ESL Pro League S7 Finals: Betting & Speltips

ESL Pro League S7 Finals: Betting & Speltips

esl pro league season 7 finals betting

Den sjunde säsongen av ESL Pro League har avverkats och det är nu allt ska avgöras. Totalt är det sexton lag som deltar i slutspelet med representanter från hela världens hörn, men Europa och Nordamerikan dominerar givetvis. Turneringen har en prispott på $750,000 och ser sin början 15 maj och varar till 20 maj.

Fortsätt läsa för en genomgång av ESL Pro League Season 7 finals betting. Vi listar de spelbolag som har högst odds och flest spelalternativ. Dessutom rundas den här guiden av med speltips och en titt på förhandsfavoriterna.

Toppval för ESL Pro League S7 Finals betting

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

De spelbolag som utmärker sig gällande bevakning av ESL Pro League är bland annat Betway och Esportsbetting.com. Visa fler alternativ genom att besöka esport betting sidor.

Betway och Esportsbetting.com passar dig som:

  • Letar efter spelbolag som erbjuder betting på flera esporter.
  • Vill boosta dina bets på e-sport med bonuskampanjer.
  • Är ute efter att betta live på CS:GO, LoL, Dota 2 och andra spel.

Om ESL Pro League S7 Finals

Turnering: ESL Pro League Season 7 Finals
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Plats: Dallas, Texas, USA
Arena: Verizon Theatre
Format: Två dubbeleliminerings gruppspel, slutspelet består av single-elimination bracket och kvarts/semi spelas som bo3 medan finalen är en bäst av 5-match.
Datum: 2018-05-15 / 2018-05-20
Prispengar: $750,000 (ca 6,6 miljoner kronor)
Deltagare: 16 lag

Speltips inför ESL Pro League Season 7 finals

Senaste tiden har varit väldigt omvälvande för CSGO-scenen. Rangordningen på världsrankinglistan har möblerats om rejält, det är inte längre SK Gaming som är världens bästa trupp. Istället är det framförallt Astralis och FaZe som har visat framfötterna och vunnit varsin turnering bara den senaste månaden.

Även fnatic och mousesports har imponerat, men de är inte riktigt på samma nivå som Astralis och FaZe just nu. Tyvärr kommer inte fnatic att delta i ESL Pro League Säsong 7-finalen. Istället får vi se Ninjas in Pyjamas bära den svenska fanan i Dallas.

Så det är inte helt överraskande att det är just danska stjärnskotten i Astralis och giganterna i FaZe som är förhandsfavoriter i den här tävlingen.

Därför har FaZe och Astralis störst chans att vinna:

FaZe har, trots avsaknaden av Olofmeister, lyckats bjuda på fantastiskt CS:GO-lir. Speciellt nu senast i IEM Sydney 2018 verkade det som att allt föll på plats för superlaget, till och med nykomlingen Xizt drog sitt strå till stacken. Även fast FaZe är ett lag som vanligtvis är ett lag som är favoriter i turneringsfinaler så var inte så fallet i IEM Sydney 2018. För på andra sidan stod Astralis, som för inte så längesen kammade hem DH Marseille på ett övertygande sätt. Trots detta så var det FaZe som tog hem titeln i Sydney i tre raka kartor.

Med tanke på FaZe nuvarande form ser vi de som en av de stora favoriterna att vinna finalen av ESL Pro League säsong 7. Håller du med? Kolla i så fall in oddset här nedan!

Rygga till 4.00 hos Betway

Tätt efter FaZe så har vi dansklaget Astralis. Som för tillfället återses som världsetta på HLTVs rankinglista. Det var en period då många stod frågande om Astralis någonsin skulle kunna erövra epitetet världens bästa lag igen. Nu har de alltså äntligen gjort det och de ser riktigt starka ut. Men trots storformen är Astralis inte oslagbara, de fick vi se i finalen av IEM Sydney där de något överraskande torskade. Man kan ju inte vinna allt brukar det låta, men mycket fler titlar väntas det ändå bli för det här laget. Om det kommer redan i ESL Pro League återstår att se. Det ser onekligen lovande ut, trots att man visade sig vara mänskliga mot FaZe senast.

Rygga till 5.00 hos Betway
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing