North Får Sista Inbjudan till IEM Sydney 2017

North Får Sista Inbjudan till IEM Sydney 2017

qudos bank arena csgo

Det blev det FC Copenhagen-ägda laget North som fick sjätte och därmed sista inbjudan till IEM Sydney.

Sedan tidigare har även klubbarna SK, Renegades, Astralis, OpTic och FaZe blivit inbjudna till att delta i IEMs första turnering ”Down Under”. Spektaklet börjar 3-7 maj och slutspelet körs inför publik i ”Qudos Bank Arena” i Sydney. Tråkigt nog har inget svenskt lag fått chansen att tävla nere i Australien.

Det är en ganska saftig prissumma som väntar, lagen kommer att göra upp om totalt $200,000, som motsvarar ungefär 1,760,000 svenska kronor. Helt okej för en turnering med bara åtta deltagare. Hur prisfördelningen ser ut vet vi inte än, eftersom det inte har avslöjats än.

Den danska csgo-scenen blomstrar just nu och North är ett av laget som verkligen har visat framfötterna senaste tiden. De har en tendens att ofta snubbla på målsnöret, ska IEM Sydney bli turneringen de tar sig hela vägen? Tufft motstånd väntar då brasilianska SK och landsmännen i Astralis även deltar i IEM Sydney 2017.

Nu när sex lag har fått varsin inbjudan så återstår endast två platser. Och dessa platser ska fyllas via kvalspel i Australien/Nya Zeeland och Kina. En annan sak värd att nämna är att en regel har ändrats för kommande IEM-evenemang som sätts i verket i Sydney. Det är synen på Vac-ban som fått sig en justering, där IEM går ut med –”CS:GO VAC bans are specifically honored, but only until 2 years after they have been issued”.

IEM (Intel Extreme Masters) anordnar alltid spektakulära turneringar inom esport. I åratal har IEM arrangerat evenemang världen över och nu satsar de för förstas gången på Sydney. Det kommer garanterat att bli en välproducerad tillställning med många grymma lag som bjuder på underhållning av världsklass.

Fullständiga deltagarlistan ser ut som följande
SK, Renegades
Astralis, OpTic
FaZe, North
Kina kval, A/NZ kval

IEM Sydney 2017 Spelalternativ

Som vanligt kommer vi på Esportbets.se att skriva ihop en bettinguide när startskott för IEM Sydney 2017 börjar närma sig. Där vi sammanställer och presenterar spelbolag, bonusar, odds och speltips.

Om tålamodet tryter och du redan nu vill börja spela på andra e-sportturneringar kan vi rekommendera supergrymma Betway, bet365 och Unibet. Hos dem kan du dagligen betta på CSGO, League of Legends och andra stora e-sporter. Dessutom kommer dessa spelbolag även att tillhandahålla betting på IEM Sydney 2017.

Som extra sporrning bjuder samtliga bolag på makalösa bonusar. Vad sägs om 100% upp till 1000kr hos bet365? Eller 150% upp till 1500kr hos Betway? Eller hela 200% upp till 1000kr hos Unibet? Hämta dina bonusar nu och börja spela på din favoritesport!

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing