faceit major 2018 huvudkval

faceit major 2018 huvudkval

faceit major 2018 huvudkval

Årets andra och därmed sista major i CS:GO närmar sig med stormsteg och den här gången är det FACEIT som fått i uppgift att hålla i kalaset. Men innan allvaret börjar på riktigt så ska ett kval äga rum 5 september till 9 september, där det ska avgöras vilka sista åtta lag som tar sig vidare till huvudturneringen.

Lagen som slåss om en plats i FACEIT Major 2018

Sammanlagt är det 16 lag som ställer upp i huvudkvalet som spelas på plats i London. Vissa lag fick en direkt inbjuden till det här kvalet tack vare deras placeringar i förra majorn (Eleague). Medan andra lag har haft en längre väg till kvalet i London, via minorturneringar som spelades i olika regioner världen över.

Samtliga lag:

compLexity, Rogue, Renegades, TYLOO, HellRaiser, Spirit, Astralis, BIG, Gambit, Liquid, North, Space Soldiers, Vega Squadron, Virtus.pro, NiP och OpTic.

Hälften av deltagarna går alltså vidare och bland favoriterna hittar vi Astralis, Liquid, Virtus.pro, Space Soldiers, OpTic med flera. Även Gambit och HellRaisers väntas göra bra ifrån sig och boka en plats till huvudturneringen.

Snabbfakta om FACEIT Major 2018 huvudkval

Evenemang: Faceit Major 2018 London Huvudkval
Plats: London, Storbritannien
Datum: 5-9 september, 2018
Pris: 8 platser till FACEIT Major London 2018
Kartor: Cache, Dust2, Mirage, Inferno, Nuke, Train, Overpass

Sponsorer

En av huvudsponsorerna i Faceit Major 2018 är inga mindre än Betway, som är marknadsledande inom betting på esport. Troligtvis innebär det att Betway kommer att ha många spelalternativ för det här evenemanget med hundratals odds att välja mellan.

Kolla in vår Betway recension om du är nyfiken på vad det är för slags spelbolag, vi har tagit en titt på deras utbud, bonuserbjudande, support och massa annat.

Spela på FACEIT Major 2018

FACEIT Majorn kommer att bli årets största CSGO-tävling och då har flera spelbolag laddat med hundratals odds och speltillfällen. Läs mer om FACEIT Major 2018 betting i vår guide. Där hjälper vi dig att jämföra odds, hitta bästa spelbolagen och speltips framtagna av våra experter.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing