MLG Columbus 2016 Bettingguide

MLG Columbus 2016 Bettingguide

MLG Columbus Betting

MLG Columbus 2016 Betting

Turnering: MLG Columbus, CSGO-Major
Datum: 29 mars – 3 april
Plats: Columbus, USA
Prispott: $1,000,000

Den 29 mars är det dags för årets första csgo-major, denna gång med rekordhög prispott. Fantastiska summan på hela 1 miljon dollar (!) står på spel och hälften går till det vinnande laget. Flera dagars csgo-action av absoluta världsklass väntar då 16 av världens bästa lag kommer att vara på plats i Columbus, USA för att gör upp om rekordsumman.

Det är första gången en major spelas i USA och de lag som representerar Nordamerika är Cloud9, Splyce, CLG och Liquid. De svenska lag som kommer att vara på plats är storfavoriterna fnatic och NiP, vi ser även svenska spelaren Maikelele i laget G2. Sedan Threat anlände till NiP som coach och även IGL har deras resultat varit helt okej, speciellt i ESL Pro League där man bland annat tagit en karta mot fnatic. NiP hamnade i en relativt ”lätt” grupp i MLG Columbus, förhoppningsvis kan de ta sig vidare ur den.

Många spelbolag kommer att erbjuda betting på monster-eventet MLG Columbus 2016. För att ni besökare ska slippa leta runt bland massa spelbolag har vi tagit fram de absolut bästa spelbolagen om man vill satsa riktiga pengar på majorturneringen.

MLG Columbus 2016 Bettingbolag

Vi svenskar får ofta väldigt generösa välkomstbonusar av diverse spelbolag. Dessa bonusar kan vara till stor nytta när man satsar pengar på CSGO! Andra aspekter vi kollat på när vi tagit fram de tre bästa alternativen är bland annat säkerhet, utbud av e-sport, användarvänlighet, licensiering (skattefria vinster) och betalmetoder.

Betway
Betway är ett kanonval om man vill betta på e-sport, i synnerlighet csgo! Det finns alltid e-sport tillgängligt att placera bets på. Det finns även traditionella sporter och ett casino att underhålla sig med. Nya kunder hos Betway får en fantastisk bonus på 100% upp till 1000 SEK.
[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Skapa ett konto på Betway idag och placera bets på MLG Columbus 2016. Nya kunder får en supergenerös bonus på 100% upp till 1000 SEK. Klicka här för att hämta din bonus!

Unibet
Unibet är inte direkt ett främmande spelbolag för svenskar. De har länge försett svenskar med betting på traditionell sport och nu även e-sport i massor. Marknadens bästa välkomstbonus finns att tillgå på Unibet, nya kunder får en bonus på imponerande 200% upp till 1000 SEK.
[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]

Skapa ett konto på Unibet idag och placera bets på MLG Columbus 2016. Nya kunder får en supergenerös bonus på 200% upp till 1000 SEK. Klicka här för att hämta din bonus!

MLG Columbus Deltagarlista

Grupp A
NiP
FlipSid3
Luminosity
Mousesports

Grupp B
FaZe
Liquid
Fnatic
Splyce

Grupp C
EnVyUs
CLG
Astralis
Gambit

Grupp D
Na’Vi
Cloud9
Virtus.pro
G2

MLG Columbus Spelschema & Matchtips

Major-turneringen med den sanslöst höga prispotten börjar 29 mars, med första matchen tänkt att börja kl 16.00. Gruppspelet spelas i 4 grupper med 4 lag i varje grupp. Det krävs 2 vinster för att ta sig till slutspelet. Förlorar man båda sina matcher blir man utslagen. Matcherna i gruppspelet spelas i bo1, förutom matchen som avgör vilka som hamnar på en andraplats i gruppen som spelas bo3. Åtta lag går vidare till slutspelet, och dessa matcher spelas som bo3.

Grupp A

Nip vs. FlipSide – 29 Mars, 16:00

NiP ska vara det bättre laget, har dessutom sett disciplinerade ut senaste tiden. Detta tack vare nya coachen och in game leadern Threat. FlipSid3 har dock visat prov på bra spel online, där man slagit t.ex. mousesports.

Luminosity vs. Mousesports – 29 Mars, 17:10

Luminosity har slagit igenom ordentligt senaste tiden och tog sig hela vägen till final i Katowice 2016. Är stora favoriter mot mousesports. Men mousesports kan vara ett farligt lag att möta i en bo1.

Klicka här för att betta på MLG-gruppspelet hos Betway. Nya kunder välkomnas med en 100% bonus upp till 1000 SEK.

Grupp B

FaZe vs. Liquid – 29 Mars, 18.20

Svårtippad match, kan egentligen sluta hur som helst. Inget lag har direkt imponerat senaste tiden. Får ändå se FaZe som knappa favoriter.

Fnatic vs. Splyce – 29 Mars, 19.30

Blir förmodligen en oerhört lätt match för superlaget fnatic. De har verkligen varit omöjliga att slå på LAN senaste månaderna, sedan de tog in dennis i laget har de vunnit alla turneringar de ställt upp i. Splyce kvalade in till MLG lite överraskande, men kul med lite okändare lag som dyker upp.

Klicka här för att betta på MLG-gruppspelet hos Bet365. Nya kunder välkomnas med en 100% bonus upp till 1000 SEK.

Grupp C

EnVyUs vs. CLG – 29 Mars, 20:40

I vanliga fall skulle EnVyUs sopa mattan med ett lag som CLG. Men nu är det så att EnVyUs har haft extrema problem ett bra tag nu, nyligen fick även Kioshima gå och istället joinade unga talangen DEV1L. EnVyUs är fortfarande favoriter, men inte alls så överlägsna som man kan tro.

Astralis vs. Gambit – 29 Mars, 21:50

Astralis är ett väldigt stabilt lag och väntas alltid att gå långt i turneringar. Att slå Gambit ska inte vara några som helst problem. Favoriter att toppa sin grupp då EnVyUs inte har imponerat senaste tiden.

Klicka här för att betta på MLG-gruppspelet hos Unibet. Nya kunder välkomnas med en 200% bonus upp till 1000 SEK.

Grupp D

Na’Vi vs. Cloud9 – 29 Mars, 23:00

Na’Vi har hållt en hög jämn nivå ett bra tag nu, vann Counter Pit League Finals S2 tidigare den här månaden. I finalen slog man Astralis, definitivt ett styrkebesked inför MLG. Bör kunna plocka hem en vinst mot Cloud9.

Virtus.pro vs. G2 – 30 Mars, 00:10

Kan egentligen gå hur som helst, VP har varit i en lång svacka. Riktigt svårtippad match, men ger en knapp edge till VP.

Klicka här för att betta på MLG-gruppspelet hos Unibet. Nya kunder välkomnas med en 200% bonus upp till 1000 SEK.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing