faceit major 2018

faceit major 2018

faceit major 2018

Snart är det dags då världstoppen ska samlas för att göra upp i årets viktigaste CSGO-turnering FACEIT Major 2018. En miljon dollar ska delas ut bland de bäst placerade lagen där vinnaren går hem med hälften av prispotten. Det är hela sexton lag som gör upp, varav åtta redan är klara i och med att dem är ”legends” sedan förra majorn och resterande deltagare måste kvala in.

Tävlingen börjar den 12 september och håller på ända till den 23 september, 2018 och äger rum i London, Storbritannien.

Esportbets.se ger dig den ultimata spelguiden inför och under FACEIT Major 2018. I guiden tar vi med allt från odds, speltips, analyser, spelschema till en genomgång av deltagande lag.

Betting på FACEIT Major 2018 – Populära spelbolag

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Vinnarodds för Faceit Major 2018 i London

Vilket lag kammar hem Faceit Majorn? Här finner du högsta vinnaroddsen!

Majors är den turnering som alla CSGO-lag satsar på att vinna då det är den mest prestigefyllda och ger mest utdelning med sina 1 miljon dollar i potten. För att avgöra vilka lag som är favoriter är det enklaste sättet att jämföra odds. Spelbolagen följer marknaden noga och sätter sina odds efter hur lagen har presterat senaste tiden.

Både marknaden och spelbolagen verkar vara rörande överens om att det främst är sex lag som spås ha störst chans att vinna Faceit Majorn. Astralis, Natus Vincere, FaZe, mousesports, MiBR och Team Liquid har alla under 15 odds hos de flesta spelbolagen.

[Odds senast uppdaterad 2018-09-11] Ändringar av odds kan förekomma.

Aktuella vinnarodds hos GG.Bet, klicka på ”Spela här”

Astralis 2.50
Team Liquid 4.00
FaZe 3.5

Aktuella vinnarodds hos Arcanebet, klicka på ”Spela här”

Astralis 2.30
Na’Vi 5.80
FaZe 6.00

Aktuella vinnarodds hos Betway, klicka på ”Spela här”

Astralis 2.40
Na’Vi 6.50
FaZe 6.00

Som vår tabell över odds tydligt visar så är det Astralis, Na’Vi och FaZe som spelbolagen ser som troliga vinnare. Tyvärr hör varken fnatic eller NiP till de största favoriterna, men båda lagen är så klart väldigt starka och kan gå långt i årets sista major bara dem når sin toppform.

Fnatic och NiPs chanser i årets sista major

Här hemma hoppas vi svenskar självklart på succé för våra svensklag fnatic och Ninjas in Pyjamas. Tråkigt nog har inga av de två imponerat med sina nya startfemmor, i skrivande stund har till exempel fnatic med huvudet före åkt ut ur DH Masters Sthlm redan i gruppspelet. Bättre går det däremot för NiP som i alla fall har bokat en plats i slutspelet av DH Sthlm 2018.

Fnatic har redan säkrat en plats i Faceit Major 2018, eftersom de hamnade topp 8 i Eleague Major 2018. Däremot är inte Ninja in Pyjamas ännu färdiga för spel i den här majortävlingen, först måste ninjorna hamna bland de åtta bästa i huvudkvalet som spelas 5-9 september.

Om Fnatic tar sig hela vägen och står som slutliga vinnare av Faceit Major 2018 så ger det en utdelning på 15x pengarna hos Betway. Oddsen för en majorvinst för NiP är ännu högre, där kan du få upp till 27x din insats hos Esportsbetting.com.

Hetaste spelalternativen för Faceit Major 2018 London

Att tippa på esport och framförallt Counter-Strike kan vara ett sätt att göra det extra spännande att följa turneringar och matcher. Men ett plus är ju givetvis också den ekonomiska delen, har du koll på din CS kan du göra fina vinster under Faceit Major 2018.

Tillsammans med matchbetting är det vanligaste att betta på det lag som du tror vinner alltihop. Men du kan också satsa pengar på en rad andra saker, till exempel vinnare av en specifik karta eller det lag du tror når som sämst final.

Exempel på spelalternativ:

  • Klassisk matchbetting, vilket lag vinner matchen?
  • Lag att vinna hela turneringen
  • Lag att nå final
  • Vilken region som turneringsvinnaren kommer från
  • Plus en bunt andra spelalternativ

Höj spänningen med liveodds

Nämnda spelalternativ ovan handlar om att gissa resultat innan en match har börjat. Vill man istället betta när en match redan har börjat så är det liveodds som gäller. Det händer ständigt saker i en match, bland annat kan ett lag få momentum och tappa momentum.

Är du duktig på att läsa av händelser och tendenser i en match är liveodds som gjort för dig. Spela på vilket lag som får första kill, vinner ett visst antal rundor eller den spelare som får flest kills. Möjligheterna är många när du bettar live så håll utkik hos spelbolagen när en match har börjat så dyker många oddsvarianter oftast upp.

Tips: Arcanebet har alltid stort urval av liveodds på csgo-matcher!

Deltagande lag och grupper

När en major äger rum är självklart världseliten i CSGO på plats, totalt är det 16 lag som är med i jakten på 1 miljon dollar (ca 9,1 miljoner kronor). Dock så är det ännu inte bestämt exakt vilka lag som ställer upp, hittills är följande lag 100% klara.

Legends (topp 8 i Eleague Major 2018):

Cloud9, FaZe, G2, MiBR, Na’Vi, Winstrike, fnatic, mousesports.

Vi fyller i resterande åtta lagen när huvudkvalet har ägt rum (5-9 september).

Så fort hela listan med deltagare är fullständig och grupperna lottas så uppdaterar vi den här sektionen

Analys av grupperna i Faceit Major 2018

Kommer snart!

Faceit Major 2018 Spelschema

Kommer snart!

Tidigare vinnare av CSGO-majors

CSGO-majors introducerades år 2013 och på den tiden låg prissumman på blygsamma $250,000, som inte är mycket att hänga i granen om man jämför med dagens $1,000,000. Valve, skaparna av Counter-Strike har sponsrat samtliga majors och gör det fortfarande. Inför varje major tar Valve fram olika tillbehör som Stickers, och Souvenir Cases som tittarna kan vinna via så kallade ’drops’.

Tidigare vinnare av Majors:

Turnering År Vinnare
FACEIT Major: London 2018
ELEAGUE Major: Boston 2018 Cloud9
PGL Major Kraków 2017 Gambit
ELEAGUE Major: Atlanta 2017 Astralis
ESL One: Cologne 2016 SK
MLG Major Championship: Columbus 2016 LG
DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 EnVy
ESL One: Cologne 2015 Fnatic
ESL One: Katowice 2015 Fnatic
DreamHack Winter 2014 LDLC
ESL One: Cologne 2014 NiP
ESL Major Series One Katowice 2014 Virtus.pro
Dreamhack Winter 2013 Fnatic
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing