnatic, så nu har både Xizt och draken från NiP gått över till svenska rivallaget. Det ska bli oerhört spännande att se om fnatic med så många skickliga spelare kan utmana världsmästarna Astralis.

Andra lag som har goda chanser att vinna i Köln är mousesports, FaZe, Na’Vi och Liquid. Som du ser är det många duktiga lag som deltar, och för att reda ut vilka lag man bör satsa på så har vi tagit en titt på några av favoriterna.

Tänk på att oddsen kan ha ändrats sedan den här artikeln publicerades.

Astralis

Det känns som att Astralis vinner varje turnering de ställer upp i nu för tiden, kommer det att fortsätta i ESL One Cologne 2018 eller är det här trenden bryts? För just nu ser de ut att vara ostoppbara. Speciellt med tanke på hur det ser ut för andra lag med många spelarbyten och så vidare. Alla är nog överens om att det är superlaget från Danmark som är stora favoriter att plocka hem turneringsvinsten i Köln. Fortsätter de att spela som de gjort senaste månaderna så är saken i princip klar.

Odds: Betway 2.50 | Esportsbetting.com 2.70

FaZe Clan

Trots att FaZe har spelat med inhoppare senaste tiden så har de lyckats hålla sig kvar som topp 2 i världen. Sedan ett tag tillbaka har Olofmeister, av personliga skäl, som sagt tagit en paus från Counter-Strike, och det är oklart om han överhuvudtaget kommer att komma tillbaka. Den spelare som just nu spelar i hans ställe är norska proffset Cromen, och före det så var det fd. NiP-liraren Xizt som fick chansen att fylla in för Olof. Det är så klart ett problem att FaZe inte har sin ordinarie femma, men förhoppningsvis kan de fortsätta att imponera.

Odds: Betway 4.50 | Esportsbetting.com 5.50

Team Liquid

Team Liquid är ofta underskattade när en tävling är på gång, av motståndarlag, tittare och även experter. Det är sällan det är snack om att Liquid är favoriter, trots att de gjort väldigt bra ifrån sig i många turneringar senaste tiden, däribland flera finalplatser. På en bra dag kan Liquid klå vilket lag som helst. Team Liquid har flera skickliga spelare, som t.ex. NAF, och om de är på spelhumör i Köln kan de bli riktigt farliga.

Odds: Betway 8.00 | Esportsbetting.com 8.50

Mousesports

Mousesports är ännu ett lag som inte haft en stabil line-up på det senaste. Men inför ESL One Cologne 2018 verkar det som att samtliga ordinarie spelare är tillbaka. När laget deltog i Belo Horizonte med Jordan n0thing Gilbert lyckades de hamna på en välförtjänt andra plats bakom FaZe Clan. Ett imponerande resultat med tanke på att de lirade med en inhoppare. Med deras vanliga startfemma är vi nyfikna på att se hur det går för dem i Köln.

Odds: Betway 9.00 | Esportsbetting.com 13.37

Fnatic

Fnatic började året storartat med två raka turneringsvinster och allt verkade plötsligt klicka för laget. Men perioden efter har varit tuff, med ett fåtal hyfsade resultat här och var. Men för ett lag som fnatic så räcker det inte med att ta sig till slutspel, man vill vinna turneringar. Så efter ett tag med halvkassa placeringar så var spelarbyten oundvikligt. Bara den senaste månaden har man plockat in två nya spelare, inga mindre än fd. NiP-spelarna Xizt och draken. På pappret ser det onekligen ut som ett vasst lag, det ska bli intressant att se hur det fungerar i praktiken i ESL One Cologne 2018.

Odds: Betway 11.00 | Esportsbetting.com 12.75

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing