Här är allt inför ESL Pro League Season 4!

Här är allt inför ESL Pro League Season 4!

ESL drar igång sin fjärde säsong av sin framgångsrika CSGO-liga och denna gång står en enorm prispott på spel. Vi kommer få se 28 av världens absolut bästa lag i CSGO, 14 lag från Nordamerika och 14 från Europa. Med så många deltagande lag och över hundra matcher som ska spelas blir detta en liga som du absolut inte vill missa.

Ligan startade redan i augusti, men fortsätter ända till 30 oktober så det finns många matcher kvar att spela på. Alla dessa gruppspels matcher kulminerar i en LAN final i slutet av oktober där det vinnande laget kommer ta hem en summa på $200,000!

Betta på ESL Pro League Season 4

 

Betway esport betting

Betway är pionjärer när det kommer till spel på CSGO och andra esporter, på deras sida finner du en bred sektion för esport som givetvis inkluderar CSGO. Betway kommer självklart erbjuda odds på ESL Pro League Season 4 hela vägen till finalen. Gör ett konto hos Betway nu och få en välkomstbonus på hela 100 % upp till 1000kr!

Skapa ett konto på Betway och ta del av den generösa bonusen på hela 100 % upp till 1000kr!

William Hill CSGO BettingWilliam Hill är ett känt spelbolag som du säkerligen har hört talas om. Hos William Hill finner du odds för ESL Pro League S4 tillsammans med andra turneringar och ligor för CSGO. William Hill har även ett brett utbud av andra aktiviteter som poker, blackjack och spel på vanliga sporter. Registrera ett konto hos William Hill idag och ta del av deras fantastiska insättningsbonus: 100 % upp till 1000kr!

Registrera dig på William Hill och ta del av deras stora utbud av esport. Missa inte deras schyssta insättningsbonus 100 % upp till 1000kr!

Det har skett många ändringar i CSGO-scenen den senaste månaden där den kanske mest intressanta är Fnatic och Godsent som har bytt 3 spelare med varandra. Det östeuropeiska laget Natus Vincere har plockat upp stjärnspelaren s1mple som är känd för sin otroliga talang med AWPn. FaZe har ersatt Fox med finska spelaren Allu och Tyska laget Mousesports har nu Niko som permanent spelare. Med så många ändringar bland topplagen så kan vi förvänta oss en och annan skrällseger och många intressanta resultat.

Att spela riktiga pengar på CSGO har blivit allt mer populärt den senaste tiden och ESL Pro League S4 är en perfekt liga för dig som vill komma igång med spel på CSGO. De flesta spelbolagen erbjuder nya kunder lukrativa startbonusar som du definitivt kommer vilja utnyttja.

ESL Pro League Säsong 4 är redan igång så se till att registrera dig hos ett spelbolag idag och börja spela!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing