IEM Oakland 2017 Guide – Betting, Speltips och Odds

IEM Oakland 2017 Guide – Betting, Speltips och Odds

iem oakland 2017 betting

IEM Oakland 2017 blir ett stjärnspäckat evenemang där det tävlas i både etablerade esporten CSGO och megasuccén PUBG. Totalt är det $500,000 i prispengar som delas ut, och av dessa går $300,000 till CSGO och resterande till PUBG.

Det blir en vecka med massa möjligheter att betta på högkvalitativ esport, närmare bestämt håller IEM Oakland på från 14 november till 19 november.

Med vår IEM Oakland 2017 betting guide hittar du bäst spelbolag, högst odds, exklusiva bonusar och speltips från våra experter. Eftersom det är CS:GO som har den största tävlingsscenen just nu så ligger vårt fokus där.

Fortsätt läsa vår guide för mer information om turneringen eller börja betta direkt genom att välja något av spelbolagen i listan här nedanför!

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Intel Extreme Masters Oakland 2017 turneringsinfo

Evenemang: Intel Extreme Masters Oakland 2017
Spel: CSGO och PUBG
Datum: 14 – 19 November
Plats: The Oracle Arena, Oakland, USA
Prispengar: $500,000 där $300,00 går till CSGO och resten till PUBG
Deltagare: 12 lag för CS:GO, 20 lag för PUBG
Kartor: Cobblestone, Inferno, Mirage, Nuke, Cache, Train och Overpass
Bäst bettingsidor
Tillgängliga odds

IEM Oakland 2017 Betting sidor och odds

Som vanligt när det spelas en större turnering i CSGO gäller det att veta vart man ska vända sig för att hitta bästa bettingsidorna. Därför har vi letat upp de allra populäraste sajterna som erbjuder högsta oddsen och bästa bonusarna. Välj den sajt som verkar passa dina behov för csgo betting bäst.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Två aktörer som sticker ut är Betway och Arcanebet som båda är utmärkta platser för den som är ute efter att hitta odds för esport i mängder. Vill ni ha ytterligare förslag på sajter som tillhandahåller esport betting kan vi rekommendera att ta en titt på våra recensioner.

iem oakland 2017 betway odds<<Följ länk för att se aktuella odds för IEM Oakland 2017 hos Betway>>

Som du kan se på bilden så finns det en uppsjö av odds att välja mellan när du spelar på IEM Oakland. Dessutom är det där endast ett axplock, det finns fler spelalternativ än så att ta del av när du väl besöker Betway.

Vänligen notera att oddsen som förekommer i den här artkeln kan ha ändrats sedan publicering.

Vilka är förhandsfavoriter i Oakland?

lag oakland 2017

Det är 12 elitlag som ställer upp i IEM Oakland 2017, 9 st fick en direkt inbjudan medan 3 lag var tvungna att kvala in. Är du ute efter betting på turnering så är det vettigt att ha koll på de deltagande lagen. Därför har vi tagit en extra titt på förhandsfavoriterna, men först kollar vi in grupperna som har delats in enligt följande:

Grupp A – SK, NiP, Cloud9, TheMongolz, Astralis, EnVyUs
Grupp B – G2, FaZe, Liquid, Gambit, Renegades, Optic

Det är inte det lättaste att utse favoriter med ett sådant tufft startfält, men de lag vi förväntar oss storspel från är SK Gaming, FaZe och Astralis.

SK Gaming

SK är inte längre världens bästa lag, den platsen har tagits över av FaZe. Men brasilianarna är det lag som stått för bäst form senaste tiden, speciellt med tanke på att de vann EPICENTER för bara två veckor sedan. Fortsätter de i samma bana är de snart tillbaka som världens bästa lag. Med tanke på vinsten i EPICENTER 2017 är de favoriter att ta hem titeln i IEM Oakland 2017. Men i deras väg står lag som FaZe och Astralis så det blir nog ingen dans på rosor direkt.

Turneringsresultat: 1:a EPICENTER 2017, 3:a ESL One New York 2017, 3:a ESG Tour Mykonos 2017.

FaZe

FaZe har startat starkt sedan de tog in stjärnorna GuardiaN och Olofmeister, så pass att de har tagit över nummer ett i världsrankingen. De dominerade ESL One New York 2017 som tog plats i september. Men i deras senaste framträdande i EPICENTER 2017 gick det sämre, där fick de nöja sig med en 5-6-plats. Det ska bli intressant att se vad de kan ställa till med i Oakland, blir det fortsatt storspel eller har övriga lag listat ut hur de spelar?

Turneringsresultat: 1:a ESL One New York 2017, 1:a ELEAGUE CS:GO Premier 2017, 3:a ESL One Cologne 2017.

Astralis

Det var ett tag sedan Astralis vann en turnering, men det har i alla fall blivit flertalet topplaceringar. Tack vare att de fortfarande lyckats ta sig väldigt långt i turneringar så är de fortfarande rankade högt, världens fjärde bästa lag just nu. De vet själva att de har det som krävs för att vinna en stor internationell turnering i csgo. Det gäller bara att hitta formen och spela med självförtroende. Det kommer att vara tufft motstånd på plats i Oakland, men att säkra en plats i slutspelet ska inte vara omöjligt för danskarna.

Turneringsresultat: 2:a ELEAGUE CS:GO Premier 2017, 3:a PGL Major Krakow 2017, 3:a ECS Season 3 Finals.

Vart kan jag titta på evenemanget?

Du kan följa IEM Oakland 2017 via https://go.twitch.tv/esl_csgo och deras officiella hemsida.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing