Komplett Guide till IEM Sydney 2018 Betting

Komplett Guide till IEM Sydney 2018 Betting

iem sydney 2018 betting

Intresserad av att spela på IEM Sydney 2018? Då är den här guiden något för dig!

Tävlingsinriktad Counter-Strike återvänder till Australien med IEM Sydney 2018, en turnering där några av världens bästa CSGO-trupper deltar. Evenemanget börjar 1 maj och avslutas den 6 maj med en bäst av 5-final inför tusentals åskådare i Qudos Bank Arena. De 16 deltagande lagen gör upp om en prispott på $250,000 (ca 2 116 000 sek).

Följ den här guiden för att börja med IEM Sydney 2018 betting. Om man vill betta på en turnering i esport så är det viktigt att leta upp en bettingsida som är säker och pålitlig, därför har vi tagit fram den här guiden åt dig. Genom att läsa den här artikeln hittar du inte bara de bästa bettingsidorna, utan du kan även jämföra odds och läsa speltips.

IEM Sydney 2018 bettingsidor

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Våra utvalda bettingsidor har redan idag flertalet odds tillgängliga för IEM Sydney 2018. Det vanligaste, Vinnarodds, är självklart redan uppe hos de flesta sidorna, men även Vinnare 2-vägs som är perfekt för multikuponger.

IEM Sydney 2018 Vinnare 2-vägs (Tisdag, 1 maj)

Chiefs vs fnatic
Cloud9 vs Grayhound
FaZe vs Order
Mousesports vs B O O T d S
NRG vs Astralis
Space Soldiers vs Renegades
TyLoo vs SK

Besök Betway för att se aktuella odds>>

IEM Sydney 2018 Vinnarodds

Astralis
Betway 4.00 | Arcanebet 3.50 | Esportsbetting.com 3.90

FaZe
Betway 5.50 | Arcanebet 6.50 | Esportsbetting.com 5.50

Mousesports
Betway 5.50 | Arcanebet 6.50 | Esportsbetting.com 5.50

Natus Vincere
Betway 6.00 | Arcanebet 5.50 | Esportsbetting.com 6.00

SK
Betway 7.00 | Arcanebet 7.50 | Esportsbetting.com 6.75

Fnatic
Betway 7.50 | Arcanebet 7.50 | Esportsbetting.com 7.25

Cloud9
Betway 8.00 | Arcanebet 8.00 | Esportsbetting.com 8.00

[ft_boxes box_style=’info’ ]Följ våra länkar för aktuella odds![/ft_boxes]

Mer om IEM Sydney 2018

Turnering: IEM Sydney 2018
Datum: 2018-05-01 / 2018-05-06
Esport: CS GO
Plats: Sydney, Australien
Arena: Qudos Bank Arena
Prispott: 250,000 dollar
Format: Gruppspel (inledningsmatcher i bo1, resterande bo3) Finalen spelas som bo5
Stream: ESL Twitch

Topp 5 deltagande lag i IEM Sydney 2018

Astralis vann nyligen DH Masters Marseille på ett övertygande sätt. Så naturligt är det danska laget som är stora favoriter inför IEM Sydney. Annars är det SK och FaZe som man är van att se i finaler. Trots att båda fortfarande är starka motståndare så är de långt ifrån den form man förväntar sig. Detta ökar givetvis Astralis chanser att kamma hem titeln i Australien.

Astralis

Som vi nämnde så vann Astralis DH Masters Marseille så det verkar som att det är tillbaka i deras gamla vanliga vinnarform. Deras senaste tillskott Emil ’Magisk’ Reif presterar väl hittills och ser ut att passa in i laget. Och det är inte enbart det faktum att de vann senaste DH Masters-turneringen, utan de gjorde det så pass enkelt. Det är alltid svårt att återupprepa succén från en turneringsvinst, så det återstår att se om dansklaget lyckas att handskas med pressen. Eftersom både SK och FaZe inte ser helt hundra ut så är det här Astralis chans att klättra på världsrankingen.

FaZe

Det är uppenbart att FaZe har problem utan den alltid stabile Olofmeister. Inte för att Xizt är direkt värdelös, bara det att det är svårt att fylla någon som Olofmeisters skor. Dessutom har övriga stjärnor i laget varit relativt osynliga i viktiga matcher, så allt kan inte skyllas på Xizt. Förhoppningsvis kommer vi att få skåda ett mer strukturerat FaZe i IEM Sydney, de borde numera ha en god idé om hur de vill spela med Xizt i laget.

Mousesports

Fram till DH Marseille såg Mousesports väldigt imponerande ut, men tyvärr kunde de inte leva upp till förväntningarna. Däremot så är vi rätt säkra på att den här laguppställningen fortsättningsvis kommer att spela väl. Om de går in i IEM Sydney med självförtroende kan de definitivt göra stor skada och vara en riktig utmanare till titeln. Det tuffaste motståndet står framförallt Astralis, Fnatic och Na’Vi för eftersom samtliga bjudit på högkvalitativt CSGO-spel. Lägger du spel på Mousesports kan du vinna upp till 6.5 gånger din insats.

Na’Vi

Det räckte inte för s1mple att spela som en gud i finalen mot Astralis i DH Masters Marseille. Tyvärr har vi svårt att se Na’Vi nå ännu en final, troligen en nästintill omöjlig uppgift för s1mple att bära Na’Vi ännu en gång. För Na’Vi att lyckas i Australien så skulle det krävas en monsterprestation från s1mple och dessutom att motståndarlagen spelar kasst. Men om du ändå tror att Na’Vi kan plocka hem en turneringsvinst den här gången så kan du få 6 gånger dina pengar.

SK Gaming

SK, föredetta världsmästarna, har drastiskt tappat placeringar i världsrankingen. För tillfället ligger de på en 8e plats, och det betyder alltså att de för första gången på länge inte ens hör till dem fem bästa i världen enligt HLTVs lista. I DH Marseille tog de sig inte ens vidare ur gruppspelet och då har det även sett ut i flera tidigare turneringar. Spelarbyten hit och dit är givetvis en bidragande faktor. Och att de nyligen tagit in Stewie2k innebär även att de nu för tiden är tvungna att kommunicera helt på engelska, vilket kan ta ett tag att komma in i.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing