IEM Oakland 2016 Komplett Bettingguide

IEM Oakland 2016 Komplett Bettingguide

Turnering: IEM Oakland 2016
Datum: 16-20 November
Plats: Oakland, Kalifornien, USA
Prispott: $300,000

Om ungefär en vecka öppnas portarna till IEM Oakland 2016 där tolv av världens bästa lag gör upp om $300,000. Det vinnande laget blir $125,000 rikare och konkurrensen är tuffare än någonsin. De senaste fem stora csgo-turneringarna har haft olika vinnare, sist fick vi se Cloud9 besegra SK på ett övertygande sätt i ESL Pro League S4-finalen.

[bonustable num=3 tag=’iem16′ ]

IEM Oaklands gruppspel kommer att spelas med ett Round-robin bo1-format. Medan kvarts/semifinal spelas som bo3. Den stora finalen blir en bo5, en riktig långkörare alltså.

När det kommer till betting på IEM Oakland 2016 så har vi tagit fram de tre bästa alternativen. Betway, Unibet och bet365 är totalt överlägsna när det kommer till att erbjuda betting på esport för svenskar. Speciellt CSGO-odds är något som ofta syns hos dessa spelbolag.

Det svenska hoppet i IEM Oakland 2016 blir NiP som för övrigt nyligen fått tillbaka skadedrabbade Pyth. Huruvida de kommer att lyckas prestera ska bli intressant att se, de har ganska nyligen med hjälp av Maikelele som stand-in lyckats plocka hem en turneringstitel. Det blir definitivt tufft för NiP att ställas mot lag som SK  nu när pyth har varit borta så pass länge.

 

IEM Oakland 2016 Topp 3 Bettingtips

Betway är det spelbolag som tagit betting på esport på störst allvar. De är officiella sponsorer till svenska superlaget NiP. Och i samband med sponsringen har Betway tagit fram massvis med specialtips på just NiP. Svenska spelare får hela 100% i välkomstbonus upp till 1000kr hos Betway.

Klicka här för att skapa ett konto hos Betway och betta på IEM Oakland!

 

Unibet har stort förtroende bland oss svenskar. Det är ett väletablerat spelbolag med massa av nöjda svenska kunder. Nu för tiden tillhandahåller Unibet dagligen odds på Esportspel som CSGO, Dota 2, League of Legends med mera. Utöver ett gediget utbud av esport erbjuder Unibet även marknadens bästa välkomstbonus. Svenska kunder bjuds på en 200% bonus upp till 1000kr.

Klicka här för att skapa ett konto hos Unibet och betta på IEM Oakland!

 

Bet365 har miljoner av kunder världen över och erbjuder numera betting på esport. Allt från CSGO till Overwatch går att hitta i bet365’s esportsektion. Och tillsammans med en 100% insättningsbonus upp till 1000kr så blir det ett högt spelarvärde för svenska kunder.

Klicka här för att skapa ett konto hos bet365 och betta på IEM Oakland!

 

IEM Oakland 2016 Deltagare

NiP
SK
Heroic
Natus Vincere
Mousesports
G2
Liquid
Astralis
Cloud9
TyLoo
Immortals
FaZe

[bonustable num=3 tag=’iem16′ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing