IEM Chicago 2018

IEM Chicago 2018

iem chicago 2018

Turneringen IEM Chicago 2018 närmar sig och vi har höga förhoppningar, mycket på grund av att flera av världens bästa lag kommer att vara på plats. Dessutom är prissumman de tävlar om inte helt fel, där $250,000 står på spel.

Bettingsidor för IEM Chicago 2018

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Är betting nytt för dig? Läs vår CSGO betting guide och lär dig grunderna innan du öppnar ett spelkonto.

Fakta om IEM Chicago 2018

Turnering: Intel Extreme Masterse Season XIII – Chicago
Datum: 2018-11-06 / 2018-11-11
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Plats: Chicago, USA
Arena: Wintrust Arena
Pris: $250,000 (ca 2 253 774 sek)
Format: Gruppspel (dubbel eliminering), Slutspel (singelelimineringsbracket)
Deltagare: 16 lag
Kartor: Cache, Dust2, Inferno, Mirage, Nuke, Overpass, Train

Favoriter i IEM Chicago 2018

Astralis
Danskarna är just nu överlägsna sina motståndare och kammar i princip hem varenda turnering man deltar i. Bland annat är Astralis nuvarande Majormästare och förhoppningarna är höga inför IEM Chicago 2018. Fortsätter man hålla samma nivå som man gjort senaste tiden så blir danskarna svårstoppade.

Liquid
Trea på världslistan hittar vi Liquid som alltid en stabil deltagare och ofta går vidare till slutspel i tävlingar. Det Liquid saknar i nuläget är turneringsvinster, då man hamnat i flertalet finalen utan att lyckas slutföra jobbet. Men trots att man tenderar att förlora finaler så tillhör Liquid en av favoriterna att gå hela vägen i Chicago.

MIBR
Som många är medvetna om är MIBR i en svacka, men måste ändå sägas att man sakta börjar prestera allt bättre. För tillfället ser man MIBR på en fjärde plats på världsrankingen, inte alls långt efter Liquid och Na’Vi poängmässigt. Om MIBR kan överträffa sig själva och därmed vinna hela kalaset så har de goda chanser att klättra ännu högre upp på världsrankingen. Det blir inte en lätt uppgift, men om det är några som vet hur det är att vinna turneringar så är det MIBR.

Natus Vincere
Hemligheten bakom Na’Vis framgångar stavas s1mple som tveklöst är en av världens främsta csgo-lirare. Även electronic har bidragit till att Na’Vi har fina resultat, däribland vinster i ESL One Cologne 2018, CS:GO Asia Championships 2018 och StarSeries i-League Season 5. Nu när Na’Vi är världstvåor så borde det locka något otroligt att till slut bli bäst i världen, men då krävs det att man vinner högklassiga turneringar som IEM Chicago 2018. Inte den enklaste uppgiften då både Astralis och Liquid deltar, som båda är tuffa motståndare för Na’Vi.

FaZe
FaZe är inte i samma form som man var precis före Olofmeister tog en paus. De återses först på en sjätte plats på världsrankingen. Det som talar för FaZe är att man alltid har tryggheten i att ha flera individuellt starka spelare som när som helst kan ta över en match. Speciellt NiKo är en riktig fragmaskin när han är på spelhumör, och det är det som krävs för att FaZe ska ha en chans mot stabila trupper som Astralis och Liquid.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing