ESL Pro League S5 – Oddsen Som Ger Klirr i Kassan

ESL Pro League S5 – Oddsen Som Ger Klirr i Kassan

esl pro league säsong 5 slutspel

Senaste tre månaderna har 28 lag från Europa och Nordamerika gjort upp om en plats i slutspelet av femte säsongen av csgo-turneringen ESL Pro League. Tolv av lagen har tagit sig vidare till Texas, USA och har nu chansen att kamma hem den åtråvärda titeln och bli $200,000 rikare. Hos spelbolaget bet365 väntar enorma vinstchanser om du lyckas lägga dina spel rätt.

Trots att den svenska csgo-scenen inte direkt sprudlar just nu så lyckades fnatic i alla fall knipa en plats till slutspelet av ESL Pro League S5. Vägen dit var dock inte helt smärtfri, det var länge ovisst om de skulle kunna säkra en topp 6-placering. Men mot slutet av ligaspelet så plockade de många viktiga vinster och hamnade till slut på en fjärdeplats i tabellen. Slutspelet drar igång 31 maj och varar till 4 juni, och vi väntar med spänning på att få se hur Olofmeister och de övriga stjärnorna kommer att prestera. Visst skulle det vara otroligt roligt att ha ett svenskt lag vinna en internationell turnering igen.

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

ESL Pro League Season 5 finals är en av sommarens större turneringar med 12 topplag som verkligen fått kämpa för sina platser. Bäst odds hittar du hos bet365 som nu för tiden är ett självklart val för esport-betting. Bland annat kan du få upp till nästan 10 gånger pengarna om du satsar på fnatic som vinnare av hela turneringen. Med tanke på att fnatic har visat prov på fint spel senaste tiden är de definitivt inte helt osannolika vinnare. Förutom kanonodds bjuder spelbolaget även på en 100% bonus upp till 1000kr för nya spelare.

ESL Pro League S5 – Favoriter & skrällvarningar

Förhandsfavoriter inför slutspelet för den här säsongen är SK Gaming. Som senast vann stjärnspäckade IEM Sydney 2017 och även cs_summit som har något svagare motståndare. Ett annat lag att se upp för är G2 Esports som fått tillbaka sitt självförtroende efter vinsten i DreamHack Open Tours 2017. Danska North får också ses som en utmanare till titeln i Texas, USA, det är bara en tidsfråga innan de vinner sitt första internationella event.

Eftersom vi tidigare haft som vana att ha fnatic som förhandsfavoriter känns det lite märkligt att den här gången sätta skrällvarning på dem. Men de har ju faktiskt inte vunnit på ett bra tag, och det är inte förrän senare tid de börjat hitta rätt i sitt spel. Skickligheten finns där, det som saknas är självförtroende och timing i deras lagspel.

SK Gaming

sk gaming esl pro league

Att brasilianska stjärnorna är favoriter kommer knappast som en överraskning. De senaste två månaderna har man vunnit både cs_summit och IEM Sydney 2017, där sistnämnda evenemanget hade världens bästa lag på deltagarlistan. Så det är verkligen ett SK i form och med stort självförtroende som ställer upp i Texas. Och som de flesta vet är de livsfarliga och näst intill omöjliga att stoppa när de deras spel fungerar felfritt. Mycket talar för att de kommer att plocka en tredje turneringsvinst och kanske därmed även ta över som världens just nu bästa lag. Men med det sagt är det inte skrivet i sten, lag som G2 och fnatic kan sätta stopp för superlaget.

Odds: bet365 3.00

G2 Esports

shox g2

Det var många som tänkte att en laguppställning med KennyS, Shox och NBK så skulle det bli succé direkt. Men så blev verkligen inte fallet, inledningsvis föll man istället mot betydligt sämre lag. Många turneringsslutspel uteblev och tvivlarna blev allt fler. Men trots sviktande resultat så spelarna höll ihop ändå. Vändningen kom i samband med DreamHack Open Tours tidigare i maj, som man vann på ett relativt övertygande sätt. Det var inte riktigt en toppturnering, men hade ändå deltagare som Na’Vi och EnVyUs. Vi kommer nog att få se ett hungrigt G2 som vill bevisa att man även kan mäta sig med lag som SK och North.

Odds: bet365 4.50

North

north esl pro league

North har hittills hamnat lite i skuggan av Astralis. Nu kan de i alla fall stoltsera med att de tog sig vidare till slutspelet av ESL Pro League S5, något Astralis inte gjorde. Det ska bli intressant att se vad North kan lyckas åstadkomma med, än så länge saknar de en större turneringsseger. Det känns som att North är lite där Astralis var förr, de evige semifinalisterna. Om det blir ändring på det den här gången återstår att se, det är många duktiga lag på plats som kommer att göra det svårt för danskarna.

Odds: bet365 5.50

fnatic

fnatic csgo roster

Före detta världsmästarna har haft det riktigt kämpigt senaste året. Man har splittrats och senare återgått till samma gamla framgångsrika femma. Det var ett bra tag sedan fnatic vann en turnering, och nu börjar det bli dags tycker man. De börjar hitta formen, och den fd skadedrabbade Olofmeister har börjat toppfragga igen, som är glädjande att se. I och med att det främst känns som att det är självförtroende som saknas sätter vi fet skrällvarning på fnatic. Får de en bra start och bygger vidare på det kan allt hända!

Odds: bet365 9.50

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing