ESL One New York 2018

ESL One New York 2018

esl one new york 2018

ESL intar andra sidan Atlanten från och med den 26 september till den 30e med turneringen ESL One New York 2018. Åtta av världens bästa CSGO-trupper kommer att vara på plats för att göra upp om prissumman på imponerande $250,000 som motsvarar cirka 2,2 miljoner svenska kronor.

Många va de vassaste spelbolagen har laddat med fantastiska odds inför ESL One New York 2018. Dessutom kan du i många fall via Esportbets.se aktivera exklusiva bonuserbjudanden. Läs vidare för att se om du hittar ett spelbolag och en bonus som passar dig!

ESL One New York 2018 betting – välj bonus

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Vinnarodds för ESL One New York 2018

Så här innan det är dags för en turnering att börja är det vanligaste bettingalternativet utan tvekan ’vinnarodds’, där du satsar pengar på det lag som du tror vinner hela turneringen. Från Sverige ser vi fnatic, men den här gången hör de inte till favoriterna. Men det innebär att du potentiellt kan kamma hem en rejäl slant om de lyckas vinna.

Inte helt överraskande är det Liquid, Na’Vi och FaZe som är tippade att vinna ESL One New York. Kom däremot ihåg att oddsen kan svänga rejält, speciellt med tanke på att Faceit Majorn är i full gång där just FaZe, Na’Vi och Liquid än så länge fortfarande är kvar och tävlar.

Här nedan har vi sammanställt vinnarodds från Betway, Arcanebet och GG.Bet.

betway esl one new york 2018 odds<<Gå till aktuella odds hos Betway>>

ggbet esl one new york 2018 odds<<Gå till aktuella odds hos GG.Bet>>

Kan vårt svenska hopp Fnatic överraska i New York?

Svensk Counter-Strike går verkligen inte som på räls just nu, våra mest namnkunniga lag, fnatic och NiP, har båda haft det kämpigt ett tag. I årets sista major, som spelas när den här artikeln skrivs, så åkte Fnatic ut direkt i gruppspelet och förlorar därmed sin ”Legend-status”. Därför måste de i nästa major kvala in till main event.

Hur ser chanserna ut inför ESL One New York då? Det positiva är att man slipper danskarna i Astralis som ses som världsettor just nu. Men det är fortfarande tungt motstånd som väntar i staterna, ibland annat Team Liquid, FaZe och Natus Vincere. Om Fnatic vill klara sig bättre än vad man gjorde i majorn så måste man steppa upp ordentligt, det räcker inte att Krimz är den enda spelaren som levererar.

Med tanke på hur de senaste tävlingarna har slutat för Fnatic ser det tråkigt nog mörkt ut. Men som vanligt med CS:GO kan det plötsligt vända för lag, kanske blir det här turneringen då Fnatic vänder sin negativa trend?

Många spelalternativ inför ESL One New York 2018

Eftersom turneringen inte börjar förrän den 26 september är det främst vinnarodds man hittar hos våra rekommenderade spelbolag. Fördelen med det är dock att du får gott om tid att planera och fundera över hur du ska betta.

Sedan när vi närmar oss starten för turneringen så kommer fler spelalternativ att bli tillgängliga, däribland matchbetting, men även möjligheten att satsa pengar live på händelser som sker mitt i en match.

Spelalternativ exempel:

  • Matchbetting, vilket lag vinner en matchen?
  • Turneringsvinnare, vilket lag vinner hela tävlingen?
  • Vilket lag når finalen?
  • Och en rad andra spelmöjligheter

Lag och grupper i ESL One New York

De åtta deltagarna är uppdelade i två olika grupper – grupp A och grupp B. Grupp A består av Fnatic, Gambit, mousesports och Natus Vincere. Och i Grupp B hittar vi FaZe, G2, Liquid och NRG.

Fnatic har haft faktiskt haft turen på sin sida med tanke på vilka motståndarlag man hamnat med, där Na’Vi är det största hotet. Så det är verkligen inte omöjligt att knipa en plats till slutspelet.

Favoritlagen i ESL New York 2018

Natus Vincere, Liquid och FaZe är alla formstarka just nu och utgör därför favoriterna inför det här evenemanget. Om man ska lita på spelbolagen så är Liquid knappa favoriter över Na’Vi och FaZe. Men, som sagt, i och med att vi ännu inte vet lagens placeringar i majorn som spelas nu så kan oddsen ändras markant.

Oddsen är hämtade från Betway, Arcanebet och GG.Bet.

Team Liquid

Team Liquid är det mest framgångsrika Nordamerikanska csgo-laget just nu, deras resultat senaste tiden har tagit dem upp till en tredje plats på hltv’s ranking. Bara Na’Vi och Astralis är bättre. Liquid är fortarande kvar i årets major och deras resultat där kan påverka deras ranking betydligt och säkert deras odds inför ESL One New York. I somras tog man sig ända till finalen i Eleague Premier där man torskade mot Astralis. Det här är en gyllene chans för Liquid att äntligen lyfta en buckla istället för att nöja sig med en 2:a eller 3:e-plats.

Odds: Betway 3.50 | Arcanebet – | GG.Bet 3.50

Natus Vincere

Na’Vi är utan tvekan i sin bästa form på länge, speciellt är det s1mple och electronic som mosar i princip allt i sin väg. Man har plockat tre turneringsvinster bara i år, bland annat ESL One Cologne som ägde rum i juli. Tillsammans med FaZe och Liquid så är det detta lag som många förväntar sig nå hela vägen i ESL One New York. Man behöver inte oroa sig över sin värsta fiende Astralis, som brukar ha övertaget mot Na’Vi. Tror du att Na’Vi står som vinnare när turneringe når sitt slut kan du vinna över 4 gånger din insats.

Odds: Betway 4.25 | Arcanebet | GG.Bet 4.00

FaZe

Sedan några få månader tillbaka är FaZe än en gång fulltaligt med originalfemman där Olofmeister är inkluderad. Formen har inte varit lysande sedan Olof kom tillbaka från uppehållet, men sakta så börjar man hitta tillbaka till sitt spel. FaZe är fortfarande kvar i Majorn och beroende på hur det går i kvartsfinalen där mot Astralis så kommer oddsen inför ESL New York garanterat att påverkas. Oavsett om man vinner eller förlorar.

Odds: Betway 4.75 | Arcanebet | GG.Bet 4.80

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing