Inför Fnatic vs FaZe – IEM Sydney 2018

Inför Fnatic vs FaZe – IEM Sydney 2018

IEM Sydney 2018 är hittills sannerligen skrällarnas turnering. Men två förhandsfavoriter som har lyckats hålla sig kvar är Fnatic och FaZe. De två giganterna möts i en kvartsfinal imorgon (fredag) kl 07:00 i Qudos Bank Arena. Inför toppmötet är det internationella laget FaZe som är knappa favoriter. Fortsätt läsa för en genomgång av den efterlängtade kvartsfinalen!

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Om Matchen
Turnering: IEM Sydney 2018
Möte: Fnatic vs FaZe (kvartsfinal)
Datum: Fredag 4 Maj kl 07:00
Plats: Qudos Bank Arena, Sydney, Australien
Odds 2-vägs: FaZe (1,70) | Fnatic (2,05)
Spela på matchen hos: Betway

Snabb titt på FaZe

  • FaZe lirar med Xizt i startfemman just nu istället för Olofmeister. Vilket påverkar deras styrka som har varit individuellt skickliga spelare.
  • Föll något överraskande mot Renegades redan under gruppspelet. Klarade trots nederlaget att rycka upp sig och slå Grayhound och C9 för att säkra en plats i slutspelet.
  • Ska FaZe lyckas bräcka svensklaget Fnatic så krävs det att lagets stjärnor Nikola ’NiKo’ Kovac och Ladislav ’GuardiaN’ Kovács är på spelhumör.

Laguppställning: Niko, rain, karrigan, GuardiaN, Xizt

Snabb titt på Fnatic

  • 2018 har än så länge varit ett hyfsat framgångsriks år för fnatic. Laget har plockat hem två stora internationella titlar och totalt en miljon dollar i prispengar.
  • I gruppspelet blev det övertygande segrar över både Chiefs och G2 Esports. Däremot räckte det inte hela vägen mot danskarna i Astralis.
  • Eftersom att ha åkt på däng av Astralis har Fnatic nu mycket att bevisa, både för sig själva och för tvivlarna. FaZe är av annan kaliber än Chiefs och G2 som svenskarna slog i gruppspelet.

Laguppställning: Golden, JW, Krimz, Lekr0, Flusha

Analys inför FaZe vs Fnatic

Som sagt så är FaZe favoriter, och det är med väldigt små marginaler. Jag skulle vilja påstå att det är 50-50 vilka som vinner. Vägen till kvartsfinalen ser väldigt lika ut för båda lagen. Fast med skillnaden att FaZe torskade mot Renegades, som på pappret är ett betydligt sämre lag. Medan Fnatic endast förlorade mot Astralis, som ju är storfavoriter att kamma hem hela turneringen. Hade FaZe haft kvar Olofmeister i aktuella startfemman så hade de varit klara favoriter, eftersom han har högre lägsta nivå och har tydligare roll i laget.

Med tanke på att lagen är så pass jämna just nu så är oddsen något överraskande. En vinst för fnatic imorgon ger dig 2,05 i odds. Du kan alltså mer än dubbla din insats om fnatic står som vinnare.

Esportsbets speltips inför FaZe – Fnatic

Ett odds på 2,05 för en 2-vägs vinst för Fnatic känns väldigt generöst. Matchen går nog till en tredje och avgörande karta, där jag tror Fnatic drar längsta strået.

Spela på vinst för Fnatic hos Betway

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing